15

Шопенхауер

преди 2 години

Някакви смрадливци ще ми влизат в спалнята да се ровят в нещата ми и да гледат как да ме глобят с нещо ? Да- да ей сега ,може да ми пратят само две стажантки от УНСС ПървоКуРснички. Тех ще ги къпем даже.

14

Анонимен

преди 2 години

Държава на пародиите. Още не могат да осветлят заплатите и продължаващото раздаване на пликове, няма кой да види настоящите условия на труд на актуалните им места, те тръгнали да проверяват по къщята...! Отново някои безхабе.рници нямат работа! В тази държавица НЯМА институции които да защитават работника. Всички са на хранилка от псевдо работодателите!

13

Alex

преди 2 години

*** ти си постигнал Българската мечта бе Бате :)

12

Анонимен

преди 2 години

От сума години работя от вкъщи (и от апартамента, и от вилата). И на двете места бюра с регулируема височина с плот от естествено дърво, ергономични стойки за монтитор с газови амортисьори, Herman Miller стол (без него не мога). 34-инчов curved монитор- невероятно удобство. На вилата съм с 2 24-инчови- доста по-неудобно, но става. USB-C сетъпи навсякъде, акустично третиране на помещението, смарт осветление, шумоизолация в апартамента, въпреки че е на последен цял етаж. Абе, кеф цена няма.

11

Анонимен

преди 2 години

Работника се храни вкъщи! Все едно в офиса работодателя ме храни!

10

До anti-assi

преди 2 години

Дрън дрън та пляс! Аморфна маса са меринджейчетата, които са с мисленето си от миналото хилядолетие - като не го виждам в 8 сабале във фирменото кафене, значи не работи. Ако мениджъра е на място, има начини да се прилага контрол, да се раздават и обсъждат задачки. Има начин и да се сплотява колектива въпреки, че не е на обща маса.

9

Anti-assi

преди 2 години

Хоум офисът е пагубен за една компания и за служителите й. Тези спестявания от вода и ток не могат да компенсират факта, че служителите ти стават едни аморфни маси, които не знаят кога да спят, лентяйстват и кога да работят. Тук не говорим за доверие и недоверие, а за човешка природа. Ако беше толкова кул нямаше компании като амазон, мета и гугъл да искат завръщане в офисите. Те могат да си позволят всичко, но предпочитат хората им да са в офиса възможно най-скоро. Може азитата да ме оборят :Д

8

Анонимен

преди 2 години

Ще влезе инспектор в дома ми през вратата ли? Някой мъpляч дето вече е посетил домовете на поне 1000 други мърлячи по време на глобална пандемия? Нека заповяда, обещавам да го изпратя до най-близкия прозорец, ще го пишат в Ковид статистиката с придружаваща трудова злополука. TaПАЦИ!

7

бай онзи

преди 2 години

До експерт - е ,че аз преди пиех в кръчмата в бизнес-парка и следобеда една за кеф в ***, та нищо не се е променило. :)

6

Alex

преди 2 години

Оведомили.....

5

Alex

преди 2 години

Пълна мъка е тая статия верно...

4

Никола

преди 2 години

"Работникът има по-малко разходи, не пътува до работното място, храни се вкъщи. Остава и спорен въпросът какво става при битов инцидент в дома."А да не би работодателят да има повече? Спестява се от наеми на офиси, електричество, консумативи. А и предполагам, че работейки разделено, хората не обсъждат проблемите в дадено предприятие така, както ако са заедно по цял ден, всеки ден. Win-win.

3

Анонимен

преди 2 години

Калинки без работа

2

Експерт

преди 2 години

Хоум офиса води до битов алкохолизъм и пристрастяване към порното

1

Случаен

преди 2 години

Мъка ...