220

М.Ч

преди 1 месец

Недостойно е да си хейтър, злобен и завистлив, че и страхлив, да се пише анонимен. Поне инициали сложете! Заповядайте да работите в училище за да видим колко ще издържите?😂😂😂

219

Анонимен

преди 2 години

До 236Ами смени професията бе госпожа, никой не те кара да работиш като медицинска сестра, стани учителка като много завиждаш на големите 900 -1000лв, ( щото да, да ти кажа, че точно толкова чиста заплата взима един учител) и да си доволна.

218

Разочарован

преди 2 години

Боже колко слепи и злобни човечета злобеят тук против учителя-човека който обучава и учи вашите деца да станат хора!Че колко много взима един учител средата му заплата е между1100 и 1400лева!Работи по 8-10часа на ден с 200-300 деца че това малко ли е?И вие сти тръгнали да злословите против тях а знаете ли вие каква е заплатата на един учител в другите европейски държави??? Уважение за учителите от тях зависи бъдещето на децата ни а добавката от 25% е малък стимул за труда им и я подкрепям!

217

Анонимен

преди 2 години

Неспящи,ненахранени,по дни в отделенията,не можем да си видим децата,!Един лекар основна заплата 900лв със специалност,а колко години учим,цял живот,спасяваме животи,с една сестра,един лекар и един санитар,няма как!Няма и да останем в България,защото няма кой да ни защити! Много добре знаете положението в Здравеопазването!Не ви ли е срам?????

216

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам,за какво и защо да се увеличават,та те са 90%неграмотни!?Години съм работила с "учители",е по-често съсловие няма!Да има и знаещи,,,боли рядко!Аз се обръщам към Здравния министър,Как не Ви е срам аз съм мед.сестра с Висше образование, заплатата ми е 700лв чисто,с дете сирак,работим на по две,та дори и три места,аз съм болна,дори л-вата не мога да си купя,отговорете ми?,компютри има даскалите са вкъщи на топло при децата си,а ние,лекарите ,как да лекуваме,от компютъра ли?

215

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТова го правят Родителите на децата си, като Не им обръщат достатъчно Внимание и Грижи!!!

214

И. Г.

преди 2 години

Уважаеми Г-н Денков,Моля, преди да предлагате увеличения на и без това високите учителски заплати, да извършите проверки на работата на учителите. Не може на родителите да им се налага постоянно да плащат частни уроци и курсове, за да могат децата им да се справят с "уж лесните НВО" и в същото време да се увеличават постоянно възнагражденията в сферата на образованието. Направете анкета сред нещастните родители за това колко от нас трябва да учат отново учебния материал само за да свършат работата на учителите. Смятам че всички родители ще се съгласят с мен, че истинските работодатели на учи

213

ЗАЩО

преди 2 години

НЕ СИ ,,ВДИГНЕТЕ,,ДАСКАЛИТЕ ОТ У-ЩАТА НИЕ ЩЕ СИ ИЗУЧИМ ДЕЦАТА И БЕЗ ТЯХ,КАКТО И СЕГА ГО ПРАВИМ-СТИГА ДА ИМА УЧЕБНИЦИ-АМАН ОТ ВА;ШТЕ УЧИТЕЛИ

212

Пламен

преди 2 години

Миналата година учителите почти не ходиха на работа.Новините почваха и свършваха колко е трудно онлайн обучението. Ами трудно ще им е щом някои виждаха компютър за първи път.А случайно да сте попаднали с детето си на такъв урок пълна пародия.Докато хората работеха на първа линия те стояха на топло в къщи, може и по пижама, манджата им къкри на котлона и непрекъснато се оплакваха.

211

Kockarche

преди 2 години

Учителите работят по 5-6 часа на ден и имат много ваканции. Тези заплати са много за тях в сравнение със заплатите в останалите сектори. Учителите в детските градини - те не могат и да се нарекат учители трябва да са на минималната. По математика, химия, физика, езици и т.н. трябва да са най - добре платени. Хайде някой учител да каже дали не почиват цялята лятна ваканция или дават дежурства.

