57

53 от 1 умник

преди 2 години

щото мяза на графит кът са пиши ?

56

математико

преди 2 години

кой е луд да спазва лош план, освен ако не е математиква?

55

Истината

преди 2 години

Много грешки допуска този математик. Ето две от тях. Броят на новите случаи в България се увеличи не двойно, а с 30% за последните 7 дни спрямо предишните 7 дни - от 36530 на 47545 новозаразени за 7 дни. Втора грешка е, че твърди, че вълните на епидемията винаги са преодолявани чрез мерки, а истината е, че мерки се въвеждаха няколко дни след като вълните започваха сами да затихват. Има и други грешки в твърденията му.

54

Анонимен

преди 2 години

До Лекар Приятел, легни да се наспиш да поизтрезнееш.

53

ГГЖТГЖ

преди 2 години

НА ТОЗИ МАТЕМАТИК НЕ СА МУ ПЛАТИЛИ ДОСТАТЪЧНО

52

Лекар

преди 2 години

Аре бе умници, още чакам да ми обясните, с какво е вреден графенът

51

Анонимен

преди 2 години

До Лекар "ако ще отговаряш, отговаряй" Ау, колко интелигентно. Брат, по колко ракия употребяваш на ден? Намали малко, че не ти действа добре.

50

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който призовава за затваряне и силово налагане на "мерки", е просто *** от.Болни психопати.

49

ВСЕКИ ДЕН

преди 2 години

...съм с маска в Лидл и Кауфланд . Понякога и по 2 пъти дневно. НЕ СЪМ СЕ ЗАРАЗИЛ.

48

Аман вече

преди 2 години

Аман вече от тия савозвани "математици".Аз от колко време исках да покажа тая тайнствена формула с която изчисляват идващите вълни! И искам да разбера по какъв метод изчисляват-квадратно уравнение,линейна функия,обиколка на празна кратуна или нещо друго?Имат само неизвестни,но дават решение-неизвестни-как се появи вируса,откъде, кога, в какъв мащаб, влияе ли се от температура,влажност,атмосферно налягане, сезони,студ,горещина,влага.Но пък винага имат отговор и "познават"!

47

ДСДКСКСС

преди 2 години

МАТЕМАТИЦИТЕ ДА СПРАТ ДА ПРИКАЗВАТ

46

Анонимен

преди 2 години

До Германец...Вижте дали Копейкин би ви финансирал едно идване НА София ...---///---... Виж кво бе, уби таг, правилното е НА София. НА ! А не ВЪВ ! София по смисъла на израза се явява мероприятие, както отивам НА работа или отивам НА кино. Това, че си *** и си възприел грешната логика, е грешка в твоя софтуер. Даже и на немски предлогът е NACH.

45

Анонимен

преди 2 години

А този "математик" може ли да обясни как разбра, че плана е лош след като не се спазва, и при положение, че твърди, че плана е лош защо трябва да се спазва?

44

Анонимен

преди 2 години

Пословично е как у нас хората никога не се фокусират върху основната си дейност, а раздават акъл в сфери и области извън професията си...Прочее, аз също работя интензивно с математика, но не давам съвети на здравна тема...Не съм сигурен, че въпросните медийни математици се занимават с математика - не им личи !В 80-те години на миналия век научих един лаф, май бе от филм: "ако си нямаш работа си я гледай някъде другаде !"

43

Анонимен

преди 2 години

Време е хората да се оставят на мира. Да не се правят тестове, да няма карантини.

42

Анонимен

преди 2 години

Някои мисли ли, че тоя е наред с мозъка, аз лично смятам, че трябва да бъде затворен в лудницата.

41

Лекар

преди 2 години

40, така на времето са мислили, че прах от диаманти е изключително силна отрова

40

Лекар

преди 2 години

до лекар, абе яси еимакята, ако ще отговаряш, отговаряй

39

Анонимен

преди 2 години

До Лекар Така навремето са питали тефлонът с какво е вреден. Или азбестът. Ти не си лекар, а си някаква квартална лелка явно, която седи по цял ден на пейката пред блока и мърмори.

38

Алооо

преди 2 години

Абе много математици у тая държава бре? Файда 0 от тия, само лаят по цел ден едно и също. Просто сами си доказаха 1 - няма контрол; 2- няма никакво значение дали си ваксиниран или не и дали носиш маска; 3- запада им го доказа,че от мерките 0 ефект, даже заразените са повече. Що не вземат да сметнат нещо наистина ползотворно като как хората да живеят по-добре или как да се справим с инфлацията или нещо подобно, а не да се занимавт с медицински теми.