37

Анонимен

преди 2 години

Удивително е как стадото се съгласява с всякаква глупост без изобщо да задава въпроси. Имам една колежка, която казва "така е заповядано и го изпълняваме без никакви коментари". Така в казармата едно време се оправдаваше всяка глупост, която измисляха. По същия начин са хвърлили бомбите над Хирошима и Нагасаки пилотите. Така им било заповядано.

36

до лекар

преди 2 години

Какъв лекар си, щом не си разбрал с какво графена е вреден. Ми поне имаш интернет, предполагам, почерпи информация.

35

Анонимен

преди 2 години

Е, като плана е лош, защо да се спазва? На този математик логиката му куца.

34

Лекар

преди 2 години

Германец, тя тая ако не заземи каската, нищо не прави. Дори може да се получи индукция и д се засили действието на 5 джи-то

33

не разбрал

преди 2 години

И защо математик трябва да изказва "експертно" мнение дали планът е лош или добър?!

32

Ха ха

преди 2 години

Чакаме да се искаже химик

31

Лекар

преди 2 години

Абе, няма ли доктори да се изказват, че взели математици

30

Германец

преди 2 години

А да, поканата за среща довечера в 18 часа на попа остава :) Вижте дали Копейкин би ви финансирал едно идване НА София :)

29

Германец

преди 2 години

"Утре 12 ч. на протест пред НС." -- Копейкин май пак е развързал кесията :) Да видим какви звезди ще ни забавляват този път. Оня Muлф с каската и шестте години биология дали ще е пак там?

28

Мдаа

преди 2 години

Вярвам само на астролог относно здравната криза

27

Анонимен

преди 2 години

Най-страшното е, че се навъдиха много платени антиваксери, които усложняват обстановката в държавата. За това много допринесе и президентът, който наговори не малко неща против вируса и даде много хляб в устата на празноглавците.

26

До 22

преди 2 години

Не виждам номер 10 да е споделил, че не спазва закони. Трябва да му се извиниш за присташкия си отговор.

25

Istinata

преди 2 години

Утре 12 ч. на протест пред НС. Да ги изметем. Всеки ден умират стотици НЕВИННИ хора заради ковид/вакснината/тестовете/маските, което е едно и също, отравяне с графен. Утре ще станат хиляди на ден. Протестът трябва да е ВСЕКИДНЕВЕН. Какво чакате бе, софиянци, за тези говоря, които ми слагат плюсове. Не остан али един нормален човек в България?

24

Анонимен

преди 2 години

Това математиците излязоха по-големи лекари от водопроводчиците

23

Gopeto

преди 2 години

Само В България се допитваме до мнението на математици по теми свързани с вирусни инфекции. Какви са тези смехории?! Какво разбира този от вируси, че да предстасва, кое ще затихне, да дава съвети за маски и т.н. ?! Престанете с глупостите и се допитвайте до лекари, а не търсещи слава математици! Пълен смях сме!

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен10Според мен трябва да газиш и хората на пешеходните пътеки, защото доколкото разбирам, ти си дошъл на този свят да правиш каквото си искаш....Но внимавай, че има и други, които разсъждават като теб и може някой път да изтеглиш късата клечка...

21

Писва вече

преди 2 години

Аз съм учил вирусология , микробиология и няколко разновидности на химия , ама по математика бях зле , колкото да завърша !!! Та какво общо има математиката в момента със ситуацията Омикрон ?!

20

Анонимен

преди 2 години

Цял живот работя в спорта с една дума на стадионите....Никой не спазва никакви мерки от началото на пандемията, но пък и всички почти прекараха вируса....няма как да се тренира с маска, особено ако това е паботата с която си изкарваш хляба...Така, че математика лесно обвинява, че сме *** и не се грижим за ближния, но не всички работим на бюро или от вкъщи...Просто всякакви безумци говорят по медиите и това започва да дразни. Както дразнят и Възраждане, защото те не предлагат решение а война

19

Не е сериозно

преди 2 години

Това което се случва , всеки със здрав разум го разбира !!! Миналата седмица бях с тежка настинка , грип или Омикрон модерното , изолирах се вкъщи за три дена , чай , Колдрекс , сироп за кашлица и капки за хремата и на втория ден бях като нов !!!

18

Анонимен

преди 2 години

Бях ученик в 9-ти клас, когато учителят ми по математика, другарят Вълчев, ни казваше - учете математиката, щото тя е в основата на всичко и ще движи Света след време. Това беше преди 40 години, ето сега, думите му се сбъдват. Да го бяхме послушали, амааа