81

Анонимен

преди 2 години

Дано да го пуснат скоро! Все ще се намери някой почернен баща да му пусне по един изстрел в капачките!

80

Андершен

преди 2 години

Никога ня го намерят и добре напрай, резака тря си знае мястото, когато е на гости! КАЗАХ!

79

Koko

преди 2 години

Ako go pusnat....zalna my maika, shte go namerim gada...pri vsi4ki polozenija

78

Koko

преди 2 години

Mama ti gad mrasen,dwto ubi 100 nevinni deza i napravi kakvi li me oahte gadosti....daite go v Balgarija,v nasha Pandela-da my razkazat igrata tyk,boi,boi,boi ot sutrin do ve4er i ot ve4er do sutrin i nakraja ybivane-po nai zestok na4in na taja marsha dolna. Ako swdi v skandinavski zatvor....moze i da go pusnat-DA GO INTEGRIRAT V OBSHESTVOTO. TARSETE GO RODITELI I GO UNISHTOZETE.

77

Анонимен

преди 2 години

Ако такива психопати ще са на свобода в Европа време е да се въоръжаваме. Същото се отнася и за мигрантите, разбира се. Той е стрелял в негови сънародници, а не по тези, които убиват и изнасилват, защото явно не са му държали гащите да отиде в някое гето.

76

Анонимен

преди 2 години

Ако има нормални хора в Норвегия Брайвик не би трябвало да доживее и два дни на свобода, да бъде *** на парчета докато е жив. Няма мотиви, които да оправдават неговото действие. Ако иска при Хитлер е друг въпрос, ясна е неговата съдба - психопат страхливец, който се е самоубил от страх в бункера си, а благодарение на масовата пропаганда много хора му вярват. Неговите най -близки се отричат от него и расовите глупости и има защо. Тази измислена идеология не работи.

75

МОЖЕ!

преди 2 години

ДА му резнат двете ръце и двата крака и езика също и няма да е опасност за никого! И може да го "пуснат"!

74

Роза

преди 2 години

Много е лесно да защитаваш някой, който е стрелял в чужда страна,срещу непознати за теб хора!Ами представете си ,че някой като него стреля в България и убие вашите деца,вашите роднини или приятели?!Как ще разсъждавате тогава,когато случаят ви засяга лично?Тогава ще запеете съвсем,съвсем друга песен,нали?

73

Тематик

преди 2 години

Гледате едностранчиво на Брейвик. Човекът притежава и много положителни качества. Хитлер е бил надарен с огромен интелект и артистични способности, но се е жертвал в името на нацията. Брейвик го последва, но в умален мащаб. Европа трябва да бъде събуждана от време на време.

72

НеРазбрал

преди 2 години

Какво сте писнали срещу човека , те-фармацефтите избиха милиони и продължават изтреблението, вие срещу един сте ревнали. Киро лъжата се намърда като *** в ***, ама и за това мълчите. Онези да си решават проблемите, ние тук нима сте цъфнали? Колко от вас излязоха срещу Зелените съртификати, ама драскате само?

71

Габи

преди 2 години

Този *** заслужава никога да не излезе от затвора при строг режим, какъвто съществува в България. Но в прехвалената западна демокрация го осъждат на няколко години ,а може да го пуснат и предсрочно. Дано в България с стремежа за съдебна реформа не въведат такива "демократични "изменения

70

Анонимен

преди 2 години

До80Този е продукт на болното Западно общество, едно общество без ориентири, без нравствени, морални и духовни цености, отрекло се от Християнсвото, от Вярата си!) () () ()А, българското общество е нравствено, морално, силно вярващо, пълни църквите, в държавата ни от години няма кражби, за убийства пък, да не говорим!

69

Р

преди 2 години

Че тоя няма да излезе никога е ясно. Страшното е, че привърженици има сред драскачите тука.

68

Анонимен

преди 2 години

Много е хитър - прекръстил се е на фотьойл за да се слее с мебелировката и да се изнесе незабелязано.

67

пх

преди 2 години

Този е продукт на болното Западно общество, едно общество без ориентири, без нравствени, морални и духовни цености, отрекло се от Християнсвото, от Вярата си! Общество поставило себе си в центъра на Вселената, а не Твореца. Аристотел беше казал "По-лесно е да съградиш град в облаците, отколкото общество без вяра на земята."

66

Анонимен

преди 2 години

ами да го оускат да натръшка отново стотина хлапета и тогава хората да подивеят и да линчуват набързо някой съдийски милозлив състав за назидание на всички. то требе си мноо ***-лоумен за да пуснеш сериен убиец на свобода. не стига че обществото веднъж плаща с невинни а втори път требе да го храни, дундурка и помилва.

65

Анонимен

преди 2 години

Тия дето са му фенове, ако им изтрепе някой техните семействата друга песен ще запеят, ама на приказки са много "велики".

64

Анонимен

преди 2 години

Пуснете го, бе! Той и без туй има още много да учи от Фазер, Модърна, Асен и останалите. Не само да учи Фашизъм, но и модерни технологии на умъртвяването.

63

Стрейт

преди 2 години

Да, всички леви резби пред взвода за разстрел. В Европа теябва да има ред. Например, ситуацията в Германия е била подобна и Господ, който участва и в този форума, изпраща Адолф да свърши работата. Пиночет също не е случайност. Случайности са българските политици.

62

Анонимен

преди 2 години

До 71Аз направо му се чудя защо иска да излиза.()()()За да продължи да убива деца.