20

българин

преди 2 години

До: номер 16 (До шведът) Ти как си се реализирал в твоята страна? Много ми е любопитно да науча? Искам само едно да ти кажа: В България освен ако не си бандит, крадец, мошеник или нещо такова, трудно ще се реализираш. По-скоро невъзможно бих казал. Познавам много умни, образовани и работливи хора които опитаха, направиха всичко възможно в България и не успяха.Но да се реализираш в чужбина също не е никак лесно - имай и това предвид!

19

българин

преди 2 години

До: Живеещ в Швеция (номер 18) Последните статистики от преброяването потвърждават това. Бил съм във Швеция преди години и много ми хареса. Само да ти кажа няколко неща които все пак не ми харесват - по магазините освен бира друг алкохол не видях. Знам че продават някъде, но така и не открих къде. Понеже бях лятото беше много приятно и не горещо, но все пак топло.С белите нощи свикнах лесно. Но виж, през зимата не бих живял там - много студено и тъмно бе!

18

Живеещ в Швеция

преди 2 години

Съвсем нормално е да се преместиш в по-цивилизована държава, с повече възможности за развитие и по-добро бъдеще за децата ти. Когато те ценят като специалист и ти плащат подобаващо, защо да стоиш в най-изостаналата държава в Европа? Ето, дойде поредната криза , пандемията и какъв е резултата? Държава, която се тресе от корупция, където болните умират по стълбите, където пациенти бият лекари и където фризьорката взема повече от учителката , а пенсионерите с 40 години стаж мизерстват,не е държава

17

do 11

преди 2 години

Ало, ако са ваксинирали 99% от старите и болните няма как част от тях да не са умрели. Да не са станали безсмъртни след ваксинацията? Ако пък са умрели след ваксинацията кой може да е сигурен, че всъщност ваксинацията не е ускорила смъртта им? Да, не са умрели от ковид, защото другите болести са ги уморили по-рано. Интересно ми е сериозно ли вярваш, че никой от старите и болните от началото на ваксинацията не е умрял?

16

До шведът

преди 2 години

Моля, хора, които са избягали и не живеят в България да не коментират! Защото е много лесно да избягаш и после да даваш съвети! И да ви кажа ли по мои наблюдения кои хора бягат, тези, които нямат кураж да се реализират в собствената си страна!Лигльовци, станали нечия прислуга!

15

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че всичките ми познати в Швеция изкараха омикрон като лека настинка, включително и аз и децата ми. В болниците има само не-ваксинирани, но те са малко и са основно с делта - около 100 в интензивно за 10 милиона население и без маски на затворени места, вече никой и не спазва меркиКато цяло с Омикрон пандемията си отива

14

Анонимен

преди 2 години

Шведите са една от най-развитите държави у свето, прибавям Норвегия, Финландия, Австралия и Канада :)))

13

Живеещ в Швеция

преди 2 години

От 8 млн ваксинирани в Швеция има само 6 тежки странични реакции и двама починали. Престанете да лъжите за ваксините! Едва ли останаха още *** да ви вярват.

12

Те

преди 2 години

Хората сами ще си правят тестове, и ще се пазят.След,като няма заповеди.

11

Анонимен

преди 2 години

Старите и болните са ваксинирани на 99%. Децата са около 80%. Средно 88%. И да, в болниците влизат неваксинирани. Умират неваксинирани.

10

До Живеещ в Швеция

преди 2 години

Умник, най-вероятно не са се ваксинирали само хора с тежки заболявания от страх да не им стане нещо от ваксината. Много ясно, че те ще са болни като и без това те са болните. Не значи, че ваксината е предпазила някого. 99% от тия дето се ваксинират не са рискови групи. Колкото повече деца и млади ваксинират, толкова повече статистиката се изкривява в полза на ваксината, защото включва повече хора, които по принцип не се разболяват тежко. Това е манипулация, при това очевидна.

9

Анонимен

преди 2 години

Е, що така гази омикронът, като всички са ваксинирани? Би трябвало само неваксинираните, колкото са, да са в интензивните, а останалите да си живеят живота.

8

Живеещ в Швеция

преди 2 години

Омикронът гази в момента всички наред тук. Тестовете не достигат. Затова премахнаха тестването на здрави , пътуващи и контактни безсимптомни. Благодарение на ваксинацията хоспитализираните са малко, а в интензивните са само неваксинирани.

7

msm

преди 2 години

А, ние кога? КОВИД е навсякъде! Какъв е смисълът от каквито и да е КОВИД документи за да се пътува? Неефективни мерки, умните го разбраха.

6

Анонимен

преди 2 години

Спокойно да си влизат заразоносителите. Ей това е демокрация.

5

Анонимен

преди 2 години

Ти остави ми мой познат с настинка личния лекар го праща за тест и го изкарват корона отива още веднъж и го изкарват здрав демек настинка и вика какво щеше да, стане ако ме бяха, вкарали в болница щяха да ме заразят другите болни викам му те така се заразяват не в моловете където искат сертификат

4

Анонимен

преди 2 години

Вече не е зелен сертификад, а ковид сертификат.

3

Анонимен

преди 2 години

Възможно ли да се изссера до брездата и да го изследват за ковид?

2

Анонимен

преди 2 години

И там няма да ходим.

1

Анонимен

преди 2 години

Важното е не дали си здрав,а дали си набучен с отрови в експериментална фаза. Бил гейса сигурно така иска.