57

Анонимен123

преди 2 години

О-макароня го измислиха, с цел да замажат положението с ваксите,,, масово те са заразените сега по целият свят, 2 или 3 дози, и ходят свободно.. Няма как да си признаят каква е причината. Много познати имам, а и чувам от други хора, кой с по 2 или 3 дози и вече е положителен.

56

Анонимен

преди 2 години

А във джунглите как е

55

От ден на ден

преди 2 години

се убеждавам, че коментиращите пишат по-грамотно от пишещите статии *** по всички сайтове - "Девственик, ФаТки, Дир.Ник.бг,ВеЙсти,Нюзларъ.бг"...Джурналистическа мъка, 112-то,място,заслужено!

54

Вилнее

преди 2 години

Леле-мале! Словесния ви запас и правописните грешки в статиите са достойни за сборниците с канидатсудентски бисери.

53

антиковидар

преди 2 години

Отчитат се рекорди по печалби на ваксар фармацефтите и ковид печалби за ковид доктори, ковид математици, ковид пропагандатори и ковид медии

52

Върбан

преди 2 години

До *** като теП. --- Това че не разбираш смисъла на това което четеш не е повод да обиждаш. За други същото е елементарно разбираемо.

51

Анонимен

преди 2 години

Лека настинка. Нищо повече.

50

не е новина

преди 2 години

ганЮпростака намалява защото се е ваксинирал

49

откривател на америк

преди 2 години

В България регистрираните случаи се стабилизираха на около 10000, което е 1,5 пъти повече спрямо предния пик. В другите държави омикрона прави пикове 4-5 пъти по големи от предните. Това ме навежда на мисълта, че по-голямата част от населението има имунитет, получен по естествен път от зарзаяване със старите варианти. Ако другата седмица случаите започнат да спадат, очевидно се вървио към отминаване на епидемията.

48

Минко 50г. женен

преди 2 години

Искам да овършея пуутките на всички писачки в днеса, а на писачите да им направя хааалките ∅50. Да зеят като диамантени рудници

47

Е

преди 2 години

Нали доказаха, че не е толкова опасен, а само по-заразен, защо е тази паника ?! Аман вече от неадекватни управници !

46

Анонимен

преди 2 години

Абе стига сте се държали като пълни и диоти бе мизерни скапани корумпирнаи медийски ***! Стига сте публикували ежедневни събития които се случват всеки ден! Защо се държите така сякаш вирусите са някакво ново откритие? Вируси си е имало и винаги ще ги има! Винаги сме живели с тях и сме живели с тях стотина хиляди ходини! Това е все едно да публикуваш как слънцето излъчва топлина като новина!

45

Анонимен

преди 2 години

всички от днес.бг, искрено ви ненавиждам. Тук съм само защото намирам коментари от много интелигентни хора, които искат да опазят колкото се може повече хора от лъжите ви.

44

До 47

преди 2 години

Израел за последните 6 дни имат по-малко от 100 човека починали. А в страната на тарикатите за ден са толкова. Пък евреите нека са залухави.

43

Анонимен

преди 2 години

Няма кой да ви вярва на лъжите вече. Много от онези овци които ваксинирахте, сега ви псуват и не искат и да чуят за бустерните ви отрови. Само най-мижавите либерасти ви се хващат на измамата, а в България от тях няма кой знае колко много.

42

Анонимен

преди 2 години

ФЕЙК НОВИНА !!!Да кажеш че вируса вилнее на Балканите при положение че бг рипортва по 10К на ден при един ТОТАЛНО ваксан Израел с бустерка и ЧЕТВЪРТА игла днес рипортва 60 ХИЛЯДИ за дена трябва или да си супер залухав или ЛЪЖЕЦ !!! Вчера.бг, вие кое сте от двете?!

41

Анонимен

преди 2 години

Това е фейк новина. Из Европа всичко е овър.шано и нищо няма за вършеене. На Омикрона може и да вършее , но всичко е с по три игли. Сор.и

40

Хамид

преди 2 години

Спокойно, ваксинитаните са безсмъртни

39

Анонимен

преди 2 години

След омикрона кво ще правим вече, за кво да се готвим още

38

Анонимен

преди 2 години

Ако ваксините работеха в болниците щеше да има 20% по-малко хоспитализирани и 12% по-малко... мъртви...