57

до 555

преди 2 години

Вярно е .Папата ще лежи в Софийския=южното крило килия 23.

56

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните пак препълниха болниците.

55

Анонимен

преди 2 години

Починалите са 100% старци - всичките са на възраст над 20 години.

54

До 61

преди 2 години

Ама в момента местата в болниците заема тройно вакснатата Теменужка Петкова. Така че е логино на вакснатите да се отказва хоспитализация - нали тях ваксината ги пази и те ще карат ковида леко. Пък и вече сме ги нахрантутили с ваксини купени с пари от нашите осигуровки, така че те своето парче баница вече са си го получили.

53

Анонимен

преди 2 години

Защо после ревете, че не ви вземат в болница и защо нямало места, а преди това сте много смели и разбира що от имунологоя и вирусология. Не може да ви се угоди. Като не искате мерки и искате свобода, после не се карайте на медицинските лица, че нямат възможност да ви предложат качествена помощ.

52

Кирил Петков

преди 2 години

Е няма проблем.. Аз съм на тоя принцип който оцелее оцелее това е

51

Анонимен

преди 2 години

А колко са починалите не "С коронавирус" а "ОТ коронавирус"? Водите ли такава статистика изобщо?

50

Да ме хванете за ...

преди 2 години

Значиии,като прочетох статията цели 3 пъти,твърдо реших да се ваксинирам.Натежа най-вече факта,че всички починали не са били ваксинирани.Убедихте ме!!!

49

555

преди 2 години

ГОЛЯМАТА БОМБА!!! Международен съд по общо право с решение от 15 01 2022г.:Големите фармацевтични компании,правителството и църковните лидери са изправени пред арест,тъй като съдът ги осъди за геноцид и забрани инжекциите(видео+съдебното решение).---Всичко това в "THE BULGARIAN TIMES " горе ляво от падащото меню-видео

48

Анонимен

преди 2 години

Коронавирусът елиминира почти всички старци с компрометирана имунна защита или сериозни заболявания. Затова е голяма смъртността. Много ясно се вижда, че хората под 50 години са изключение сред жертвите,затова, пък милиони други ежедневно се тормозят с мерки и сертификати. Колко *** трябва да са тези управляващите държавата, че да не виждат резултатите от статистиката?

47

Мнного са млади, как

преди 2 години

...не са ги опаковали и скрили, по Долните етажи.., където смърди на камфори...

46

Анонимен

преди 2 години

Възраждане се радват на жертвите и хаоса,за който неуморно работят

45

Анонимен

преди 2 години

Тази "МАНИФЕСТАЦИЯ" ми писнала от преди 1989 година. Нека да познаем всички! ТЕ СА НЕВАКСИНИРАНИТЕ?????

44

Анонимен

преди 2 години

Как е доказана "причинно следствана връзка" във всеки един от тези случаи?

43

555

преди 2 години

Ако искате да видите и чуете с превод изказването на Люк Монтание на митинга отидете на "THE BULGARIAN TIMES" и от падащото меню-горе ляво, изберете видео. Българския народ и най-вече българските медици осъдени несправедливо на смърт в Либия преди години, трябва да са благодарни на този велик учен-вирусолог,който имаше принос в освобождаването им.

42

Анонимен

преди 2 години

"жена на 98 г. със сърдечно и хронично неврологично заболяване" - вие се бъзикате с нас!Много сте нагли!

41

НЕ вярвам

преди 2 години

Ако умираха по 200 човека на ден както твърдите, досега градовете да бяха станали пусти.

40

Защо бе?

преди 2 години

Още 149 пазещи се от ваксинация и привърженици на тезите на Мангъров си отидоха - е защо бе? И тия 2-мата 30 годишните какво са пазели толкова от ваксинация? Безумната си вяра в Амгълов ли?

39

gjfhx

преди 2 години

Кажете колко от починалите с "ваксина" са били с ФАЛШИВИ ваксини!!! Вероятно всичките!!Реално "антиваксите" помагат на други "антиВакси" да *** по-бързо и да освобождават жизнено пространство за нормалните хора!!!

38

Омикрона ги почна

преди 2 години

Новия щам устрои истинско клане сред антиваксърите, безмилостна сеч на мало и голямо. Гледам треперят по опашките да получат ваксина, молят се и плачат, но вече е късно ваксината действа след 2 месеца а дотогава Орландовци бачка 24/7