11

Анонимен

преди 2 години

Големите проблеми в момента идват от много по-високите цени на енергоносителите, a много по-високите цени на енергоносителите идват от насочената срещу Русия иди0тcкa политика на европейските чиновници, от третия енергиен пакет и от "зелената сделка".

10

Анонимен

преди 2 години

този е от ниновистите, син на голям агроземеделец от плевен , на младини наркозависим бил е и комуна

9

ЖалкиНищожества

преди 2 години

Големите ни проблеми дойдоха от СД$-Чумата, отгледана и финансира от световният ТерористN1.Заедно изкормиха държавицата ни,окрадоха де що можаха,а това,което не ставаше за ядене и крадене - събориха до основи и превърнаха в руини.Прокудиха децата ни,наложиха краваро-джендурска морал и ценностна система,опростачиха нацията и преизпълниха "План Ран-Ът".Не пожалиха нито млади,нито стари!Не пожалиха образование,здравеопазване,съд,прокуратура,нищо!Всичко о с..раха,за да крадат безнаказано!

8

ЖалкиНищожества

преди 2 години

Големите ни проблеми дойдоха от СД$-Чумата, отгледана и финансира от световният ТерористN1.Заедно изкормиха държавицата ни,окрадоха де що можаха,а това,което не ставаше за ядене и крадене - събориха до основи и превърнаха в руини.Прокудиха децата ни,наложиха краваро-джендурска морал и ценностна система,опростачиха нацията и преизпълниха "План Ран-Ът".Не пожалиха нито млади,нито стари!Не пожалиха образование,здравеопазване,съд,прокуратура,нищо!Всичко о *** ха,за да крадат безнаказано!

7

Анонимен

преди 2 години

Борисов беше прав !

6

Анонимен

преди 2 години

е кой пусна натовския самолет и градушката помля пловдивското поле а сети се другарю оправяч

5

Тираджията

преди 2 години

Тоя мяза на Илън Мъск

4

Анонимен

преди 2 години

Увеличават се цените ДДС остава,увеличава се сбора за държавата с възможните субсидии от сбора на увеличените цени за следващи субсидии в помощ с изравняване на нуждаещия се бизнес с индексация на заплатите отнасящи се към него и сума отделена от сбора за индексация в помощ на социалните плащания към държавата-пенсии,допълнителни помощи от единствения основен закон-ДДС в разпределеното участие на обществото в подкрепа на държавата-от всекиму според възможностите от всекиму според потребностите.

3

Анонимен

преди 2 години

Що ли всички се изреждат да ни кажат колко сме недорасли. Мама знае най-добре. *** и спициалистити, нови и стари калинки.

2

До2

преди 2 години

Много алчни преди крадяха милиони сега милиарди крадат

1

шопендар

преди 2 години

ГОЛЕМИТЕ ПРОБЛЕМИ В ДЪРЖАВАТА И ОЩЕ ПО ГОЛЕМИТЕ НЕВОЛИ ЗА НАРОДА ИДВАТ ОСНОВНО ОТ НЕГРАМОТНАТА АЛЧНА МАФИЯ КОЯТО НИ УПРАВЛЯВА ,РЕЗУЛТАТЪТ ЩЕ Е -ПОРЕДНА НАЦИОНАЛНА ИКОНОМИЧЕСКА КАТАСТРОФА