33

Анонимен

преди 2 години

Важно е лирата да пада

32

морски

преди 2 години

Всеки си прави каквото си иска и контрола за незаконни строежи е прехвърлен на Общините. Оттам пък заявяват, че нямат пари за премахването им. Омагьосан кръг. Тук има не само етажи построени незаконно, но и цели сгради.

31

аз-ът

преди 2 години

Аз не харесвам това правителство, но е тъпотия да ги обвиняваме тях за цените на тока. Тук вината е на брюкселските зелки, ч е се подведоха по американците. Русия дава дългосрочни договори с фиксирани цени, много, малко , поне знаеш колко плащаш. Тия искаха SPOT цена т.е. текуща, да не са били "заробвали" дългосрочно на руснаците. Е да де, ама на свободния пазар получава този, който плаща повече - американците обърнаха танкерите към Китай. А цената на тока е свързана с тази на газа. Тва е.

30

ИСТИНАТА

преди 2 години

Като няма АКТ 16 блока - НЯМАТ ПРАВО ДА ЖИВЕЯТ ТАМ! А те това го правят от десетки години. Къде са институциите? Има си причина да се ползва промишлен ток, ама не им изнася.

29

аз-ът

преди 2 години

Ех тия ганевски тарикатлъци бе... Сега, за тези които не са наясно. В действителност ако сградата не е получила разрешение за ползване, най вероятно ще си на промишлен ток. Но истината е, че дълго време той беше по евтин и затова ганевците не бързаха да се местят. Хеле па ако направиш една фиемичка да си изцоцаш ддс-то. Ако е другия случай, искам да попитам с къв акъл живеят в тази сграда толкова години. Очевидно има сериозни проблеми, щом дори и с тази корупция не й се издава разрешение.

28

Анонимен

преди 2 години

Ще плащате и песен ще пеете, нали някои трябва да аплати на Боко гювендиханъм ромейте които я пълнят в харема на Ердоган! Всяка стотинка по скъп ток е още един ромей които ще прави Боко гювендиханъм и ханъмите от харем гроб щастливи и напълнени! Тия ромей пари струват, затова Боко ханъм подари на султан Ердоган Южен поток! За да плати своето и на останалите ханъми ласките от космати, *** ромей!

27

2 неща

преди 2 години

Първо защо се оплакват след 10 години+ защото до миналата година промишления ток беше по евтин от битовия и са си били добре !Второ защо 10 години нямат акт 16 и защо живеят в жилище без акт 16 , което е незаконно ако не се лъжа !Заключение- щом сме на далавера ще си трайкаме, нищо че е незаконно, като не сме ще почнем да ревем.Реалността - няма работещи институции и никакъв контрол в тая държава, всеки прави каквото си иска.

26

ИСТИНАТА

преди 2 години

Купили са апартаментите евтино, строителят фалира преди да издаде акт 16. Позната схема. Сега си плащат дебелите сметки за ток, което ще докара цената на апартаментите им да е съизмерима с останалите, които са купени с акт 16.

25

морски

преди 2 години

до 18 и 22 В Черномолски Общинии документи/разрешителни се оправят със парички под масата.

24

анонимен

преди 2 години

,,Благодарим,, на другаря Радев за щастливия живот.

23

Перниканец

преди 2 години

Важното е, че са си взиели жилищи на зиелиено и са горди софиянци. А това че няма акт 16, знаем че не е най-вайното за "инвеститорите", както сега наричат балъците с новозакупени апартаменти.

22

Анонимен

преди 2 години

И какво по-точно би следвало да ни вълнува това?! Живеят си незаконно в постройка без Акт 16 и си плащат промишлен ток. Е, и? Да, и аз, докато си правех на времето ремонт на едно от жилищата и беше на Акт 14 плащах промишлен ток. И?

21

а де

преди 2 години

Ако духалката дъни денонощно, ДА нормално е.

20

Do 18

преди 2 години

Стига писа глупости ! Срока е 2 седмици ! На мен ми взеха документите и на 3тия ден ми се обадиха ! Кажи си честно, че бая работи не са били наред! Само нз как сте се сдобили с ново разрешително за строеж след както ти каза толкова години е.

19

Същото

преди 2 години

И с ателиетата, които се използват за жилищни цели, но в ЧЕЗ се водят като фирмени обекти. Допреди година цената на промишления ток беше по-ниска и никой не се оплакваше, че ги таксуват различно. Та който има ателие, трябва срочно да подаде заявление, че го използва за жилищни цели и да смени съответно партидата на жилищна.

18

Анонимен

преди 2 години

Тоя блок го знам - едно от високите ЕПК-та до Лидл и наистина няма Акт 16.

17

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЩОМ НЯМА 30 ГОДИНИ АКТ 16 ЗНАЧИ НЕ СА ПЛАЩАЛИ И ДАНАК СГРАДИ

16

Анонимен

преди 2 години

Нормално е. Като се пропусне факта, че на нашите красавци в общината им трябваха 7(седем) години за да благоволят да издадат акт 16. При пълен комплект документи.

15

Еми

преди 2 години

Не е нормално да се ползва сграда, която няма разрешение за ползване (акт 16)! Всички тарикатлъци след това крият рискове... и се плащат...

14

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НЯМА НИЩО СКОРО ВСИЧКИ ЩЕ СТАНЕМ НАБОЖНИ И ЩЕ ПАЛИМ СВЕЩИ