29

Едно към едно

преди 2 години

До Анонимен Разбирам, бе, човек, ама кажи защо се страхуваш от Харвард? ВИФ е по-печеливша формула за България,а?И няма как да правиш реформи, ако си седят старите "експерти". Понимаеш?

28

като

преди 2 години

мине Олимпиадата, ако до тогава не стане някой сакатлък от пияни украински войници, предлагам харвардите да стават за пушечно месо. Те и без това не са ходили войници та да видят какво е! Ще правят разни реформи в силовите министерства, като най Изток не се знае какво ще става! Например Виетнамската война е започнала от пияни американски войници и за да не ги накажат, казали че виетнамците са ги нападнали!

27

СМЕХ...

преди 2 години

ПРИ КОМУНИСТИТЕ ОТ БКП/БСП/ДС ----ВИНАГИ ИМА ГОЛЕМА АДМИНИСТРАЦИЯ И ТЕЖКА КОРУПЦИЯ!!!----НЕИЗБЕЖНО Е !!!--ПАК СЕ МАРКИРА САМО РАБОТА ...НИЩО ДРУГО!!!

26

В

преди 2 години

До УточнениеГермания, Испания!

25

Анонимен

преди 2 години

До УточнениеТук говорим за приоритети, тоест - обяснявам просто: Първо се решават належащите въпроси, повтарям НАЛЕЖАЩИТЕ. През зимата хората ежедневно трябва да са на топло, нямат време първо да се раздадат сладки службички на свои хора и после, евентуално, да се сетят за обикновения гражданин. Пониманеш?

24

Уточнение

преди 2 години

До Анонимен 23 !!! Ти явно си завършил у РусИ ВИММЕСС, щом толкова се притесняваш от Харвард! Кажи ми в коя държава Пожарната е в МВР? Даже в САЩ са заедно с 911-линейките са в сградите на пожарните служби и действат перфектно. Ама Боко Пожарникарят винаги искал да е Полицай! Той сигурно е искал да прочете още една книга, ама не му е стигнало времето!

23

Анонимен

преди 2 години

Тези продължават да се занимават с глупости. Фирми прекратяват работата си, пускат хората в неплатена отпуска. Оранжерии изключват отоплението и растенията замръзват. Пенсионери стоят на студено, щото сметките за ток са космически. И не, не е в цял свят кризата с енергията, само тук е. Новите харварди, когато и да ги изгоним ще е късно, който трябваше да напълни джобовете за поколения напред, вече го направи. Новите мутри изгониха старите, настаниха се на трапезата а народа плаща и се радва.

22

Бончо

преди 2 години

И защо ще им се запазва категорията?

21

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с държавните служители, които са на пенсия и заплата. Предполагам, че вече не работят като държавни служители или греша?

20

Крас

преди 2 години

Аз предлагам Пожарната с тел. 112 да премине към БСП и да се приключва!

19

Joko

преди 2 години

"Предложението на БСП е новата държана агенция...."Причината - търсиме сиеКУРни длъжности за наши хора !

18

в НИКАКЪВ

преди 2 години

случай няма да има намаления на администрацията, а ще има увеличение на директорските постове! Вижте в колко МВР на страни от ЕС в структурите им фигурират пожарната и много други служби. Вижте и структурата на МВР даже и по царско време. Даже по времето на тато пожарната е била в МВР.КРайно време за тези 32 години непрекъснато да откриваме топлата вода и да не я намерим?

17

Вие

преди 2 години

искате тази абсурдна промяна! Като се извадят и тези служби и още няколко се обезсмисля името вътрешни работи, защото остава само полиция. Вижте закона за МВР от 2006 година, приет и одобрен от ЕС за влизането ни в ЕС. Не може да се работи като се прави коренна реформа на реформата. Махнете и БДС и ще стане супер. Хора из вън службите ще знаят кога и кого са се интересували ДАНС, БОП, НСР, полиция. Поредно абсолютно безумия. Престане да правите реформи на реформите!

16

Пурко

преди 2 години

БСП-то иска нова агенция за да настани там 100-200 техни хора на големи заплати без нещо да работят, защото ПП и & прилапаха всички места в държавната администрация, и уж направиха съкращения, пък се оказа, че са назначили над 2600 нови клатикраковци. А, ние българите се чудим как да се справяме с "либеризацията" на цени, стоки, суровини и услуги, които ежедневно се променят.... Честита промяна/подмяна/ българи! Заради тези, които докараха на власт подмяната и радевото ДС всички ручаме жабетата.

15

Анонимен

преди 2 години

Ех големи проблеми, решават бе514

14

Иванова

преди 2 години

това е жизнено важен проблем?! Пожарната в МВР ли да е ,или в НОВА агенция???? НАЛИ ЩЯХТЕ ДА СЪКРАЩАВАТЕ АДМИНИСТРАЦИЯТА? Или останаха " наши хора" без държавни длъжности,та сега ще им създадете АГЕНЦИЙКА,,да ги приберете на топло.Слепи листе,че не виждате важните проблеми-бюджета,плана за възстановяване,данъчните закони, юридическите промени!Възможно ли е толкова *** състав да има настоящото управление?

13

ссс

преди 2 години

Тези сегашните ли ни убеждаваха че ще намалят държавната администрация????Аз като ги чета,те ударно я увеличават,и искат още по ударно да се увеличи.

12

Анонимен

преди 2 години

БСП са вредител голем.Първо с ДПС после с ПППП .Закриване на ДПС и БСП ,Герб,ДБ,Пппп

11

Анонимен

преди 2 години

Сега като надрусат една агенция с размерите и щата на министерство нашите хора ще викат ура. Тия харвардци нямат никаква представа за управлението на Държавата и такива милиционери като Рашков го използват и си разчистват сметките. Тази година ще чегъртаме , и назначаваме нашите хора, а народа кучета го яли.

10

Анонимен

преди 2 години

Всяка държавна служба разделете на две-три части че да може всичко партийци и семействата на държавната им софра. И един българин да остане само ще има поне няколко чиновника да го администрират.