104

никога

преди 2 години

Никога няма да вдигнем ветото---докато Путин не ни разреши. Ние сме независими , потомци на горд и храбър народ! Нека този новоизпечен експерт да каже какво е мнението на Левски и Раковски за Руската империя. Или Левски е икона, символ и пъэт койта да следваме , само когато не засяга интересите на Русия, който винаги са били против българските?

103

Некъф

преди 2 години

Кирчо ще бъде бит с камъни ако пренебрегне българските интереси в оная измислена държава с история от две страници!

102

Българин

преди 2 години

Кирето бавно но сигурно измества Станишев като най-противен политик.

101

Митко USA

преди 2 години

Хей Кирчо , Петков,По едно време ти харесвах идеите и твоята партия ПП,Но след този гаф в Северна Македоия - само едно ще ти кажа и искам да ме прочетеш внимателно и разбереш :Ако предадеш България и българските интереси - ще се срещнеш с народната любов на митинги и площади и най-вече около народното събрание !Ще те изгониме като Жан Видеов!

100

Манолов

преди 2 години

Киро Шекера много бързо взе да се излага. Просто момченце, не колкото Борисов и сие, но пак е просто - не знае, че в България ФАШИЗЪМ НА ВЛАСТ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО, дано поне знае кой е Гоце Делчев, а преди седмица рече, повтори и затрети "корУлация", вместо "корЕлация". Язък, просто момче, ама така ще е, защото повечето българи днес са прости.

99

Анонимен

преди 2 години

*** народ с имаме просто К !

98

Разочарован

преди 2 години

Киреее чети бре кво ти пишат хора учили Българска история и вземи и я научи а не да дъвчеш само бизнес та бизнес с македония че проблема не е в бизнеса ,пътища и т.н ама самолет ти е в главата на тебе .

97

гост

преди 2 години

Правата на българите в РС Македония не стават за бизнес . ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ СЪЩО В БЪЛГАРИЯ НЕ СТАВАТ ЗА БИЗНЕС . ЕДНО Е ДА СИ ИСТОРИК И ДА СИ УЙДУРДИСВАШ ДРУГО Е ДА НАПРАВИШ ПЕЧЕЛИВШ БИЗНЕС .

96

Анонимен

преди 2 години

Коминтерна е във възход и Киро Комуниста направи сделката и оня Георги Димитров с вдигнатия юмрук във президентството

95

Анонимен

преди 2 години

96 Какъв бизнес сънуваш? Бившите антички от Дисниленда край Скопие отдавна са продали икономиката си на сърби и руснаци. Сега и на Китай. Транспортните линии между РСМ и България са нерентабилни. Няколкото опита за бизнес с тях се провалиха, те ги провалиха. Кой луд има пари за хвърляне и да се занимава смалоумниците край Вардар?

94

Анонимен

преди 2 години

РСМ е тази, върху която западът трябва да окаже натиск, не България. Ще отстояваме докрай интересите си, сами срещу всички. Българската история, историческо и културно наследство, правата на българите в РСМ, срещу езика на омразата. Завинаги. Киро ментата, както дойде, така ще си замине, но България остава.

93

Krom

преди 2 години

До toti - този "правопис" друже издава "малак" "пламак" който си вложил в ученето на български език. Вземи да вложиш малко повече, преди да се изкажеш авторитетно. Дружески съвет, излагаш се.

92

Анонимен

преди 2 години

КИРИЛ ИЛИЕВ Е ГЕРБАДЖИЯ ЗАТОВА ТАКА ГОВОРИ

91

toti

преди 2 години

Май никой нищо не е разбрал за това посещение !!! Нашия Петков отиде там с бизнесмени за започване на бизнес контакти и насърчаване търговските взимоотношения които да се разменят стоки,услуги и се развие икономически този бизнес от двете страни. повече не наливайте вода в огъня,щото и този малак пламак ще се загаси и никога повече няма да чуем за Македония и има ли Българи там !!! Колко поколения са измрели и нищо не са направили от двете страни ,а сега някой искат за един ден да развеят Българ

90

Анонимен

преди 2 години

Къв бизнес бе историята да ни оставят на мира не мога да разбера само защо не се отворят архивите на Османската Империя така каза и Ванче Михайлов отворете архивите тсм всичко пише и да проключваме със Северно Марсианците

89

сърбия

преди 2 години

Република Сръбска Макдония

88

Премиер

преди 2 години

COPCOИД - това бе цензурирано!

87

А нещо по-различно

преди 2 години

От Премиер ***, очаквахте ли! Само си е развявал пръднята в Македония! Пълен продажник и гъзолизец е тоз канадец! Жалко за излъганите надежди на хората гласували за псевдопроекта му!

86

Анонимен

преди 2 години

На Балканите всеки втори историк, къде са икономистите става все по беден с всеки изминал ден

85

Анонимен

преди 2 години

Сега пък почват да изскачат (все-)знаещи, които искат да докажат колко НЕ Е прав К.Петков, като се мъчи да си хортува с макетата! Не ни го казвайте на нас, идете в МС и му го кажете на Петков лично! Дали ви стиска? Аман от кандидати за медийни звезди