6

Анонимен

преди 2 години

всичко от 1913 зацикля и заради ВМРО , има българска фракция , ама има и федеративно ВМРО на което сърбите плащат от Белград с Тодор Паница и едните и другите се трепат и накрая менча кърничева убива Тодор Паница . и България след загубите по балканската война не може да се разправя за македония и забранява ВМРО , ама нелегално действат и бълг власти не ги закачат

5

ЕС ЕС Социализъм

преди 2 години

До Анонимен: "СОЦИАЛИЗЪМЪТ Е ЕДНО НЕДОНОСЧЕ! СОЦИАЛИСТИТЕ СА НЕДОРАЗВИТИ СЪЩЕСТВА!" АХА! Това обяснява положението в ЕС! - Всички правят социална политика ама имената на партиите им са гейски и не съответстват!

4

Анонимен

преди 2 години

СОЦИАЛИЗЪМЪТ Е ЕДНО НЕДОНОСЧЕ! СОЦИАЛИСТИТЕ СА НЕДОРАЗВИТИ СЪЩЕСТВА!

3

Анонимен

преди 2 години

кирчо измамата ще го ползват да обере мръсните дела и после ще го натирят точно тези, които го направиха премиер, как не се досеща

2

Харвардския Бунак

преди 2 години

категорично отказа да положи цветя на гроба на Гоце Делчев и за първи път използва формулировката "два народа" когато говореше за Българи и Македонци, по този начи наля вода в мелницата на про-сръбските националисти ! Не зная кой ви го нзначи това продажно лекенннце на минизтур-предцедател, но ако не го свалите час по-скоро ще платите скъпо !

1

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Другарю *** социалистически миризливец... като толкова можете проведете вие едни преговори, но никой не ви иска. Дори с манипулации едвам трети... а трета сила реално е ИТН.