57

Анонимен

преди 2 години

Да перифразираме Роналд Рейгън: "Ние сме от СЗО и сме тук, за да се погрижим за Вашето зраве" ( "Ние сме от правителството и сме тук, за да ви помогнем" ) !

56

Вир0$

преди 2 години

Пандемията не, но СЗО приключи като организация в този си вид.

55

Анонимен

преди 2 години

Ако в Европа не се бяхме ваксинирали, новите случаи щяха да са 10-20 пъти повече.

54

Анонимен

преди 2 години

Аааа чакай чакай нали вие сте баш ПРОПАГАНДИСТИ няма как да приключи..

53

Д-р Гигълс

преди 2 години

То и грипа е всяка година ама не виете на умрело . Сега е ред на Българските бек вокали които стоят най отзад и пляскат с ръце да се включат в рефрена със Бустер, Бустер и локдаун, локдаун . Вируса ще си мутира винаги , но ние защо търпим тия *** ?!

52

Анонимен

преди 2 години

Значи ваксинирахме хората и заболеваемостта нарасна десетки пъти. И призоваваме за още ваксинация. Пълна малоумщина!!!

51

ЗДДСКСКСКС

преди 2 години

ТОВА НЕ Е ПАНДЕМИЯ А БИЗНЕС ЗА ВАКСИНИ

50

Аноним

преди 2 години

До 50: Ти не "плащаш за изгъзици". Ти отдавна сам си се нагЪзил. Поне не казвай на другите какво да правят с живота си. Цял живот плащат здравни, значи имат пълното право на лечение, за каквато и да било здравна нужда. За съжаление, те плащат лечението и на такина тИквеници като теб.

49

Анонимен

преди 2 години

до 51 щом избора ти е да си разчиташ на имунитета, никой не е длъжен да те лекува. Имунитета ти да те лекува. Естествен подбор - ако оцелееш, поне здравото тяло ще компенсира другите липси.

48

До : 50

преди 2 години

След като си плащам цял живот здравни и социални осигуровки , длъжни ли са от болницата да не ми обърнат внимание ?! Дали съм Антиваксър или избрал точно тези неработещи ваксини да не си сложа ее мой личен избор !!! И с какво право , от болницата няма да ми обърнат внимание след като аз и милиони други като мен ги издържаме години наред ?! За един ПрЕатеЛ питам ...

47

Анонимен

преди 2 години

Кога ще спрат болниците да лекуват антиваксъри ? Не искам да плащам за изгъзици.

46

Няма изненада

преди 2 години

Докато хората не разбират че Световната Здравна Организация е частна организация , и единствената и цел е да трупа сериозни финанси , никога няма да приключи тази Истерия !!! Фирмите производители на ваксини са генерирали печалби от 230 милиарда за година ...а вие им вярвайте !!! Инжекции до живот !!!

45

Към 21 анонимен

преди 2 години

Ти да не би да си богопомазан първи ти ще отидеш на онзи свят с тази фалшива ваксина

44

Анонимен

преди 2 години

не се тревожете при втори бустер ще имате по 1 000 000 заразени франсета на ден.Колкото повече надупкани -повече заразени -повече умрели . А тука едни из.ме--кя---ри от БЛС твърдят ,че няма умрели от ваксини ,интересно как разбраха ,като от СЗО са забранили да се правят аутопсии да не би истината да излезе наяве.

43

Istinata

преди 2 години

Бандитиии. Международният съд по общо право току що издаде запоцед за арест и конфискуване на имуществото на Албер Бурла, папа Франциск, главите на правителствата на САЩ, Великобритания и други държави заради умишлен ГЕНОЦИД с ваксините. Забранява се употребата, продажбата и рекламата на ваксини. Решението е окончателно! Моля разпространявайте.

42

Мда

преди 2 години

Типичен пример за шизофрения - свръхваксинираните Франция - 0.5 млн заразени, Германия 120к, Великобритания и т.н. НА ДЕН!!*** иначе се закахърил за невкасинираните страни... Егати, тия тотално изплискаха...Какво още трябва да се случи, за да пробие в тия празни глави, че ваксинацията за нищо не става - зле измислена, неработеща, извършвана в грешно време ...И продължаваме да гъгнем за ваксини и прочие?!?

41

Анонимен

преди 2 години

СЗО не дават никакви отговори и объркват целият свят. Не става въпрос за маските, лекарите винаги са работили така, населението от азиатските държави така живееха и преди пандемията, заради замърсен въздух....Но след като една пандемия продължава повече от две години, означава, че не се е появила от прилепи или нещо подобно...И света има право да знае какво ще се случва с живота му. Това ли е новото нормално или какво?...Засега СЗО не работи за човечеството...

40

СЛУЧАЕН МИНУВАЧ

преди 2 години

да четеш тези боламачи си е чиста загуба на време на *** за това и плащат да пише глупости на които уж хората да вярватколкото вярват на лъжливото овчарче толкова и на нея тотал щета

39

Читател

преди 2 години

На зло СЗО, зъл Тръмп!

38

Дръндер

преди 2 години

Предупреждавам СЗО, че вече ходят по тънък лед!