210

Anonimen

преди 2 години

Общо взето - всичко щяло да стане общо и еднакво за всички - комунизъм! Господ не ни е създал равни и никъде по света образованието не е организирано така. В САЩ, в Европа, в Китай и т.н. - Това са чисти демагогски глупости, за да вземе някой пари за нищо, което да "подобри" нещата. Всъщност - не се отличаваме например от Испания, или Чехия, или Ирландия. И там и другаде - образованието пада, няма професори, няма учители. Casa perduta. Стимулират се само най-добрите. Денков -ОСТАВКА!

209

ззз

преди 2 години

до 239 - Още ли има будали, които вярват на ДС видео материали? Шкафчета има - и то под килима, на ПП, РР, г-жа Лъжа и т.н. А че е имало корупция (и то от 2008 насам) най-сигурното доказателство са очевидните (не от видео) несметни богатства на др. Бойко, с фамилия Рашков. Много поздрави на всички лековерни будали!

208

Аха

преди 2 години

Ами така е заповядано на ПП (Политически Преврат) от РР (ДС). Безмислени проверки. И учителите имат до над 2500 лв заплати. Явно с 25% повечето ще са ощетени яко.

207

Анонимен

преди 2 години

Още общи приказки без покритие. Планират огромен систематичен разход без ясен резултат и без финансова основа. Голямата събираемост на данъците беше временна. Фирмите ще намерят начин тази година да си скрият оборотите или ще фалират. Никой бизнес не може да съществува при 70% данъци, освен усвояващите държавни помощи и субсидии. Инфлационен комунизъм с полу-*** финансов министър.

206

Анонимен

преди 2 години

нормално, като няма шкафчета с пачки - вдигат се заплати !

205

Анонимен

преди 2 години

ВИКТОР НИКОЛАЕВ КЪМ МИНИСТЪР ДЕНКОВ- КАЖЕТЕ КАКВА ЩЕ БЪДЕ ЗАПЛАТАТА НА УЧИТЕЛИТЕ- ВЪРТЯ *** С ДВЕ ДУМИ НЕ ЗНАЕ, НО ЩЕ Я УВЕЛИЧАТ, А ОТ КОГА- НЕ Е МОЯ РАБОТА, АМА ЩЕ Я УВЕЛИЧАТ- А КАК ИЗЧИСЛИХА, НИКОЙ НЕ КАЗВА- ТЕ ТИЯ ЛЪЖАТ- УЧИТЕЛИТЕ ДА ЧАКАТ- НИЕ ЧАКАХМЕ СВЕТЛИЯТ КОМУНИЗЪМ НАД 30 Г АХА, АХА ВСЕКИ МОМЕНТ ДА СЕ ЗАДАДЕ ЗАД ЪГЪЛА И СЕГА ЧАКАМЕ АМА НЕ ЗНАЕМ КАКВО....

204

Господи

преди 2 години

Колко *** народ! Да плюят учителите!

203

Анонимен

преди 2 години

Учител със 10 годишен стаж, взимам 1100 лв. Ще ме извиняват, но в частния сектор парите са повече стартово, след 2-3 години по няколко хиляди.

202

Ами частните уроци

преди 2 години

Как ще се оцени добавената стойност на полученото образование в училище, при положение че след 6 клас децата масово посещават школи и частни уроци. Години наред СМГ е на първите места по мат но и по бълг :) и други предмети на НВО след 7 клас - наши приятели подготвиха и записаха детето си там, подведени от добрия имидж по всички предмети, е оказва се - всички деца посещават или частни уроци по бълг или школи и т.н, тъй като в училището нещата по бълг не се случват

201

Анонимен

преди 2 години

По 10 да ги умножат пак няма да стигат докато учителят има само задължения, а ученикът има само права.