29

Анонимен

преди 2 години

Всички мерки на тея ще са показани. Пак ще се правят на актояни, ще източат найкои и друг европески фонд и до там...

28

Велина

преди 2 години

Сандов е лаладжия и на финала няма да свърши нищо съществено, докато е на министерския пост.

27

Марта

преди 2 години

Две гъдулки се правят на разбиращи...Тъжно...

26

Киро

преди 2 години

Сандов се опитва да трупа точки с кухи обещания

25

Ццццц

преди 2 години

Доста често виждам разни спрели автомобили да чакат някого, а двигателя си работи половин, един час, че и повече. Казвал съм да си спрат двигателя, той ме гледа тъпо и злобно, а по закон е забранено престоя на включен двигател, освен при необходимост за разтоварване или за специфични изисквания свързани с работата, както е например инкасото.

24

Васил

преди 2 години

Сандов, като всички останали от зелените, е въздух под налягане!

23

Анонимен

преди 2 години

Мутрите нямат сметка да решат проблема със замърсяването в София. Докато има замърсяване, ще има и присвояване на средства насочени за решаване на проблема със замърсяването.

22

Стар Софиянец

преди 2 години

Решението се знае от преди 70 години, откакто в Лондон през 1952 година хиляди хора починаха от Големият смог. Решението е пълна забрана на отоплението на твърдо гориво в София. С мерките си Фандъкова увеличава замърсяването, а не го намалява

21

софиянец

преди 2 години

Докато учителката по руски език Йорданка Фандъкова от Самоков е кметица на София - твърдо не! Никакви мерки не може и няма да има!!!

20

Предлагам

преди 2 години

Да построим някой друг завод за горене на ***, а? Те са еко нали така казахте.

19

Анонимен

преди 2 години

Разкарайте паветата от булевардите!Прахоляка който се вдига от тях в сухо време е като мъгла!

18

Пич

преди 2 години

Какви мерки? Ще спрете безумното зверско презастрояване и бетониране? Ще бутнете новопостроените сгради? А на тяхно място отново ще засадите градинките, които унищожихте? Ако сте искали, щели сте да го направите през последните 15 години.

17

Свои

преди 2 години

Няма ли някой да каже на общинарите, че единствения начин за чист въздух е да се спре нашествието на коли в центъра на София , всички на околовръсното и от там обществен транспорт. Жълтите павета са обезобразени, то центъра по принцип е трасе за кварталите, на живеещите и работещите в центъра пропуск и всичко ще е наред.

16

Анонимен

преди 2 години

Сандов И Мандов... Мандръсат ни яко. Поредните Политици клоуни кечисти...

15

Анонимен

преди 2 години

До Фло---Как бе защити българската мусака това нищо ли е, нЕкои и това не са направили.

14

Дедо

преди 2 години

Като въведете движението на автомобилите да е 30кч , ши си ришите проблема с въздухот от раз ))) Автомобилот е най-пестелив от към вредни емисии когат *** караш на ниска предавка ))))

13

Фло

преди 2 години

Сандов за месец откакто е станал министър, нито е свършил нещо адекватно, нито е казал нещо нормално ... Изгубена кауза ми е този ...

12

roslio

преди 2 години

Да и двете липсват.

11

цон кай хой

преди 2 години

софия от 6 години има по 80 милиона фиксирани пари за борба с мръсния въздух. За 6 години това са 480 милиона. Някой няма ли да излезе най-накрая и да обясни за какво са похарчени тези пари или изобщо не са харчени. Да не излезе така че някой прибвал половин милиард и всички ни лук яли ни мирисали...

10

Анонимен

преди 2 години

Спешните мерки са ясни. Вън всичките бараки без Евро 6 от София (на бачкатора от крайния квартал, който предпочита 15-годишен немски дизелов параход, но не и малка градска кола), тотална забрана за използване на каквото и да било твърдо гориво. Толкова ли е сложно да си дойдем в 21-ви век???