131

Анонимен

преди 2 години

След една възраст, хората започват да изкукуригват

130

.

преди 2 години

Ето го резултатът от "гениалните" мерки. Да се ограничават хора да посещават места, да се убиват бизнеси. А коментарите показват поне едно - ваксината не спомага за поумняване.

129

здрав разум

преди 2 години

Боже колко -умна пропаганда и всички ковид ваксъри вият във възторг. За уточнение, ковид ваксиниран и ковид ваксър не са едно и също нещо. Ваксинираният е просто човек направил личен избор касаещ тялото му. Ваксърът е егоцентрик вярваш в собствената си изключителност, който вярва че личните му вярвания са "божие откровение", което може да налага на всички други. Обратно по темата - като човек карал 2 пъти ковида - това не е куршум да те убива внезапно и на място. Жената НЕ е умряла от ковид

128

Анонимен

преди 2 години

А стига лъжи бе имам колеги боледували от ковид вика лежим все едно 100кг има на гърдите ти а тая в дена на смъртта, си се разкарвала ай стига бе

127

Скиоро

преди 2 години

Миокарден инфаркт, баце. Не е Бай ти Бил. Това няма нищо общо с ковид. Ако направят аутопсия , ще се рабере. Ама надали.

126

Язе

преди 2 години

До 134Жената е предприела отчаяна стъпка заради безсмислените и *** сертификати, ограничаващи хората. И СЗО днес призна, че са ненужни, ама фашагите едно си знаят.

125

До Скиоро

преди 2 години

Какво е друго е станало, бе Скиоро? Бил Гейтс я е облъчил с лазер от луната ли?

124

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите отново са измислили хиляди оправдания в коментарите. Истината е далеч по-проста. А имено, че когато си ***, обикновено е завинги.

123

Скиоро

преди 2 години

Коментарите са пълни с ваксани зомбита . За 10 минути не се умира от ковид. Друго е станало, но няма да го кажат . Пише ви човек , който в преболедувал ковид и знае как се развива болестта.

122

Анонимен

преди 2 години

Ето защо ваксинираните са опасни.

121

Анонимен

преди 2 години

Светът ще свърши, глупаците, не.

120

Анонимен

преди 2 години

без да се Куронатира за 6 дена нема как да иде на сауна, ишла е ковшега. Жалко че и там фокнярите нема нема па туко неко/я зайде. Жалко за семейството и приятелите им.

119

Радо

преди 2 години

За да разчисти *** *** е направен вируса.

118

Анонимен

преди 2 години

Да не се и надупкала?

117

Анонимен

преди 2 години

А колко други жени се заразиха, без да искат и без да са ваксани, и не умряха? Защо *** да пишете такива новини, а 2 месеца никой не попита какво става с Кунчев.

116

Анонимен

преди 2 години

какво облекчение, оказва се, че глупостта не е наш патент

115

маргинал-майор Жаго

преди 2 години

куха лейка, дърва гризе, майно ле

114

Грипен

преди 2 години

И преди жените са умирали на 57 от грип, особено с придружаващи заболявания. Тук не казаха какви заболявания е имала жената. Ако е била болна от рак, сърце и диабет, действително може грипа да влоши състоянието и, а може и от тези болести да почине и без грип. Писна ми от тия глупости с тоя грип, който сега го наричат корона.

113

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че неваксиниран може да умре от вируса, но и мъжа й също е можело да умре, нищо че е бил ваксиниран. Освен това как да се изолира като живее с тях. 99% от хората биха си останали със семейството, когато са болни. Как ви изглежда жената да се изнесе като съпругът й е болен, а и синът й?

112

Лекарства за нос

преди 2 години

До Германецтия са банда неукяни от люлин, воглаве с бойна група списание дъга и останалата ***. и техната не е лесна, да се правиш на клоун по форумите да те не изгони жена ти. прегледай различни ресурси, те правописните им грешки са едни и същи. нали не верваш цела българия да са седели на един чин ;)