191

История даге

преди 2 години

Крим и Русия са стари приятели от времето когато руския цар е обкражен от Норвежката армия над Крим сред голямо блато.Норвежците предлагат съюз на Османците ,но те отказват,приемат само поне да не дават убежище на царя.Кримския везир обаче се среща с Екатерина ,която е пратена като преговаряща и срещу две каруци злато Кримските управници измъкват само царя и семейството му с няколко бугатира от засадата.Норвжежците приключват с направата на салове и превземат лагера,но откриват само войската.

190

Питай щурманфурера

преди 2 години

До Доказателства?: Та американския чебурашка преди две седмици казваше приповдигнато че се прехвърлила бригада американски танкове в Полша, некви ешалони танкове в Гърция се разтоварали. Некви войски на НАТО в прибалтика се придвижвали и че Руснаците щели да се на...нещо такова.

189

SS

преди 2 години

Пак питам ? Интересува ли ни ? У нас Фирми затварят заради скъпия ток,увеличава се безработицата,броя на новозаразените с ковид расте,очертава се май нов локдаун,имаме галопираща инфлация,очертава се да има библейски глад,и анархия в първична форма ! Що не си гледаме голия гз ?!

188

izh

преди 2 години

Русия никога няма да започне война с Украйна без да си осигури клин в европейския съюз. Е за това бяха цирковете с изборите у нас, иначе ще има втори Афганистан. И там имаше марионетно правителство, и там армията се надяваше на блицкрииг , а се затъна с години, и то при положение, че тогава не им пукаше за международното мнение и икономика. Сега е друго - без чужди технологии и прецизна техника изостаналата им икономика е за музея и трудно ще удържиш народа при празни рафтове в магазините

187

Анонимен

преди 2 години

Русия ще нападне Украйна на кукуво лято.Не са *** за да го направят.

186

Има ги

преди 2 години

До Доказателства?Същия фотошоп от последните учения на НАТО в Полша и Естония!

185

SS

преди 2 години

При една война Русия че ще превземе Украйна спор няма ! Но ирегулярната ( партизанска война) във всичките и форми ще бъде голяма и жестока ! За това руските генерали добре си дават сметка !

184

Доказателства?

преди 2 години

До Анонимен 252Може ли някакви доказателства, дори линкове към руски медии, руски знам и мога да проверя?!

183

Анонимен

преди 2 години

До Добре де: Не ги следиш нещата: "НАТО Е СТРУПАЛА войски на границата на Литва, Латвия, Естония и Полша"

182

Украйна предупреди

преди 2 години

Тия вече някой има ли ги насериозно? Даже на преговорите които ги касаят пряко не ги викат - за да не пречат, че каквито са изтерични....мани мани!

181

Логика

преди 2 години

Не ни стигаха гърците ,ами сега и украинците храним... на една траба се надяват и то руска ,сагата с газта е заради тях. Причината за войната в 2014 беше подпалването на 45 руснака в сграда от крайно десните украински партии . А и Украйна е на няколко стотин километра от Москва ,няма как да има бази там преди да приемем и Русия в НАТО някой ден ...

180

Добре де

преди 2 години

Има ли изненадани от реакцията на Украйна! Как ли ще реагира Русия ако НАТО струпа на границата на Литва, Латвия, Естония и Полша да кажем няколко хиляди бронирани машини и няколко стотин хиляди войника! Така че ако кажем А да кажем и Б! Т.н агресия към Русия започна с анексирането на Крим! Така че каквото повикало това се е и обадило! Утре ако турската армия навлезе в България и Турция ни анексира, защото 500 години тази територия е била негова, дали ще защитите турците!

179

Крим наш

преди 2 години

До Крим не е руски: Но е на Русия още от преди Украйна.

178

Крим не е руски

преди 2 години

Слава на Украйна. Българите които носим българско име и юнашко сърце сме с украинците.

177

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: "руснаците са гнycна nanлач" но само за американофили. Другите сме си ОК!

176

Анонимен

преди 2 години

До Emigrant: Не се пени толкова. Времето ще покаже колко ненормални са били "нормалните" западни илюзии. И не си виновен че си избрал кофти отбора!

175

Emigrant

преди 2 години

Бая *** са се нанизали да се гаврят със самите себе си в този сайт,но да видим кой ще се смее най добре,когато глупостите на джуджето завършат с разстрелът му на Красная площад от озверелите от глад руснаци!Стария Джо само ще натисне суифт копчето и рашата ще се зас,ере до козирката!Светът си го представям без рашисти.Не мога да си го представя без Европа и англоезичния свят!Не ми се живее в свят доминиран от жълти човечета и сибирски з,омбита!Предпочитам да ум,ра ако това се случи не дай Б

174

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали Русия ще нахлува. вероятно не, вероятно войната ще бъде спечелена с армия, но без битки. Но най-много ме забавлява как се тревожат тези, които създадоха конфликта. Трвожат се,защото в тяхната посока нямат полезен ход.

173

Анонимен

преди 2 години

Украйна е само буфер. За Русия е важен Казахстан, това е основата на Евразийскиа съюз. Русия светкавично се намеси в Казахстан и изпълни мисията си.

172

Анонимен

преди 2 години

Вече е под съмнение способността н САЩ да печатат световната резервна валута.