9

SHEFA

преди 2 години

1-ин ден температура 2-дни неразположен 3-ти нищо ми нема.-айдееееее

8

Bili

преди 2 години

В щатите промениха преди дни системата за докладване на хоспитализирани. Сега ще докладват само деца...Работата не е свършена с децата. Сега ше ни плашат с децата...и много вакснати ще си отидат внезапно и необяснимо....

7

Анонимен

преди 2 години

не.затегнете контрола.никъде не носят маските правилно.висят под носа им някакви увиснали платнени избелели маски.навират се отгоре ми по опашките.едвам оживяха родителите ми с Ковид утре им свършва карантината.аз не мога да разбера защо са толкова лоши тези хора.никой не ги кара да се ваксинират.но да стоят на разстояние поне.толкова тежка болест е.

6

Дедо

преди 2 години

Има криза с некъв ковид ?

5

Анонимен

преди 2 години

До коментар 2, л.удите те управляват, защото и ти като 99% от това овчедушно население допускате това! Естествено, че е по-лесно да пишеш коментари вкъщи на топло под юргана... За съжаление докато се жалвате по новинарските форуми, нещата в световен мащаб ще стават все по-весели, а най-весело ще го усетите в *** !

4

Хасан

преди 2 години

Не!

3

Анонимен

преди 2 години

Чета, чета и оставам с впечатление, че това е първото отваряне на прозореца, за премахване на зеленото за преболедуване.

2

Анонимен

преди 2 години

Голямо увеличение на заразените, а няма промяна при болните и починалите означава, че "мерките" бяха т,ъп.отия - не опазихме никого. Всички рискови се заразиха и починаха. По-зле не можеше да бъде. Преживяхме най-лошия вариант. Докато ни плашеха колко страшно ще стане. Самият вирус не е страшен. Страшно е за определени болни. Уж трябваше да ги пазим, а де факто изобщо не ги пазехме, а побъркаха всички ни, без никаква полза - никого не опазихме. Но няма край - лу,ди,те продължават да "управляват"

1

Анонимен

преди 2 години

Нещо дават заден... не е на хубаво таз работа