20

Абе 28

преди 2 години

Как стана ясно, че ковида е фейк. Може би в твоята земя, тука на тая земя няма такова нещо. Сигурно живееш на някоя красива плоска земя където няма ковид и всички са антиваксъри и философи. Прекрасна идилия, само внимавай, че като се събудиш или изтрезнееш попадаш на лошата кръгла земя.

19

Анонимен

преди 2 години

Защо протестират? Срещу кого? Ще вкарват лекаря в затвора ли? Като е скъсил живота на болен с ваксината, ще лежи. Има закони в тая държава.

18

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата ще го пусне.

17

Анонимен

преди 2 години

Най добре е всички селяци да ходят да се лекуват при Автомонтьор (да им смени маслото, че да ги прочисти) а не да ходят при лекари. Сами се лекувайте

16

Анонимен

преди 2 години

Сега като стана ясно, че ковида е фейк, а клакьорите платени медици, от какво ще ги пишат, че са умрели в статистиката?

15

Българин

преди 2 години

Поклон пред тези обикновени, селски хорица, излезли в защита на Лекаря си! В тях ми е надеждата, а не в платените наркомекерета на Костя Б0клука!

14

23

преди 2 години

Да ония лекари по точно убийци бяха съдени за убитите деца в Африка с подвиза "Не сте сами" ако сте забравили

13

Урсула

преди 2 години

Да сте виждали осъден лекар.Толкова се загрижили за болните от Ковид че болниците приличат на конюшни, особено в малките градове.

12

До плоскоземеца

преди 2 години

От коя ваксина да ги пишат умрели бе пиле. От тая срещу ковид си си я харесал. *** що не питаме дали има тетанус и да го припишем на нея. Ако някой се разболее от ковид и умре от какво да го пишат. Ако някой умре след години от ваксината пак ли от ваксината да го пишем. Плоскоземец си, арогантно п рост при това.

11

Анонимен

преди 2 години

Ей такива са набодените 20%. Не ми е жал.

10

Ей значи

преди 2 години

Антиваксърите сме много *** и агресивни парчета. Щот сме страхливи и слабо образовани. Да живее нашия лидер Мангъра! Мангъра президент! Оле!

9

До 12

преди 2 години

Как всички умрели пенсионери с придружаващи ги убива ковид, а ваксиниран със същите придружаващи не умира от ваксината? Не знам кой е плоскоземец.

8

Анонимен

преди 2 години

Само дето това *** чикагото е със счупен нос... та да не се окаже, че дохтора дето за 10 лева е жертвал човека не е започнал пръв със саморазправата????

7

Кой

преди 2 години

Кой е убит, много болен човек е починал. Дори ваксината да е причина за това лекарят не е виновен. Хората с хронични заболявания бяха първите ваксинирани. Затова по света падна смъртноста. Доктора е постъпил правилно. За съжаление стават и трагедии.

6

Фактите

преди 2 години

Ваксинацията е направена през май. Човекът е умрял през октомври. През януари тръгнали да нападат доктора.

5

Анонимен

преди 2 години

Убит е човек бе селяци.

4

Анонимен

преди 2 години

Те не знаят защо са там. Протестират, щото им бил личен лекар....Сестрата ли е организирала протеста? Да не излязат неприемливи други случаи при разследването? Най- добрата защита е атаката..

3

АнонимеН

преди 2 години

ТО ЗА ПЕНСИИТЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ,ЩОТО КАТО СЕ ИМА НА ПРЕДВИД КОЛКО *** СА 90% ОТ ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ КОИТО ИЗПИСВАТ АНТИБИОТИК ПРИ КОВИД ИМАТ ПО-ГОЛЯМ ШАНС С ВАКСИНАТА :D БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА КОЛКО СЛАБОУМНИ СА ПОВЕЧЕТО ЛИЧНИ ЛЕКАРИ!!!

2

Дедо

преди 2 години

Страшно е да живееш във времена на пропаганда . Живял съм по Тошково време .......никаква разлика с настоящето !

1

Анонимен

преди 2 години

Някои са свикнали цял живот да се подмазват на някой, стоящ над тях в йерархията. Не могат да живеят по друг начин.