91

Анонимен

преди 2 години

Първо - Украйна винаги е била в орбитата на Русия, така че ЕС и САЩ няма какво да се репчат. Все едно руснаците да разположат войски в Мексико, за да не би САЩ да нападнат - пълни безумици. Второ - ако наложат санкции Путин ще си го премести. ЕС има нужда от руския газ, Русия от икономическа гледна точка е абсолютно самодостатъчна, пък и ако закъсат с нещо ще се обърнат към Китай, а не към ***.

90

ВМРО

преди 2 години

От март 2022 г започва COLD RESPONSE, най голямото военно учение на НАТО в северният Атлантик и Балтийско море, ще участват над 40000 военни от САЩ и НАТО страните, както и самолетоносача USS " Хари Труман", Норвегия вече е уведомила ОПУЛЕНАТА Рашка за учението което ще продължи до април 2022 г и е начало на серия учения на Алианса в И. Европа! Ай честито бръснене на путин и колегите му в кремъл, дърпаха дявола за опашката от 2008 година, сега я втасаха!

89

г-жа Лайнен

преди 2 години

При ескалация в Украйна ще отговорим с г-образна стойка и свалени ***.

88

dakotabg

преди 2 години

Сега вече,на рашката,ще му се завие свят от местене!

87

МултиКултиЭвроЖэндр

преди 2 години

Либеральй си мислят, че Путин го е Страх от тях, особено докато си връща обратно Териториите на СССР!

86

4

преди 2 години

Кой разделя Европа?Кой спъва Минските споразумения?Кой въоръжава Украйна с най-модерни оръжия?Ко,кой,кой....?Кой отхвърля Московските предложения за многостранни гаранции замира в Европа? Двуличието на ЕС и САЩ стана нетърпимо , а наглостта им безгранична!Поемете подадената за мир ръка на Русия , която обграждате с военни бази,иначе ще стане много лошо за всички!"Като не щеш мира-на ти секира!"

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 "а от своя страна Русия да реши въпросите на Китай с военните технологи" Хихихихи. Китай има няколко ескадрили самолет 5то поколение, а руснаците имат ЕДИН БРОЙ тестов такъв, но руснаците щели да решават въпросите на Китай. Рублофилите не сте ли осъзнали, че Русия освен суровинен придатък (този път на Китай) не може да е нищо повече? Той Джуджо затова дуе мускули, щото нищо друго не става от тия.

84

Анонимен

преди 2 години

"Урсуло, на водород ли минаваме, или на геотермални източници?"------------------------------- И на водород да мине, пак до Русия ще опре. Инвеститорите в СП-2 са предвидили част от природния газ идващ от Уст Луга да се използва за произвдството на водород на германска територия и да се продава на Германия и на ЕС.

83

Анонимен

преди 2 години

Карен Шахназаров каза в предаването на Соловев по руската: "Отмяната на санкциите ще бъде катастрофа за Русия. Нашият народ е твърде ленив".

82

Анонимен

преди 2 години

Стъпка по стъпка целият свят се отказва от въглищата и петрола. Всички преминават към газ, който през следващите 50 години ще бъде, както изглежда на много експерти, основният междинен енергиен носител, който след това някой ден може да допринесе за преминаването на цялата световна икономика към напълно зелена писта. Русия започна нови газови приекти с Китай (силата на Сибир 2), Пакистан, Индия и Виетнам - развиващи се страни които имат нужда от все повече енергоизточници. А ЕС да се оправя както може с вятърните мелници и соларните панели. За Русия ЕС е ненадежден партньор.

81

Анонимен

преди 2 години

Ако на прдстоящата среща на откриването на олипийските игри другия между Владимир Путин и Си Цзипин двамата световни лидери се договорят Китай да компенсира потенциални загуби от икономически на САЩ и ЕС срещу Русия, а от своя страна Русия да реши въпросите на Китай с военните технологи тогава Европа и САЩ ще бъдат изправени пред съвършено ново ниво на противостояние.

80

СС

преди 2 години

Урсуло проста спрете с заплахите и решете проблема с тока и газта !!!! Русия е 1/6 от Земята дреме и от санкции !!

79

Анонимен

преди 2 години

Русия ще си вземе Донбас, индустриалното сърце на Украйна. Другите да си ги взима който иска. Едиственото което Русия икса е, НАТО да даде писмени гаранции че ще изнесе военните части от източна Европа и няма да се разширява.

78

Анонимен

преди 2 години

Западните за да са независими от руска газ, трябва да се над*у*пят и да се напъват да пускат газ.

77

Анонимен

преди 2 години

Русия е под санкции от 8 години. И икономиката и въпреки това се развива и има растеж. А икономиката на ЕС рухва, и без ресурсите на Русия ЕС е свършен.

76

Анонимен

преди 2 години

Путин е велик политик: Украйна вече мрази Русия. :)))

75

Анонимен

преди 2 години

81-ама сащисаните имат резачки със които режат леда да бутат подводниците да вървят.

74

Анонимен

преди 2 години

"НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ЕДНО СУ ПОБЪРКА ДОНАЛД КУК"------------------------------------------------ Не само USS-разрушителя побърка. На 12.04.2014 г. старичкият Су-24 побърка и вкочени цялото отановско съдружие и хегемонстващия Пиндостан. Долната им челюст увисна от изненада и чак лятото успяха да измислят отговора, че такова нещо не се е случвало.

73

Г

преди 2 години

Тази беше най-слабият министър в Германия(назначена на приятелски начела от Меркел) и за награда я направиха главен комисар на ЕС. Гинеколог по образование назначена за военен министър на Германия. Направи армията им жалка и тъжна. Сега плаща с парите на ЕС за огомни количестава ваксини, а мъжът и получи висок пост в биофармацефтияна компания в САЩ имаща бизнес отношения с Файзер. Корупция до дупка. Ердоган с право не и даде стол да седне на срещата в Турция, защото зне колко е некадърна и кору

72

Анонимен

преди 2 години

Урсуло, на водород ли минаваме, или на геотермални източници?