56

Анонимен

преди 2 години

значи САЩ не ги интересува че ние не сме съгласни. Как могат да ни принудят насила да "приемем" тяхното мнение - чрез санкции и други подобни. Между редовете се чете, правете това което ние искаме ако не ние (САЩ) знаем как да ви накараме. Така прявят в цял свят и със всички. Къде е свободата на избор? Къде в свободата която посточнно говорят? всичко е пушилка за бабите на село. Правите това което искат силните, ние сме едни крепосни селяни за тях

55

Това е идеята

преди 2 години

Явно искат санкции, без парава, отнемане на имотите и после концлагери. Точно така явно правителсрото им е доста последователно. Въпроса е защо с такъв ентусиазъм тормозят хората. Може би заради целта да се разболяват по често поне така показва статистиката

54

Анонимен

преди 2 години

Парите идват не от америка, а от българско държавно злато изнесено в чужбина от комунистите след падането на социализма, което държавата още не си го е прибрала. Да се чуди човек защо съществуват разни министерства и служби за сигурност, където получават заплати и не си вършат работата.

53

Анонимен

преди 2 години

Самият факт, че конгресмен на САЩ, заедно с други 12 свой колеги подготвя предложение за санкции, които ще внесат в Конгреса е обида за България и пълен провал на нашето Външно министерство. Посланикът ни в САЩ незабавно трябва да бъде сменен.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49Какво да източват Чатите от нас, освен зелените си централи за ел. енергия и златото ни, мисля, че компанията се казваше Дънди Прешъс или нещо подобно......хахахаха :)))

51

Не Маке

преди 2 години

Няма такава държава, няма такава нация. Дрън. Никой не ги признава, никой не ги такова, никой... Само наш Кико влезе между шамарите за поредния резил на България. Срам.

50

Анонимен

преди 2 години

А на Гърция наложиха ли санкции ? Да налагат - ВЕТО до кат не клекнат .

49

що за глупост

преди 2 години

До Анонимен 49Мога да изредя поне 5 проекта финансирани от Америка за България - аулата на СУ, училищни зали, Музейко и др. Всички са много успешни. Кой а какво точно източва?!Или това е новата опорка?! Раша какво финансира? Или ние само финансираме с 5 милиарда отрицателен търговски баланс.

48

Анонимен

преди 2 години

Кво стана с ескадрилата от Ф-26?А!Със санкцийте няма да ги получите, ще ги гледате на скопското летище,, Александър Велики".

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34Виждаме как третират Ноле, макетата-сърбоманчета да не си мислят че са важни :)) САЩ са наясно, че изгубят ли ни като доверие, ще се обърнем към Русия, те руснаците на това се надяват :)) Територията ни е важна, през нея се преминава от Изток на Запад, докато макетата са измислени и са държава джудже, тоест са никой :)))

46

Анонимен

преди 2 години

Америка за България -- това е канал за източване на пари от България към сащ. Няма никаква българска институция, която да се занимае с въпроса и да спре изтичането на български пари към тази крадлива и престъпна държава. Има една групичка политици, които се спотайват и им се плаща за съдействие и да си държат устите затворени.

45

да помислим

преди 2 години

Как могат да накажат малкия човек? Спират ни Кока-колята и Пепсито, Мак доналдса и пържените бройлери. Спират вноса на еффтин хамерикански газ,ааа..спират вноса на Шевролети за таксита, ааа.. да ни пуснат вирус в компютрите през Уйндоуса

44

Преводач

преди 2 години

Все пак, думите на СЕЩ си имат нужда от превод от англосакски на български. С една дума, казват СЕЩ, докато е Киро Измамата, нашият човек, санкции нема да има, защото наш Кире Канадецо, че подлага дупето тъй, щото се едно България, че влиза в ЕС, а Македония и е наложила вето!;)))

43

Анонимен

преди 2 години

Някой има ли разумен отговор, защо РСМ от години няма посланик в БГ?! Страна кандидатка с подобни дипломатически отношения не може да очаква друго освен вето.

42

Анонимен

преди 2 години

Връзката на Клаудия Тени с Балканите е от 80те години, когато тя става официална връзка на Югославия с американската информационна агенция АВС!Таз жена за пари, всичко би направила!

41

Анонимен

преди 2 години

Само да вметна, че евентуалните санкции ще са валидни за САЩ. Никой не ни спира и ние да им наложим контрасанкции. Вярно че на пръв поглед изглежда като намеса във вътрешни работи на 3-та държава, но това правят всички, които могат да си го позволят. И руснаци и американци. Като си слаб, всеки те навежда и после усещаш 4етвъртития. Допълнително, че ЕС е разединен и не може да отстоява собствените си интереси и всяка страна членка се оправя както може.

40

Анонимен

преди 2 години

"Лобизмът в САЩ е законен." -- това е узаконена форма на корупция, затова сащ са най-големият източник на корупция в света. За подобни санкции някой е платил на няколко сенатора да се месят в незасягащи ги междудържавни отношения и сега ни плашат със санкции.

39

Анонимен

преди 2 години

Тия въобще да не се бъркат.Ние сме суверенна държава,не сме им васали.

38

Анонимен

преди 2 години

Америка за България- да не са отволири филиал Америка за Северна Македония ???

37

Анонимен

преди 2 години

те ви са партньори ,,,разпалват огън а после..като Афганистан..с подвити опашки . говори се че и Японците ще ги изгонят ..само Украйна ще им остане приятел на Кравите