151

Бонго

преди 2 години

Чудесен пример за това как т.нар. противоепидимични мерки са погубили човек. Ако ги нямаше, едва ли въпросната жена целенасочено би се самопоставила във високо-вирулентна среда, чисто и просто , в името на свободата. Не по маловажен е фактър, че де факто ваксинирани и уж отговорни за чуждото здраве хора са я заразили. Не упреквам хората, разбира се- те не са го направили нарочно. Акцентът тук е върху това, че ваксинираните са не по-малко заразни от неваксинираните.

150

балканопитеците

преди 2 години

Някой да обезпаразити балканските макаци! С тоз бит и култура не могат да виреят извън резервата за балкански талибани! Не ги пускайте в цивилизацията защото няма да оцелеят. Тук не газим кал до шия, не точим ДДС, и не ръчкаме БМВ дараци по пешеходните пътеки

149

Анонимен

преди 2 години

До Глух Пор- Ако не бяха я пронудили насила да избира едно от двете, щеше да е жива сега. Но на журналисти акъл не може да се налее. Грабайте телата!

148

Глух Пор

преди 2 години

О.К. Нека разсъждаме логичноо и разумно. От грип умираха милиони по света. Не всички! Но всички се пазихме да не го хванем. И това е нормално. Защо тази певица е решила да се зарази от този грип? Кой я е принудил насила да вземе решение - или грип или вакса, иначе няма сертификат за по-нормален живот? КОЙ Е УБИЕЦА тук?? Каква е вероятността да умреш от вакса или от ковид? За тези които са избрали ваксата и са починали, разбира се статии няма! При фашистки режим, аз също ще трябва да избирам!

147

Анонимен

преди 2 години

Докъде докараха хората тези садисти, които измислиха зеления сертификат!Сами да искат да се заразяват и боледуват! Нека да тежи на съвестта им, убийците скъпо ще си платят на онзи свят. Те не оставиха шанс на хората да са здрави: или трябва да си с ковид, или те изнудват да се ваксинираш, и следователно да се заразиш.

146

O

преди 2 години

Би Би Си.

145

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните са опасни за вашето здраве. Набоди се, спаси баба си, възможен страничен дЕфект шиповете да довършат маййка ти за 10 минути. На час по ваксина. Нацификат ми дай, акъл не ща. Поне няма да се мъчи повече жената в тази нова абсурдност, която са организирали.

144

Анонимен

преди 2 години

Жена ми по-миналата година се разболя. Хвана го от мен. Аз се гърчих с треска и висока температура 10 дни, а тя единствено загуби обоняние за 5 дни. И двамата не бяхме набодени, защото тогава нямаше ваксини. Сестра ми не издържа на пропагандата и се набоде с две игли на Пфайзер през лятото. Тръшна се сега преди нова година с главоболие и температура. Беше и голям зор докато се оправи. Даже взе да развива бронхит по едно време. Ваксата си е чиста проба плацебо. Всеки реагира на вируса различно.

143

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости!

142

СВОЙ

преди 2 години

Всичко свързано с Ковидпропагандата трябва да се поставя под съмнение!Истината е че ваксинираните разпространяват вируса,боледуват и умират от него.Дали "ваксината" спомага за по леко преболедуване не е ясно.Има много хора,които даже нме го отразяват вируса,дуги го карат като настинка.Май се получава дали си ваксиниран или не е все същото относно риска от болеста.Но ваксините са експерементални и никой не знае последствитя на експеримента масова ваксинация.А на Фармафията не може да се вярва и н

141

Новини от бъдещето

преди 2 години

.... след като ми биха Ваксина Номер : 57 , добрите доктори ми вписаха че съм успешно ваксиниран в Том 5 на Зеления ми сертификат. Слоожих ги в ръчната количка при другите ми сертификати, грамотите за примерен ваксиниращ се , купите която получих щото отидох ПЪРВИ да се ваксинирам за 7, 23 и 48 ваксинация и доволен бързо подкарах към къщи за да избегна полицейския час и да не накажат с отнемане на ваксинационни точки . Вируса отдавна вече го няма ... ама ваксинирането по навик си остана .

140

Анонимен

преди 2 години

Опа, ето до какво водят безумиците на зеления пaрцал, скоро съд за наложилите го

139

Анонимен

преди 2 години

По-добре да умреш така, отколкото от инфаркт, наведен за инжекцията като жалък роб.

138

преди 2 години

Хахах на каква субстанция сте го писали това... :)

137

сандо

преди 2 години

не ви ли омръзна да лъжете хората мисиииррркиии !

136

Анонимен

преди 2 години

Почувствала се по-добре и ще ходи на разходка?!Болните от ковид не би ли трябнало да си стоят вкъщи до отрицателен тест?Странна статия със странен чешки край...

135

Анонимен

преди 2 години

Не знаех че болка в гърба е един от симптомите при заболяване от коронавирус .Значи приготвила се за излезе на разходка,обещала на приятелките си да отидат на концерт,писала няколко пъти колко добре се чувства и изведнАж - коронавируЗ. А аутопсия има ли да се потвърди от какво ТОЧНО е умряла или нема нужда. Това ми напомня един подобен случай от миналата година в София . Дядо, приет в болницата с тежък инсулт и почива там а роднините му получават смъртния акт с причина за смърта - коронавирус .

134

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, е че ще остане със семейството си. Аз като се разболях жена ми остана в къщи. Преди това родителите ми се разболяха, водих ги по лаборатории, лични лекари и снимки. Много ясно, няма да ги оставя я. Гнусно е, да правите такава долнопробна пропаганда на гърба на тази жена. Мир на праха й. Да не говорим, че като контактна сигурно е била в карантина и куде да я кара освен в къщата си! *** *** долни сте!

133

Дедо Поп

преди 2 години

Усетила болки в ГЪРБЪТ .... и ДЕСЕТ МИНУТИ по-късно умряла от коронавирус ??? Баааассси .......

132

Анонимен

преди 2 години

102 внимавай че ножа изравнява силите !