17

Ваня

преди 2 години

Истинските жени раждат, а не се чекнат разпорват със секцио. Големи Кифли са станали тези жени искат аборти, сексцио, принцове с мерцедеси някой друг ако може да ражда и да им гледа децата. Това НЕ са истински жени.

16

Радосвета

преди 2 години

Родих две деца по естествен път и така трябва да бъде за всички. Винаги първият път е трудно както загубата денственост. Истински жени раждат, а не се секат на секцио. Избора на секцио трябва да е забранен както и абортите със закон.

15

До 14

преди 2 години

Ти на деня на родилната помощ искаш да ти говорят за космоса ли?Лош материал има и то много, но и факта, че хората гледат животни вместо деца трябва да ни замисли малко какво е бъдещето не само на нас ами и на държавата (по-скоро територията). Ако вземат да изследват всички за психични проблеми ще се окаже, че на повечето трябва да им издадат жълти книжки.

14

анонимен

преди 2 години

Стига с тая раждаемост! Какво са се разпищели толкова, като че ли няма сума ти безработни тук и по света? Ясно е като бял ден, че хора има, но не могат да се пригодят към изискванията поради мързел, неспособност, психичен проблем и пр.? Дори има и доста излишен материал, лежащ на помощи вечно, че и пищящ за още и още?

13

тъй де

преди 2 години

Е то там и най-малко се раждат, с изключение на кв.Нов път.

12

един

преди 2 години

Вярно е това за раждалите по естествен начин. Дори мои познати се разведоха по тези причини и предварително после си платиха за секцио. Така, че не бъдете толкова лицемерни мъжете, защото си знаем зъбките, може да излъжете само някой млад наивник.

11

анонимен

преди 2 години

До сливенски сливи - а кой ще ви хрантути доживот, като се развъдите толкова, питате ли се? То баллламите умряха. Ще останете само вие, ще отидете в чужбина, но нещо и там са започнали да режат хрантутниците полека лека, вече се писа за Германия, че ха да ви видим........

10

анонимен

преди 2 години

До до 3 и до до 4 - по-голямо лицемерие от това да се поддържа нормалното раждане от повечето мъже не съм чувал, защото съм слушал достатъчно гнусотии за раждалите жени от същите тези мъже. Не мога да ги напиша по обясними причини, но много добре знаете, че съм прав. ОСТАВЕТЕ ЖЕНИТЕ ДА РЕШАВАТ ЗАЕДНО С ГИНЕКОЛОГА, А НЕ С ВАС.

9

Amena

преди 2 години

Аман от шанталяци :)

8

До 8

преди 2 години

Кога нямаш пари всичко ти е скъпо и кога нямаш акъл всичко ти е тъпо нали знаеш :)) За наследствени болести и за повтарящи се събития от живота на баща,дядовци и чичовци чувал ли си щот много хора могат да го потвърдят..е при секцио тия неща се губят!!

7

До 6

преди 2 години

Трябваше да започнеш с родовата карма, за да не четем цял коментар....

6

До 4

преди 2 години

Цял живот съм с раменен плексит около дясното рамо заради прелестите на нормалното раждане,айде сега влизай в чичко Гугъл да прочетеш кво е това и при кое раждане се получава,а да не говорим за родовата карма и простотиите вместо човек да има свободата да бъде себе си!!

5

До 3

преди 2 години

Задължително трябва да раждат нормално без секцио. Жените не са били достатъчно одрусани с повече и редовен секс с достатъчно големи членове, които да им разширяват и разтеглят детеродните органи. Много практика и големи членове си трябват също и различни любовници и секс партньори да се практикуват жените и да са добре обяздени.

4

До 3

преди 2 години

Не говори глупости, бегай да се образоваш!

3

Анонимен

преди 2 години

Сега жените поне имат свободата да избират как да родят нормално или секцио..и второто е доста по полезно за бебето!!

2

Т.Шак

преди 2 години

Бебетата не се раждат от акушерките, а от жените. След като във Видин има най-малко родилки, логично е да има и най-малко акушерки, нали?

1

Сливенски Сливи

преди 2 години

Затова пък в град Сливен се плодят много като зайци. Жените са много даващи и бързо се оплождат. Хората да ходят в Сливен на секс туризъм.