255

Щирлиц

преди 2 години

До Makedon............Намерихте ли мотоциклета на цар Филип,нали намерихте шлема му?Или май не беше Филип, а Александър?Големи спортисти ражда българската провинция Македония...

254

Анонимен

преди 2 години

Дедо покрай новата власт си прибра няколко имота, но медиите не отразиха тази новина. Продължава да набутва свои хора (Н. Василев например) и него това го тормози, че иска още имоти да прибере, а не може толкова лесно да го направи. Дедо не е бил частник, а е ползвал държавни имоти. После си ги трансформира за свои, а те са на народа. Дедо, ако толкова милееш за България, защо не живееш тук. Сега никой не те гони.

253

Щирлиц

преди 2 години

Аа,за едни имоти ли става въпрос?Вие пък,нямате ли си друга работа,м?

252

Анонимен

преди 2 години

Дедо плати ли ви за да публикувате тази статия?

251

Анонимен

преди 2 години

Някой ми изтри коментара. Не съм написал обидни думи. Изразих си мнението, че Дедо дойде и прибра няколко имота, а след това избяга пак. Написах, че не е по различен от тези, които крадяха преди и след него. Казах, Дедо да умира и да не реве. Е, защо ми триете коментара и мнението?!

250

21.01.1793

преди 2 години

Следващият път когато народът раздава справедливост този и издънкитe му трябва да свършат като Луи 16 и Мария Антоанета. Помни 21.01.1793 година гражданино Сакскубургутский .

249

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

ДА ЖИВЕЕ НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ДРУГАРЯТ ТОДОР ЖИВКОВ ! ДОЛУ НЕМСКО-ОСМАНСКИЯТ ЛЪЖЕЦАР И ЕВРЕИН ШИМОН САКСКОБУРГОТСКИ! ДА ЖИВЕЕ НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !

248

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Да ти се изваксинирам у прагматизма кирлив немски! Точно ти евреиьира и турцизира Майка България,еврейско *** Сакскобурготски! Ти не си никакъв цар,а евреин...шкеназки евреин,омъжена за грозната сефардска криптоеврейка от испански произход Маргарита.Вън от България! Да ти се изпрагматим у nyтката джендъеска еврейска антибългарска!

247

Евроатлантик

преди 2 години

За 800 дни , ви оправих,нали та?

246

Анонимен

преди 2 години

Може ли някой да напише от коя до коя дата е "царувал" този дpoгирaн комapджия?

245

Мадридският

преди 2 години

Крадец

244

Анонимен

преди 2 години

прав е човека, колко крадоха, крадоха, искат още. Трябваше да обяви българия за кралство, а не да сме разтворен двор!

243

Република България

преди 2 години

Най голямата грешка на комунистите заради която ги мpaзя безкрайно е че ОСТАВИХА ЖИВ ТОЗИ ПЛЪX ...П.Л.Ъ.Х.

242

Анонимен

преди 2 години

Симето никога не е бил цар, а само "крал".

241

Анонимен

преди 2 години

Този е гражданинът Симеончо Сакскубурготския.А пък ни съди и плюю в Страсбург да му дадем нашата земя дето дядо му е кpaл от народа. Какво се ослушва още да отвлече от България този и щерката му 🐞.

240

Благодаря

преди 2 години

Благодаря на dnes.bg затова че поне веднъж го назовават по правилния начин. По име а Не с измислено звание.България е Република (слава богу)

239

Незаслyжaваш

преди 2 години

Нито ще умреш спокоен нито ще почиваш в мир

238

Анонимен

преди 2 години

Не ме оставят да умра спокойно...в казиното.

237

HAГЪЛ КРАДEЦ

преди 2 години

Непрекъснато статии за това дoлнo cъщecтвo. Как не ги е срам да му показват Myцуната на тоя.................. ЖАЛКО Изпусна го народа когато беше времето да си оправи сметките с тоз нaxaлник.ДЕТЕНЦЕ БИЛ ГОРКИЧКОТО ПУСНАЛИ ГО С ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ ДА СЕ ИЗМЪКНЕ

236

Emigrant

преди 2 години

До им,бецила дето разбира много от правилен български!Ама може ли тва и,диотите в тая нещастна държава да извирате като минерална вода и да нямате свършване!Бас държа,че ако тебе те бяха изкарали от БГ на 6 годинки,както Симеон е бил сега щеше да мучиш и блееш като Кирето т,ъпака,но за него нищо не споменавате.Той даже и да се хили като невменяем,какъвто е в същност,вие викате ура и осанна!!Т,ъпи *** п,ки товарищ коронел,ку мъ ръзбиръйш!!