29

Анонимен

преди 2 години

В своя 42-и Дoклaд за нaблюдeниe на вaкcинитe cрещу СОVID, Mиниcтepcтвoто на здpaвeoпaзвaнето на Oбeдинeнoто кpaлcтво обявява на страница 23, че Нивaта на N aнтитeла изглeждa са по-ниcки при хoра, които се зapaзявaт след двe дoзи вaкcинaция. По-нататък се казва, че този cпад в aнтитeлaта е по cъщecтвo пocтoянен. В дългoсрoчен плaн вaкcиниpaнитe са много по-пoдaтливи на вcякaкви мyтaции в шипoвия пpoтeин, дори ако вече са били зapaзeни и излeкyвaни вeднъж или повече.

28

Елка

преди 2 години

15% от починалите са ваксинирани...при 30-40% общо ваксинирани се получава че половината от ваксинираните ще имат летален изход... Смятай

27

Анонимен

преди 2 години

13 като пропагандираш да съдят хората дето казват истината само защото е против любимите ти ваксини, я кажи кой е виновен за това че Израел е в червената зона? Кой е виновен за стотиците хиляди болни в супер набодените и бустерирани държави? Пак ли антиваксърите? Дето ги няма! Или викаш един антиваксър е толкова заразен, че заразява 100 000 човека само със съществуването си. Ха ха ха. Жалки станахте вече с тая вакса пропаганда.

26

Анонимен

преди 2 години

20% ваксинирани ежедневно се хоспитализират.... Защо???? Нали затова са ваксинирани за да не влизат в болниците и да не умират?

25

Анонимен

преди 2 години

"Хоспитализациите лиса най-добрият начин за оценка на кризата с COVID?" Не! Оценка трябва да се прави на база хоспитализации, пострадали от ковид, пострадали от не лечение на ковид, пострадали от лечение на ковид, пострадали от не оказване на медицинска помощ защото не е ковид, пострадали от отложено лечение защото не е ковид. Още заради лоши ковид мерки и управление: фалити на бизнеси, загуба на работа, инфлация, отключване на психични проблеми, крах на образованието, травмиране на децата и т.н

24

д0 23

преди 2 години

10160

23

сорос

преди 2 години

айде давайте числата, закъснявате

22

Хахаххахаххаха

преди 2 години

Да бе! Колко ли е трудно дебела, стара и болна жена да убедиш, че задължително трябва да влезе в болница?!?!??!?!?! Като да убедиш дете да изяде поничка! Ей, толкова усилия полагат "ангелите в бяло" за да напълнят отделенията! Ако нхе се съгласите да видите колко зли стават. И после ги биели.... ами то това е най-малкото! Не са за бой! За разстрел са!

21

До Леша

преди 2 години

До Леша- Аз пък съм загрижен за родителите му и за него дори! Особено за психичното му здраве Кажи му да си ваксинира родителите, щом предпазват ваксините. И ако те и той се боят от тези без маски, да слагат по две маски. Така ще компеснират липсата на маска на тези около тях. Фаучи каза че две маски не е лошо решение. И тоя лицемер твърди че нямал против, да не се ваксаме, но ако станат 70% ще гласуват за задължително ваксане и ще искат да ни затварят в лагери. Човешко е!

20

до 18

преди 2 години

"и от сутрин до вечер да се занимаваме с тая тьпня ковид! И така, докато загинем до крак от глад!".....Ооооо, това само началото и подготовката на населението да свиква. Това нищо още не е! Гледай само какви ще са следващите им ходове. Следи Икономическия Форум !

19

Леша

преди 2 години

До 7 На мен не ми дреме за родителите ти. Ако ги е страх от измисления Ковид и ако си добър син/дъщеря и вярвате в ковида, защо не ходиш да им пазариш? От къде на къде аз ще нося маска заради твоите родители, какви са ми те на мен?

18

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да зарежем абсолютно всичко и от сутрин до вечер да се занимаваме с тая тьпня ковид! И така, докато загинем до крак от глад! Не мога да повярвам, че е пълно със слепци, които не виждат, че ни тикат в пропастта!

17

Леша

преди 2 години

Германец, къде си ве мазмантийке? Нали ти казах, че пЛандемията свършва след нова година. Виж какво каза единия от идолите ти - рошавия Джонсън. Който се е набол, вече е роб. Честито.

16

Наблюдател

преди 2 години

Абе каквито и оплаквания здравословно да имате е ковид.Може и някои нокът да ти е сраснал възпален да знаете ковид е.Пълнете болниците и правете статистика.

15

Ха!!!!!

преди 2 години

"Хоспитализациите ли са най-добрият начин за оценка на кризата с COVID?"-----Не!!! Най-добрия начи за оценка е колко болници, лекари, журналисти и политици, са се корумпирали и полакомили за ковидфондове!

14

Бай Иван

преди 2 години

А дали пък повечето хоспитализиран по други причини не са там заради ;ваксините;някой няма ли да се сети нали уж са лекари всички. Май се защитава грешна хипотеза. Омикрон протича леко но има много хора в болниците по други причини с положителен тест за ковит. А точно в тези държави процентът ;ваксинирани; е висок. 2+2=4

13

Анонимен

преди 2 години

Пропагандаторите против ваксините да си поемат отговорността за националната катастрофа. Крайно време е да има осъдени!

12

Дедо

преди 2 години

Хоспитализацията е оценка на докторски интерес към дадена клинична пътека !

11

Анонимен

преди 2 години

Руска рулетка, който оцелее, оцелее. Дреме им за някой си човек.

10

Анонимен

преди 2 години

Пропагандаторите като влязат в затвора и върнат откраднатото и кризата с ковида свършва. Трябва ДАНС и икономическа полиция да се заемат с престъпленията. Това им е работата!