20

Анонимен

преди 2 години

Проверка,разследване и виновниците в затвора!Там им е мястото, ако искаме да има промяна!

19

Рака

преди 2 години

Да взема Радев 7 в пандиза. Убиха 30000 българи тези две недоразумения!

18

:-)

преди 2 години

Кой е "Спецпрокуратара" :-)

17

Анонимен

преди 2 години

До ЧегъртанеЯкоТрябва..........Е малко ли е ?

16

Анонимен

преди 2 години

Ама нали я закриха?!!

15

Анонимен

преди 2 години

До ЧегъртанеЯкоТрябваЗаблуден чалгар или другар не знам. Значе министрите на Радев могат да си крадат, защото са богопомазани. Ето защо не искат спец прокуратура и спец съд, за да няма кой да се занимава с новите крадци. Това е промяната.

14

ЧегъртанеЯкоТрябва

преди 2 години

Боже,с какви простотии се занимават каскетъджиите, Боже!?Вместо да подхванат Пеевски и Чекмеджан,те Ковид-тестовете подхванали !?

13

dg

преди 2 години

Важното е да се установи колко милиона лева са занесли по пътя на Коприната към нашето Ушато Величество със зелени чорапки!!! Другото няма значение, кажете колко милиона занесоха в книжни пликове на Плеши Ушатков!!!

12

Анонимен

преди 2 години

А какво стана с назначенията от Киро и изчезналите стотици милиони? Или и там като декларацията с невярно съдържание - Киро е виновен, последствия няма. Те са по-равни от нас, както се видя и с намалянето на карантините в тяхна чест!

11

Анонимен

преди 2 години

Добре че Киро Карантино изхарчи милиони от нашите данъци, иначе как щяхме да ги открием 6-те ученика с положителните проби?!?!

10

Все още Комунизъм

преди 2 години

Все още измами и кражби като по комунистическо време. Пък и Хората с ТАКОВА МИСЛЕНЕ и възпитание ЗАКЪРМЕНИ. България има нужда от хора, които да работят, а не приказки български от вида Учи Маме учи много, за да НЕ работиш после. ДА само колко продавачки, чистачки и касиерки по Молове и Магазини и безработни компаньонки има с дипломи от УНСС и Други Университети. Същото и за средното образование НЕ УЧАТ децата на ТРУД и Работа. Все още сме в СЯНКАТА И КУЛТУРАТА на Комунизма.

9

Халифат на Борисов

преди 2 години

Милиции на Борисов прихващат хора с СРС до живот - гаврите са невероятни - Румен Пашата, Киро Японеца, Ген майор Васил Василев, Маджо, корумпирани полицаи....

8

ИЗМАМАТА

преди 2 години

Всякакви измами правят само за да крадат ПАРИ и да имат часове за да си вземат парите учителите от НЕкачествено преподаване по време на епидемия. Единственото разумно решение е Нулева учебна година и спиране на заплатите на учителите и те да поработят и друга работа с труд за да си оправдаят парите които вземат.

7

Разум Даскалски

преди 2 години

Така е пълно БЕЗ ХАБЕРИЕ в България както уникалната приказка "Учи Маме за да НЕ работи после" гениално българска пословична простотия. Децата могат вместо безкрайно огромните летни ваканции могат да ги учат на летни лагери на труд и работа. ОСВЕН това сега няма НИКАКЪВ проблем да ги пуснат в нулева учебна година и да завършат просто по-късно. Обаче системата иска да работи и по време на епидемия, за да си вземат заплатите и не им дреме за здравето нито за качеството на преподаване само пари

6

ТОЛКОВА ПРОСТО РЕШЕ

преди 2 години

ТРЯБВАШЕ децата да ги спрат от училище и просто с няколко години по-късно да си грабнат хартийките за средно НИКАКВО значение дали ще завършат по-рано или по-късно с няколко години после нали ги чака цял живот бачкане, работа и данъци. Къде са се разбързали толкоз ?

5

Далавери

преди 2 години

Фирмата на Кацаров и Сербезова са ги купували по 0,90 лв, а ги продават на министерството на здравеопазването за 6 лв. Далавера за милиони, как иначе ще се захранва дебелия дирник на аптекарката Асена Сербезова?

4

Анонимен

преди 2 години

Какъв бизнес само се вихри около короната-нямате си на идея! Тестове, ваксини, карантини по хотели, подкупи....то е ужас невиден досега! Та вирусчето се е свило засрамено в някой ъгъл и трепери виновно, че е причинило такива катаклизми. Хора, събудете се! Скоро няма да има ваксинирани и неваксинирани-еднакво ще патим!

3

НАРОДЪТ

преди 2 години

ИСКАМЕ РЕЗУЛТАТИ!!!!!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Стойчо удобно се покри , вече никъв го няма

1

Анонимен

преди 2 години

Тези тестове беше грехота да се купуват. Всеки който си позволява да прахосва държави пари трябва да бъде съден.