37

Дедо

преди 2 години

СЗО са най - големия бич за хората през 21-ви век.

36

До 39

преди 2 години

Случайно да ти е хрумвало, че не всички са по на 35 год. И не са добре със зрението??? Или въобще не се замисляш, да?

35

Анонимен

преди 2 години

Нищо не спасяват! Нищо, дори ваксините, чиято полза става по-спорна - особено за хората със сърдечно-съдови проблеми, не решават, а създават проблеми. Напънът да ваксинират 100 пъти земята, не е в полза на хората. Без бой няма да оставят човеците на мира. "Новато нормално" е просто ненормално откаченото. Замислете се, четете от проверени източници и спрете да гледате телевизия!

34

fun fact:

преди 2 години

Като пишете с големи букви не ставате по-умни

33

До 26

преди 2 години

Прав си, но ЛИЧНО УСТАНОВЕН ФАКТ ОТ 40 ГОД. ПРАКТИКА Е, че МАСКИТЕ ПРЕДПАЗВАТ ДОСТА ДОБРЕ, МАКАР НЕ И НА 100%. МНОГО ПЪТИ СА МИ ПОМАГАЛИ В ГОДИНИТЕ. Дори и сега.

32

Обективно

преди 2 години

ТАКА НАРЕЧЕНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ЩЕ СЕ САМОЗАТРИЕ ЧРЕЗ УЧЕНИ - НЕДОУЧЕНИ ВАКСИНАТОРИ! ВАКСИНА СРЕЩУ БЪРЗОМУТИРАЩ РНК ВИРУС Е НОНСЕНС И ЩЕ ДОВЕДЕ САМО ДО УСКОРЕНО РАЗВИТИЕ НА НОВИ ЩАМОВЕ, КОЕТО ВЕЧЕ Е ФАКТ.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 Ми те антиваксърите са основно виновни за това. Да тренират за глад, малко им е.

30

Анонимен

преди 2 години

Не ще и дума - още има пари да се изтискват и да се насочват към фарма монополистите! Тя никога няма да спре, ако хората не се въоръжат и не я спрат!

29

баба мара

преди 2 години

щамовете идват един след друг с тях и ваксините докато не ни изтребят янкитеняма да мирясат

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 А с какво се бори? С паради, партита и неспазване на мерките ли? Айде, ти философе, кажи след като имаш една компактна маса от амеби със среден IQ около 60, как точни би преборил пандемията ти? М?

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 Това имах предвид - злобата извира от Вас, не Ви идва отвън, колкото и да си търсите оправдания :)

26

Анонимен

преди 2 години

До Мислещ В момента се опитват да спасят повече хора, ти си дресиран от раждането си. Ракийка, салатка, промоциите в Кауфланд, някво тъпо шоу по нова. Фейсбук и гугъл реклами. Сега разбираш ли, че си просто един безмозъчен консуматор. Ако мислиш, че някой иска да те дресира си изостанал с поне двайсетина години.

25

Анонимен

преди 2 години

Почна се. До сега ни даваха надежда, че ще мине Омикроня, ще изпозарази и после всичко ще приключи. Сега започнаха да ни обясняват за повторно и потретно заболяване и, че далеч не е приключила драмата. Вижда се накъде отива работата. Пак локдауни и после пак мерки и ограничения. Няма да ни пуснат да сме свободни докато не си го извоюваме изглежда.

24

Анонимен

преди 2 години

Пандемия няма има само затворени граници, а в бг ни унищожиха и земеделие и животновъдството.

23

88

преди 2 години

Каквото СЗО направи и чичко Ади на можа! Браво

22

Анонимен

преди 2 години

Едни и същи постове, едни и същи примери. ЮАР и въобще Африка имат други гени , млада възраст и кръстосан имунитет на корона с малария.

21

Анонимен

преди 2 години

Респираторен вирус не се бори ни с маски, ни с локдауни, нито с фашистки методи номер 20. Още по-малко с наличните ваксини които и след четвъртата доза за изменен вирус до март няма да са ефективни. Дори ЕМА не препоръчва няколкократно ваксиниране заради последиците за имунната система.

20

Анонимен

преди 2 години

До 21 Няма как да съм позитивен като дишам един въздух с безмозъчни полухора. Гнус ме е.Дано някога изчезнете завинаги от лицето на земята.

19

Мислещ

преди 2 години

до анонимен 20 доста агресивно изказване сигурно е от ваксината няма как да прозреш истината ако ти не искаш да я видиш или не се опитваш да намеришхората са интересни същества но подлежат на дресировка в момента се опитват да дресират кученцата да изпълняват команди. сложи маска, долу маска , лошо куче защо си без маска няма бисквитка и т.н.

18

Анонимен

преди 2 години

Нещо не е приключило. Поне докато все още има антиваксъри конспиратори.