211

Try

преди 2 години

Славянски народи- една кръв, един род, един народ, общ език!

210

Norwegian homosexual

преди 2 години

Русофили от Варна, заповядайте момчета! Колкото повече толкова повече, ще взема още дънки и банани! Очаквам ви :***

209

Анонимен

преди 2 години

Ако има >100 000 войници,то само по 100 000 хляба на ден се пренасят от някъде до някъде.Това някъде 20-30 хлебовозни 5тонови камиона.За другата хран,вода и отоплителни матеряли да не говорим.Заснели 3 танка и написали че почти 127 000 войници се сбили струпали.Тия ги разправайте в зоологическите градини.не е нужно да се русофилиш или русифобиш зада видиш скакви глупави новини ни занимават.Някой да знае в Курската дъга сколко танка руснаците себиха с/у нацистите когато икономиката им бе разбита

208

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 269.......Генчо (съкратено от гений!), написал си :" Руснак и робот, вие имате ли нещо в гл -авите си?"........Роботите карат всички нови руски изтребители. Дребни танкове-роботи са на бойни позиции. Дронове-роботи сами избират целите си и ги подреждат по важност преди атаката. И т.н. за военните роботи. Но имат един абсолютен шедьовър - робот - хирург, който е много по-добър от знаменития "Да Винчи"-по-бръз, по-точен, по-универсален! Это Россия, детька!

207

Анонимен

преди 2 години

До Хахахахахахахахахаха Путин напълни гащите от яд че нищо не се получи с газовия му шантаж. Цената скочи до 2200 долара и след това рязко падна на 800 след идването на първите американски и австралийски кораби с втечнен газ.

206

do 260

преди 2 години

Mojesh li da dadesh imena i dati otnosno maloumshtinata koiato si napisal ? Koi e bil ruskia tcar togava ? Koia Ekaterina po-to4no e pratena da pregovaria ? V koe fentazi si go 4el tova ? Xa-xa, negramoten ***.

205

Я, па Я

преди 2 години

Тук някои сравнява отношенията БГ и Македония като поставя Украйна на мястото на Македония. Всъщност е точно обратното. В това сравнение Русия е равно на Македония. И поведението и съответства на македонското, затова и Русия подкрепя себеподобната си Македония. Така като РСМ иска българската история, така и Русия подло си присвоява историята на Киевска-Рус. До Петър 1 тази държава се е наричала Московия а царете им са се титулували Цар Болгарский та така, четете история, не руска пропаганда ...

204

На Путин в..

преди 2 години

Ядрена война ще има ли? Не! Русия ще заграби ли територии? Да! Запада ще направи ли нещо различно от обичайното? Не! Точка по темата!

203

Анонимен

преди 2 години

До История даге......Ти си голям историк, само дето не норвежците, а исландците, подпомогнати от фарьорците са обкръжили руския цар в Туркестан, разбрали, че е не е цар, а императрица и с дълбоки метани и въздушни целувки се омели! А кримският микадо поискал не две, а седем каруци злато, но получил само едно магаре с дисаги, пълни със сребро. Твоята история ще влезе в паметта на моя лаптоп и ще я показвам на непосветените да се радват на нивото на българина през третото десетилетие на XXI век!

202

Анонимен

преди 2 години

СУИФТ ще го изключат като стой та гледай. Руснака толкова е намалил газа за Европа че е паднал на 54 милиона куб.м. дневно. В същото време ежедневно в Европа пристигат средно по 250 милиона куб.м. американски втечнен газ. Байдън вчера увери Европа че американските фирми имат готовност да увеличат количествата ако има необходимост от това.

201

не може да бъде!

преди 2 години

Още малко такива изявления и цената на петрола ще надхвърли 100 USD за барелгаза отново ще се върне на ниво 1500-2000 USD за 1000 куб.м.!но само това ли?Въглища ,дървесина ,злато , сребро,алуминий мед,стомани,титан ,зърнени храни,слънчогледово олио и т.н...и други стоки.вижте какво става и това май е началото!?

200

Анонимен

преди 2 години

Войната е скъпо меропреатие ,а ако и двете воюващи държави са големи става ултра скъпо.Така че е малко вероятна войната.

199

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 269, наистина. Умирам от смях само като кажа "руски робот"

198

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 267 Руснак и робот, вие имате ли нещо в главите си?

197

Norwegian homosexual

преди 2 години

Русофили, елате имам долари ще ви купя дънки и банани. Елате да воюваме в леглото, харесвате ми такива мъжаги готови да хванат оръжието. Елате!

196

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 262-------Немската преса предупреди, че изключването на Русия от СУИФТ ще бъде катастрофа за световната икономика. Няма да посмеят - Русия има варианти, Западът - никакви!!

195

Анонимен

преди 2 години

Китай никак няма да бъде доволен ако Русия нападне Украйна след 3 февруари защото ще засенчи парвенюшкото къбитие за Китай Зимните олимпийски игри. Председателят Си е похарчил 20 милиарда долара за да се изфука пред света и някакъв дребен руски търгаш иска да отнеме сладостта от световните възхищения пред невижданите успехи на китайския комунизъм.

194

Реално погледнато

преди 2 години

Не могат да изключат SWIFT защото ЕС требе на крак да ходят до Банка Росии да си плащат газта в рубли :):):)

193

Анонимен

преди 2 години

А бе то се е видяло че както винаги руснаците бавно запрягат ама няма кой да ги чака. Ако смятат да пропуснат войната то да се разберат от коя дата украинската армия се е предала и Путин да почва да плаща издръжката на украинската армия

192

SS

преди 2 години

Тук има много неуки и наивни във военно отношение хора !