70

Анонимен

преди 2 години

76 а твоето дете в кой клас е? Аз съм майка на 2 деца. Голямото няма учители защото изпокапаха, въпреки че са ваксинирани. Съучениците му кашлят и са на училище. Пълнят си устата с вода преди тестовете и плюят. Познай колко са истински резултатите. Малкото в петък не е имало нито един час. Пазила ги е чистачката и библиотекарката. Нито един час! Това осъзнавате ли го? В онлайн поне им преподаваха. Който искаше да учи си учеше, сега никой не учи.

69

Анонимен

преди 2 години

Този Денков не разбира ли, че полудяваме? Правилата за безопасна среда в училищата са кошмарни - всички са изнервени и вече с нетърпебие чакаме да минем онлайн! Карантина през седмица, тестове, маски, това е тормоз - не се издържа!

68

Епидемия

преди 2 години

Тук пишат скапани *** без деца. Децата са осакатявани от онлайн глупостта системно вече 3 години. Видяхме с масовото тестване как митът за суперразпространителите-деца умря безславно, сега какво още искате от тях? Да се съсипят заради шубето на шепа хипохондрици ли?!

67

Анонимен

преди 2 години

Току що направих справка в школо с програмата на детето си и колко заместници има. Хора, всеки ден от 6 часа детето ми има 2 часа със заместници. Всеки ден! А единия от дните са всички учители заместници! Някой наистина ли си мисли, че така се учи? Това, че си на чина не те прави учащ! Кога гениите ще осъзнаят това?

66

До 55

преди 2 години

Зависи си от училището в което си учил 90 те години, аз до 8ми клас бях в 1СОУ,там си беше ред, имах учители дето ни скъсваха от учене и не е случайно, че кат моя набор имаше деца ги записа при същите преподаватели, лошото е, че в един момент дойде някаква директорка и голяма част от старите напуснаха накуп, и никой от управляващите не си зададе въпроса защо

65

334

преди 2 години

А ти кога ще капнеш и ще се махнеш от погледа ни! "Вечната Амбър"! Вечната нагаждачка към всяка власт, и най-вече - на Борисовата. Отивай си в Америка да си гледаш внуците и отстъпи мястото си/макар че то не е твое/ на млад синдикалист, който има актуални впечатления от образователната ни система.

64

имам вИшу

преди 2 години

По брой деца спрямо брой учители българската образователна система е една от най-луксозните в Европа (и не само). Заплатите им (учителските) са доста добре индексирани от няколко години насам и към момента не са никак ниски като за стандарта в БГ. И на този фон - просто не им се работи... наглост неземна. А това че учителите са някакви интелектуалци е велика глупост. Още от времето на соц-а и досега, голяма част от тях са изключителни злетаци.

63

Анонимен

преди 2 години

Ако не преминат големите на ДО до 1 седмица ще се наложи да затворят цялата държава. Училищата са неконтролируем бацилник. Учениците щъкат на всякъде, заразяват се и не им пука че заразяват учители, родители. А всички тези хора работят, по трасето заразяват колеги и техните семейства. Освен че всичко се разболява, се карантинират и контактни, а за това се издава болничен лист, който плаща държавата. Бюджета на НОИ няма да издържи. Гаранция.

62

Анонимен

преди 2 години

Капнали са но какво от това вече няма кой да замества заместващите учители. Решавайте ситуацията е изключително сложна.

61

Анонимен

преди 2 години

Я стига с това Възраждане бе, ненормалници! Имало вирус, ама да махали мерките, дори незнаят какво искат!!!

60

учител

преди 2 години

Абе няма ли кой да смени таз дама която с е подвизава до страческа възраст и илиза от време на време от гардероба .Срам за образователната сиистема която и без това е в колапс-няма ли млади хора в тоз сектор -айде стига толкова

59

Анонимен

преди 2 години

Дайте на "възраждане"да вземат решения и на Мангъров,та да видим какво ще се случи.На Българина му трябва лично страдание ,за да се убеди.Иначе ще каже самолета,5G,Руснаците,Американците ,извънземните,ще отиде на врачка,при Мангъров и така.Никакви мерки ,махайте сега за две седмици всички мерки.

58

...

преди 2 години

Лекари,учители,военни,администрация - задължителна ваксинация!...

57

Анонимен

преди 2 години

Махнете всички ограничения .Сега е момента ,пуснете моловете ,махнете маските ,сертификатите,всичко да е свободия.От това Бай *** ще се убеди сам и сам ще се скрие в дупката,където му е мястото.

56

Анонимен

преди 2 години

Никакъв онлайн,пак ще има протести.Нека"възраждане " да реши какво да се прави.

55

Анонимен

преди 2 години

Нали сте против мерките,против ваксините и Ковид вируса е някакво вирусче и с малко чай и ацетилсалицилова киселина минава.Сега учителите от какво капват и децата в гимназията?Можеби нещо от самолетите или 5 G е направило.Трябва да се махнат сертификатите и ограниченията,за да видим ефекта "възраждане",за да може Българина да се убеди ,иначе така ще тъпчем на място.

54

Анонимен

преди 2 години

Онлайн- незабавно! Стига сте си правили експерименти със здравето на деца!!

53

Бай Тошо

преди 2 години

А бе защо ни е това образование? Нали си имаме "изучили" се в Харвард и разни други западни ПУЦ-ове "специалисти по всичко.

52

нормален

преди 2 години

не разбрахте ли че това правителство НЕ СТАВА ? България е в пълен хаос във всеки един аспект .

51

Анонимен

преди 2 години

Еееех, най-после нещо разумно, пускайне заповед за онлайн, че нещата са вече извън контрол@@@!!!!!!