215

Мисълта ми е:

преди 2 години

Тодоре мамка му ти докато играеш покер в щатите ние сме на война тука от 14 години и може поне да посочиш един пръст надолу за нищожеството заради което натопиха дядо ти и убиха леля ти, а тука измря свет народ и 52 процента неграмотност , а Денков и Атанасов и някъв Михаил ама не Черкезов ми се правят на интересни! Бааааах тая война Тодоре - първият етап беше 6 години, сега 14 години, а общо са 80 години война срещу България от тая измееет на снимката!

214

bl

преди 2 години

Не разбирам защо казва че не го оставят да умре. Пробвал ли е?Ако дойде в България и се покаже сам навън, аз съм сигурен че все ще се намерят няколко желаещи да му помогнат....

213

ицо

преди 2 години

Царчето си го докарахме да го изритаме с камани. Ама *** народ сме си и това е! хахахах

212

Христо Христов

преди 2 години

До Паметлив/236"Тая фамилия трябва да бъде изчегъртана с референдум и закон!" - Ц. Смея да кажа, че една от грубите грешки на комунистите и лично Г. Димитров след 1944та е, че му дадоха пари и го проводиха жив навън.

211

ба и наглия крадец!

преди 2 години

Тоя ни изнесе горите, присвои си държавна собственост а щял да съди България за златото на короната! Доказан вампир ***! Да изчезнат като род!

210

Верно

преди 2 години

До Всъщност от теметоТака е,скалпирането е измислено от белите,като доказателство за изплащане на премия за убит индианец.

209

Анонимен

преди 2 години

Къв цар си бе? Ти никога не си бил цар! Миерда!

208

Паметлив

преди 2 години

Тоя беше обран до шушка и с милионни дългове когато Илия Павлов го докара да му свърши мръсната работа!Сега не стига че получи неща,които не му се полагат,ами и наглее!Тая фамилия трябва да бъде изчегъртана с референдум и закон!

207

Всъщност от темето

преди 2 години

Може ли да се взима скалп? Къстър измислил практиката със скалпирането на индианци, че плащал по 5 долара за скалп! В смисъл местните северноамерикански жители нямали тая традиция Тодоре питай ги - питай команчи, ***, апахи - взимали коня и оръжията му, жената му за трофей ама не и скалпа! То Лудия кон затова го скалпирал!

206

ха-ха

преди 2 години

"Бог знае,че аз като цар..." Какъв цар,какви 5 лева!Тоя счупи нагломера!

205

Анонимен

преди 2 години

Голям мошеник !

204

Европа казва:

преди 2 години

Сакскобурготски повече няма да посегне!Москва не вярва на сълзи и не вярва на приказки, а на факти!А България иска да е сигурна!

203

Българин от чужбина

преди 2 години

Симеон е голям шемет и не е лош човек, който си има своите слабости и опредлено не е роден да води народ и държава. Но не е виновен той, а тези дето го докараха в България, барабар с ''честните'' юпита, дошли да ни ''оправят'' за 800 дни. Отдавна се изнесохме от държавата, и може би ще се върнем, ако доживеем до пенсия, на село, далеч от простотията на големия град. Децата обаче, вече са граждани на друга държава, надявам се за добро, като гледам накъде върви България.

202

Умри бе дърт п***ст

преди 2 години

Умрай кой те спира ще те запомним в историята като един от касапите на Българския народ ***

201

Мисълта ми е :

преди 2 години

Много хора от НРБ имащи основателни претенции Павел Матев и много други нека си гризнаха дръвцето Тодоре - кой ще е следващия - аз, ти, баща ти - а него му видяха сметката вече!Сети се, че нямам намерение... Ама други имат просто за да изтрие историческата истина!

200

да ама не

преди 2 години

До Абе Тодоре бе: Олег Калугин друго разправя за Марков,има интервю в ютуб!Марков имал интимни отношения с Людмила Живкова,но я зарязал и бай Тошо за това го утрепал.

199

Не бе Тодоре:

преди 2 години

Въпроса е ако беше едно историческо недоразумение добре ще го изчистим, ама не е едно!Тя историческата истина, а не историческата лъжа е важна Тодоре!Много лъжи му се събират и всичките с кофти последици!

198

Абе Тодоре бе:

преди 2 години

В учебниците по история все още пише, че видиш ли ДС пречукали Георги Марков като подарък за рождения ден на дядо ти! Всъщност беше автомобилната катастрофа и Мария Луиза Сакскобурготска!

197

шопендар

преди 2 години

цара и фамилия са единствените,," българи "наследници на английската корона ,Е-,далечни,ама.....

196

Некъф

преди 2 години

Желю Желев и тоя са най големите предатели на света за България, а тоя е цар колкото аз съм космонавт! Баща му беше българин по душа и сърце. Тоя е един комарджия!