53

анонимен

преди 2 години

До 2 неща кух си като гадулка.като не знаеш за какво става на въпрос не коментираи

52

До Анонимен 53

преди 2 години

Повечето "софиянци" се дотътриха от провинцията.... така, че не ни упреквайте и не злорадствайте !

51

Анонимен

преди 2 години

Нормално е ако копае биткойни даже е малко

50

123

преди 2 години

До Тато из ПравецДа но имаме банани целогодишно.

49

Тато из Правец

преди 2 години

СоциализЪмът си отиде и почна скъпотията!

48

16

преди 2 години

Щом няма акт16 значи обекта не е въведен в експлоатация, т.е. не може да се живее в него. Да го узаконят със задна дата и да ги накарат да платят за 30 години данъците. Доскоро не се оплакваха, защото тока за бизнеса бе по-евтин, правеха и фирми и си взимаха и ДДСто. Сега вече не е гот.

47

Анонимен

преди 2 години

Токът в Англия е къде къде по евтин!

46

Анонимен

преди 2 години

Софиянци имат много пари, повечето са на разни високоплатени връзкарски служби, могат да си позволят и по 2000 лв ток да плащат.

45

хаха

преди 2 години

До Анонимен тук си напълно прав, трябва да се скача независимо от причината, веднага собствениците да отиват в общината на протест и да искат да им събарят сградата, понеже не могат 30 год. да си извадят акт 16, какво е това мрънкане тука, ама ха....

44

Анонимен

преди 2 години

Зависи какво има в апартамента.

43

Анонимен

преди 2 години

Нормално е разбира се, когато не правите нищо и се държите все едно нищо не се е случило. Робско поведение, на запад скачат на яки протести само при най-малкото увеличение а тук робитееее си блеят и после само "ми що 800лв ми е тока?". Събудете се селяни и селянки, роби на държавата разпродадена на западни фирми. Утре доматите ще ви станат 20лв кг, да не ревете пак.

42

Тракиец

преди 2 години

Преди няколко месеца предупредих точно за това,ако някой следи коментарите ми.Сега това е факт но даже и по-ниски са цените но бързо ще тръгнат нагоре.Инфлацията ще бъде от 3000% след април.За съжаление при 80% *** няма как да е друго.Търсете си втора и трета работа да имате доход над 7000лв. за първостепенни нужди-храна ,ток ,лекарства.Това ни чака и няма кой да помогне.

41

Да

преди 2 години

Да, нормално е, вие си ги избрахте нормално.

40

Анонимен

преди 2 години

Прекрасна новина.В София и не само е пълно със живущи завлечени от инвеститори,без да им дадат акт 16,взимат им парите и зарязват сградите.В момента на всяка минута излизат лъжливи статии за имотния пазар с цел да се тикат още и още хора да купуват жилища в този балон който се наду.Заради инфлацията пак ще има незавършени сгради и завлечени хора.Затова избягвайте покупките на жилища сега каквото и да ви лъжат.

39

Анонимен

преди 2 години

Отопляват се на чушкопек май..

38

До Продължение

преди 2 години

Единствения начин да се отървеш от самонастанили се роми в имота ти е да запалиш имота докато ромите са още вътре и да се молиш да изгорят с къщурката, друго спасение от родата на Боко ханъм няма, все пак ромейте са членове на гроб и първи негови роднини и подкрепящи го, затова и друго спасения от тях няма!

37

До Ненормален

преди 2 години

Да, султан Ердоган каза, че за една нощ помпане на тиквата Боко ханъм иска по 1000 лева сметки за ток в България! Ти ако беше един редови *** щеше ли да се съгласиш за едни жалки 800 лева да помпиш тиквата? Заплати искат тия хора, че и вредни, а Боко ханъм си сака пръч! Че с нея и всички ханъми в харем гроб, всички за пръч реват, а пръча си иска лев, за да ги обслужва! Просто харем гроб намериха начин директно да плащат на жигулото Ердоган да ги урежда с пръчове!

36

Анонимен

преди 2 години

НОРМАЛНО Е. ВСЕ ОЩЕ ЕНЕРГИЙНИТЕ ДРУЖЕСТВА СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ ГЕРБ. КРАДАТ КОЛКОТО МОЖЕ ДО ПОСЛЕДНО.

35

хахах

преди 2 години

да бегат бързо да се оплакват на фандъка и да питат каква е причината след като 30 год. не могат да узаконят сградата защо не е издадено предписание за събаряне

34

Ненормален

преди 2 години

Да, 800 лева е нормална цена засега. пРезидентът се закле и очаквайте скоро цената да бъде редуцирана на 1800 - не рубли, а левове! Пак гласувайте за чорапа!