111

маде ин ЕС мотика

преди 2 години

Не могат да изключат SWIFT, защото ЕС трябва на крак да ходят до Москва и в Банка Росии да си плащат газта и то в рубли :):):) Това е сам да се ритнеш между краката! :):)

110

11

преди 2 години

И кви санкции ще наложат? Ще си резнат сами тръбопровода ли?

109

Пак ли?

преди 2 години

ЕС отново го вадят голям, но мек!

108

Чичо

преди 2 години

Все едно вълка да върви срещу агнето и да му казва,,спокойно,спокойно,няма да те изям.Това е тактиката и на НАТО.Като е отбранителен съюз ,защо напира от всички страни към границите на Русия?

107

ххх

преди 2 години

Не ме интерисува Украйна,а цените на тока и газта в България !!! Спрете с далаверите и зелени сделки това е пълна утопия !!!

106

най-скъпата валута

преди 2 години

ЕС разбраха накрая! Доверието на Кремъл към шайката западни изманици се е изчерпало!

105

догмата на измамника

преди 2 години

"Фон дер Лайен също така посочи, че през 2022 г. е необходимо доверие повече от всякога".. ...."необходимо е доверие!" - казал и крадеца прибирйки кавото види в торбата си от от дома ви.

104

Анонимен

преди 2 години

До ВМРО...Ами ходи се пиши теляк в банята на негратта в това учение.Ще ти се услади.И без това за друго не ставаш,дженди.

103

ВЕРНО Е!

преди 2 години

"Фон дер Лайен и добави, че политиката на Кремъл е "опасна"." - но за западните кръволоци с изтощени ресурси.

102

върха на Лицемерието

преди 2 години

"Не трябва да се позволява на Русия да разделя Европа на сфери на влияние" - а запада как раздели всичко след СССР на "сфери" на влияние?

101

Анонимен

преди 2 години

Просто Урсата иска всички да изпукаме от студ. Тя и останалите същества, които се вихрят в измислените европейски институции са достатъчно студенокръвни и няма да им се отрази по никакъв начин. Стига им да се припичат по камъните от време на време.

100

Пак ще си говорим

преди 2 години

След 3-5 години когато Китай се включи в голямата игра да видим ЕС коя цигулка ще цвили!? Просто от научно - историческа перспектива.

99

ВМРО

преди 2 години

Нямате връзка с реалността русофили, затова винаги патите! НАТО и Запада тръгват на конфронтация и военно сдържани по отношение на вашата рашка, не го ли схващане то е очевадно! Гонката във въоръжаването вече им е в кърпа вързана на Шунка и компания!

98

ВЪРХА НА УЖАСА

преди 2 години

Това е икономическо и научно обединение на Германия и Русия - с това всички по-назапад от запада ще се борят до последно!

97

ЕС готов

преди 2 години

ДА го поеме целия.... товар! ТО това устройва и краварите зад атлантика!

96

Към Ком. 42

преди 2 години

Няма да посмеят. Първо - защото руснаците може да поискат да им се плаща не с долари и евро, а със злато - нещо, за което Путин предупреди "умниците" преди две години. А при запор на сметките спокойно може да пусне на пазара $240 млрд в американски ДЦК, или да поиска незабавно плащане. Представи си какво ще стане с долара тогава и кой ще отнесе хурката!?

95

Анонимен

преди 2 години

пускайте джендърите да превземат Москва! Не ми е ясно защо се мотате още...

94

Анонимен

преди 2 години

103-за двете морета ще са необходими само 2 СУ.

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 "пък и ако закъсат с нещо ще се обърнат към Китай," Че те и сега са "Се обърнали към Китай". Ако закъсат още повече какво могат да предложат те на Китай, освен това, което вече им дават? :))) Територии ли чух някой да казва? :))))

92

Анонимен

преди 2 години

БАХ ТИ нато смелчаците. Едно старо СУ ги парализира. Занемяха за известно време. Сега им трябва едно малко по ново СУ.