14

В.Узунов

преди 2 години

Аз съм просеионал- сифон. Толкова махмурлуци имам,че не разбирам кога съм от нещо настинал .Тоалетно казанче с ракия да ми пуснете се губи като в канализация.

13

От бирата се дебелее

преди 2 години

От бирата се дебелее, от водката се тъпеe. Виното май е най-добрия алкохол, защото се пие от хиляди години и оцелелите са наследници на толериращи виното, освен ако не са мюсюлмани, които не пият. Тя и бирата е древен алкохол. Абе пийте си, нема кво да стане. Само не прекалявайте.

12

Алкохолик

преди 2 години

Аз съм изпил цистерни с алкохол. Какво ви интересува - експерт съм.

11

Може да сте Вие

преди 2 години

От ДАНС се занимават с поръчкови убийства! Следят и се гаврят с хора 24/7 чрез сателит на ЦРУ/АНС!.........ДАНС - личната милиция на Бойко Борисов!

10

до 9

преди 2 години

малко инсулин и готово. Къде видя мазнина от алкохол.

9

Хм

преди 2 години

Как бърз въглехидрат като алкохола става на мазнина е мистерия. Аз дебели пияндета не познавам. С мезетата е друга бира.

8

До Драйвър

преди 2 години

Като какво да се отложи, като мускулна маса ли? Алкохолите са мастни-въглеводороди. Химия от 9 или 10 клас, не помня вече.

7

Анонимен

преди 2 години

"обяснява д-р Индика Едирисингхе от Илинойския технологичен институт"Айде да не ни пускате статии, в които от Илинойския институт да ни обясяват как да пием.

6

Анонимен

преди 2 години

Тези американски "експерти" са меко казано некомпетентни.

5

Анонимен

преди 2 години

Аз отдавна препоръчвам сутрин на гладно,50-70 грама греена ракия с карамелизирана захар,и чаша швепс.Но не и преди шофиране.Всъщност всичко в умерено количество е полезно за организма.Проблемът е,че не всеки си знае мярката.Иначе е верно,че червеното вино с мезе е полезно,ако е качествено а не буламач с разреден концентрат,замаскиран като червено вино.Може и да е домашно.Така дядо ми на времето доживя до 97 години и ако не си бе счупил тазобедрената става,щеше да задмине и 100-110.

4

МНЕНИЕ

преди 2 години

Няма Митове - това ядем , това пием - живеем колкото Господ каже .Мита е за Пари и Богатства - каква е Ползата ако си най-богатия Погребан в Гробищата ?

3

драйвър

преди 2 години

По-голяма глупост от това, че алкохола се отлагал, като мазнини не бях чел.

2

Пазете се

преди 2 години

МВР и ДАНС се занимават с поръчкови убийства!

1

Потомствено пиянде

преди 2 години

Ама колосални глупотевини са надрънкали тук. Пиенето е изкуство. Не е свинщина.