34

Супер Пиянист

преди 2 години

Мога да твърдя че в момента около 95% от алкохолът, който е на пазара е пълен ***, вино, което се прави от винен концентрат, водки, уискита и ***, които се правят от смесването на спирт, вода и есенции, бири, които докарват киселини и пикочна киселина в организма заради ускорения процес на ферментация. Това, което все още се прави по традиционни технологии и е с отлично качество е вино от Чили, водка от Русия, уиски от Япония, коняк от Грузия и Гърция, мастика от Гърция, бира от Германия

33

Роки

преди 2 години

Мастиката е най- големия ЧУК. На сутринта имаш махмурлук и всичко.

32

Желяз каменноff

преди 2 години

Първо бирата и после ракийката

31

Съобщение

преди 2 години

"Снощи, в трамвай 20 на метростанция Опълченска, съм забравил чантичка с литрова бутилка водка. Който я намери,ъъ...да съ задави, дано..."

30

ескимос

преди 2 години

Индивидуално е. Повечето хора са си изработили начина на пиене, така, че да не боли глава. Аз например, никога не смесвам. На квото почна, с това приключвам. Няма такива истории от слабо към силно или според храната. Смеся ли ги, сутрин ми е гадно.

29

Анонимен

преди 2 години

Нации, които се напиват с безалкохолна бира, не трябва да правят подобни изследвания. Напий се с вино и да видим после как ще се чувстваш. После се напий със същото количество алкохол (не течност) уиски или ракия. Тогава сравни махмурлука. Те изпили по две бири и бутилка вино и после мерят махмурлука. Смях.

28

Анонимен

преди 2 години

Хубав алкохол няма, обаче се разбира само ако спреш поне за няколко години. Друго интересно е, че повече се пие в по-развитите и индустриални държави. Може би, защото има повече излишни пари? За мен е допустимо онова пиене, дето беше у нас преди години и вече е само в Италия, ю Франция, отчасти в Гърция, за удоволствие с храната да пийнеш вино и 50г грапа/ракия/коняче, но не всеки ден, а само ако всичко е истинско. Купени ракии, водки и др, да си ги пият!

27

Анонимен

преди 2 години

представте си какви късметлии са тия 90 човека взели роля в проучването .. пиеш си на корем и някой *** ти плаща за да те разпитва дали те боли галвата на другия ден ..

26

Промил

преди 2 години

Може и да е индивидуално, но при мен специално, алкохолът винаги ми се отразява добре когато повишавам градусите постепенно. 2-3 бири някъде за вечеря и след това в бар или дискотека 2-3 големи уискита без проблем. На другия ден съм пушка. Виж направя ли обратното е много зле положението

25

Експиртно мнение

преди 2 години

40г. × 365д. × 0.400л. = 5 840л. × 10лв.= 58 400лв. Ендностаен при Ричард Алибегов.

24

Гатьо

преди 2 години

Аз съм на 98 години и ги доживях само защото пия по половин бутилка водка на ден. Дядо ми правеше същото, но напоследък изнемогва и намали наполовина алкохола.

23

Хм до 22

преди 2 години

Ама такива глупости си надрънкал, че няма накъде повече. Алкохола си е елементарно съединение и точка. Въглеводородна молекула с малко кислород. Захар НЯМА! Следствие на ензими /основно в черния дроб и тънките черва/ алкохола се разпада на въглехидрат, мравчена киселина и ацеталхидат. Имаме ли въглехидрад панкреаса почва да бичи инсулин, освен ако не сме болни. Ей, остави пиенето за образованите!

22

Анонимен

преди 2 години

Само е кажа, че алкохола не съдържащ захар, не влияе на нивата на инсулин. Оставям калориите от алкохола на вас.

21

Буфкача

преди 2 години

Аз се чудя що кат буфкам домашна ракия с домашен компот и ми е много добре, а то се отлагало като мас, която после изгаря и дава енергия

20

Дядо Посерко

преди 2 години

Не искам да се ваксинирам, защото след ваксина, трябва да спра да пия алкохол, а това е недопустимо.

19

Супер е алкохола

преди 2 години

Но ако не прекалявате с него. Алкохола съсипва живота и здравето в дългосрочен план. Аз пия много и говоря от опит. И от всичко лошо, най-лошото е че алкохола ви прави т1п. Ако искате да станете т1п, като мен, пийте много алкохол.. Всеки сам си преценя. Всичко е легално, контрол нема.

18

Дедо

преди 2 години

Ще ви споделя от личен опит че това за безвредното количество алкохол е абсолютен мит. Няма безвреден още по малко полезен алкохол. Чрез кръвта той достига до всяка клетка на тялото ви и ако знаехте това което прави с нея изобщо не би ви харесало. За съжаление доста хора печелят милиарди от алкохолната индустрия и успяват да ви манипулират за тяхна изгода. За съжаление и аз бях от страната на потърпевшите докато един ден не приключих завинаги с алкохола.

17

Анонимен

преди 2 години

Имам един простичък съвет--оставете пиенето и хората, които го практикуват разумно, на мира.

16

От водка

преди 2 години

От водката се тъпее, справка - пияница мистик. :D

15

Aa

преди 2 години

Управляващите нямат никаква политика за ограничаването на пиенето на алкохол. Хората вече ходейки си пият канчета вира все едно е вода. Това не е нормално!