251

Нова Хазария

преди 2 години

До българин Да им помага Израел ! Нали управниците ,всичките са ,я хазари ,я сефаради а и ешкенази има.

250

Хайде да стягаме

преди 2 години

Скарите и да идем да продаваме бура и кебапчета - търговия да става!

249

Българин

преди 2 години

До българин - ти да не си мони паси, бе мило, носната кърпичка за сополи взе ли си тоя път, а хапченцата пийна ли си :)

248

преди 2 години

До п.п. - Сериозни историци - анализатори доказват че без помоща на САЩ и Великобритания войната приключва с разгром на СССР .Чети Марк Солонин .

247

Анонимен

преди 2 години

Едни руснаци, наследници на Кевска Рус, ще се бият с други руснаци? Добре измислено. И САЩ ще ги въоръжава, че после 70 години да им връщат дълга за оръжията. За капитала морал няма, само пари!

246

п.п.

преди 2 години

абе срещу русия който е тръгнал хубаво не е видял - турците, наполеон, хитлер...

245

Честно казано

преди 2 години

не мисля че двете най-големи сили (Русия и съюзниците й, иСАЩ и съюзниците й) ще рискуват пряка конфронтация, защото това буквално би довело до края на света. Буквално.Надявам се всичко да се размине с мерене на дължина на определени органи и до там.

244

Анонимен

преди 2 години

треите танка на снимката са от една седмица. та с тях ли ще прекарват 127 000 руска армия до киев или кво?

243

Щирлиц

преди 2 години

Българският военен корпус готов ли е,за да окаже незаменима помощ в борбата срещу....агресора?Кой агресор ли?Когото ни посочат,с него ще се стреляме.

242

натото

преди 2 години

Бе до 1-2 месеца не знам, но до 3-4 години, със сигурност ще нападнат! Нато в стрес!

241

Dada

преди 2 години

До българинбегай да ни отъвеш от безмисленото си присъствие и карбонов отпечатък

240

Анонимен

преди 2 години

До българин 308 Историята вече те е осъдила - ПРЕДАТЕЛ!

239

българин

преди 2 години

трябва да помогнем на украинците с войска иначе историята ще ни съди и децата ни също.

238

Анонимен

преди 2 години

Ясно на кого е нужно На тези сили които от векове точат лиги за руската територия и ресурси а и за патологичното желание да накарат силом един народ да коленичи да го поругаят и да го заставят да приеме техните ценности тяхната вяра и начин на живот да ги обезличи. Елцин в перманентният си алкохолен делириум донякъде го позволи но при Путин Русия като Феникс се възроди и макар и трудно стъпка по стъпка заема своето реално място на световната сцена. Колкото повече я мачкат - толкова по-силна став

237

КиевПазиЗемята

преди 2 години

как е тръгнало най накрая Укроидите ще нападнат Укротехите и нато ще се бие до последния Укротерастьонък. Приемането на Украина в НАТО означава че украинското НАТО ще воюва с руснаците. Европа да не е луда да праща децата си да воюват за некакви тъпоидни правителства в киев. Приемат Укротите в НАТО и те ти с един курв ушите два заека: ем Украина ема НАТо ще воюват за всека педя от задкарпатието където Будапеща ще скубе декари, ари и хектари земя за унгарските селяни

236

Михали

преди 2 години

На Русия не и трябва бреме като Украйна, взеха си тяхното в Крим, подпомагат Домбас да решава сам съдбата си и защитава рускоезичното население от национализма на укрите.За Русия е важно Украйна да не се превърне в плацдарм на натовски оръжия които застрашават сигурността и , а запада е на ясно,че ще използва украинците + не малко руснаци на територията като жив щит, което е психплпгическа бариера за Русия при един военен конфликт от чисто хуманна страна.Ще загинат много хора. Кому е нужно?

235

Михали

преди 2 години

Толкова е наивно да се смята,че един такъв силен шахматист и стратег като Путин ще направи такъв елементарен ход и да нападне Украйна в този момент е пълна идиощина,която нагло и по съвсем други причини тиражират запада. Така им е удобно, да папагалчат. Руснаците са военни тактици от край време и защо едни дислокации на собствените им военни сили, макар и в близост до нечия граница да означава непременно заплаха, ами ако е подготовка за отбрана? Или за готовност за контраудар при чужда заплаха?

234

ТанкВъздухВъздухЗемя

преди 2 години

да бе с тая крахирала икономика,така са крахирали,че когато бяха крахирали се дигнаха и нападнаха Курск с 4000 танка-дет били крахирали и ги произвели.Та сега нема време танкое да правят,а укрухите ги ментят че русите ще ги танкират и затова им продаават противотанкови ракети Еййй укретки,московците имат ракети дето могат да ви нападнат от към запад.хахаха.Тия потрошени зеленски Булби продадоха родителите и децата си.Кой днес ще пали танкове за война бе. всеичко е въздух-въздух и трес по земята

233

п.п.

преди 2 години

да плашиш русия със санкции, все едно да плашиш куче със салам

232

Петров

преди 2 години

Защо Украйна до втръсване се вайка , че Русия ще я нападне и то не по късно от 1 - 2 месеца, но на казва нищо смислено, защо ще го прави и какво ще спечели последната от това, освен международна изолация ? Май киевският Андрешко е намислил нещо съвместно с Чичо Сам, разбира се !