474

До 533

преди 2 години

Важно е да се реши каква е ползата спрямо цената. Не случайно те питах, каква е вероятността да умре човек от ваксината, защото иначе как ще изчислим каква е цената. Не случайно ти не можа да ми отговориш на тоя въпрос - защото тази информация я няма никъде. Налага се да се догаждаме гледайки броя докладвани във VAERs и EMA. Така че да седиш тука и да обясняваш колко е безопастна ваксината, при положение, че няма как да знаеш е меко казано нагло.

473

Анонимен

преди 2 години

До До 532/536 "И като я спрат след време, отшумяват ли страничните ефекти на "морските свинчета"?" По правило, за да се разбере, че има такива ефекти, те ВЕЧЕ трябва да са наблюдавани и връзката да е доказана. Факт е, че в историята на фармацията ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РЯДКО се е стигало до такива установявания по простата причина, че методите за просизводство и тестване на лекарства са строго научни. Неочаквани резултати се получават повече от уникални обстоятелства, не от проблем с методиките.

472

До 532

преди 2 години

И като я спрат след време, отшумяват ли страничните ефекти на "морските свинчета"?

471

До 530

преди 2 години

Ето това е чиста лъжа!

470

1

преди 2 години

Трето: това е всъщност ПОДМЯНА на аргумента за ваксините: установяването на дългосрочни негативни последици ВСЕ ОЩЕ не означава, че ваксините не си вършат работата. Преценява се тяхната полезност, срещу въпросните (ако са открити такива). 100% безопасни ваксини не е имало и вероятно няма и да има. Това е внушение на атниваксърите, което служи само за заблуждаване какви са "правилата", по които трябва да се оценяват ваксините.

469

1

преди 2 години

Всъщност това, което антиваксърите наричат "тестов" период не е изобщо тестов период, а период на НАБЛЮДЕНИЕ, дали всичко функцинира така, както ВЕЧЕ е показано и доказано. Вероятността да се открият дългосрочни ефекти след няколко години е НИЩОЖНА: те затова се наричат ДЪЛГОСРОЧНИ. Всъщност, едно лекарство или ваксина са в период на наблюдение през ЦЯЛОТО време. Те могат да бъдат спряни в който и да е момент - дори след 20-30 години, ако се докаже, че имат негативни дългосрочни ефекти.

468

До 527

преди 2 години

Дори и да кажем, че аз съм си измислил моите 0.0007%, което не е така, това не променя факта, че ти признаваш, че ти си си измислил твоите 0.00000162%. И после ти си позволяваш да говориш от високата камбанария на морала, че другите били говорили лъжи и полуистини. Ти си лъжеца пич. А ако не ти харесва цифрата от калкулатора на NHS, има още 100 научни публикации, с които може да се изчисли рискът, защото той е супер силно стратифициран по възраст и странични заболявания

467

1

преди 2 години

До Анонимен 528 "Виж ся, колкото и да не разбирам от ваксини, дълготрайните странични ефекти не можеш да ги засечеш за няколко месеца." Сред ваксърите съществува фундаментално неразбиране (поради липса на образование) за това как се проявяват "дълготрайни странични ефекти". Всъщност, "дълготрайни странични ефекти" ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РЯДКО се наблюдават при каквито и да е лекарства и ваксини, тъй като поначало ако има нещо нередно в МЕХАНИЗМА на работата им, то "излиза" още в клиничните фази.

466

До 526

преди 2 години

Глупости на търкалета. Страничните ефекти са един куп, просто един по един ги признават и ги пишат като странични ефекти, защото нали - о логика, трябва да се докаже, че ваксината е виновна, а не обратното, което е по-логично - за всички странични ефекти в първия 1 месец ваксината по презумпция да е виновната. Как да е, има страшно много странични ефекти регистрирани примерно в американската VAERs система, само дето защитниците на ваксината викате - не е доказано, не е доказано.

465

Анонимен

преди 2 години

Виж ся, колкото и да не разбирам от ваксини, дълготрайните странични ефекти не можеш да ги засечеш за няколко месеца. Иначе, ако питаш пропагандата, тя ще намери "бавно възстановяване от ковид" на човек, дето го е преболедувал преди месец. Нищо че банална пневмония по принцип отшумява напълно, понякога след повече от година.

464

Германец

преди 2 години

0.00000162% ги споменах аз и казах откъде съм ги взел. От същото място, откъдето и ти твойте 0,0007%. Демек от въображението си. Вие освен с измислени числа и мемета така или иначе не можете да комуникирате, та слязох на вашето ниво :)

463

Анонимен

преди 2 години

До До 519/525 Личи ти, че не си много по четенето: ваксината е "набързо направена" само за хора, които не разбират как се "правят" ваксини. Всъщност, ваксината е тествана повече от която и да е ваксина в човешката история. Страничните ефекти на ваксината са известни и описани в упътването й. Има го във всички придружаващи я листовки и документи. Безопасността на ваксината е както клинично така и практично доказана. Опасните странични ефекти от нея се проявяват свръхрядко. И т.н.

462

До 519

преди 2 години

Майни го тоя "К", ами кажи на теб кой повлия да се "закачиш" за набързо напрена ваксина, с неясни странични ефекти, кратка ефективност и съмнителна безопасност, за да се предпазиш от болест с незначителна смъртност? Аз лично подозирам комбинация от психическа травма от детството и прекомерно гледане на телевизия, защото не изглеждаш съвсем просто момче, като типичния ваксър. Явно си е психически проблемът.

461

Анонимен

преди 2 години

До До 519/522 "и не ми говори за лъжи и полуистини, защото в другата група хвърли една цифра: 0.00000162%, която никога не каза от къде си я взел." Добре ли сте? Желателно е когато нямате какво да кажете да не си измисляте неща за опонента ви: показва, че освен на измислици не можете да разчитате на друго.Дори не съм наясно откъде си взел тези проценти, нито по какъв повод са споменавани.Придържай се към това да отговаряш за написаното от теб,такива опити за отклоняване на вниманието не минават!

460

Дора

преди 2 години

Тази нощ Великобритания е изпратила войници и оръжия в Украйна. Заради коронавируса изпускаме от внимание други важни неща.

459

До 519

преди 2 години

Ти не ми говори за лъжи и полуистини, защото в другата група хвърли една цифра: 0.00000162%, която никога не каза от къде си я взел. Въртя се, ***, прави се на ударен и не каза. Ти не просто си лъжец, ти си лицемер - не стига, че лъжеш, не стига, че не полагаш нужния труд да провериш твърденията си, ами и обвиняваш другите в същото. От къде взе 0.00000162%?

458

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "А в нашата работа ваксинираните ги е срам да кажат, че са такива, защо ще ги изядат с парцалите." И кой точно "ще ги изяде с парцалите"?

457

???

преди 2 години

Добре, че почна масова ваксинация, че при този 3 пъти по-заразен Делта вариант и 70 пъти по заразен Омикрон, сега вместо един заразен, щяхме да имаме 50-60 заразени. Колко ли трябва да си изкpейзил, за да не виждаш връзката между заразността при последните варианти на вируса и броя на новозаразените?

456

Анонимен

преди 2 години

До К За съжаление, точно такива като теб влияят в значителна степен на доста сънародници - с лъжи, полуистини, откровени манипулации и елементарни хватки, за които по цял ден се занимавате да хвърляте. И когато бъдат опровергани, а методите ви - изложени - прибягвате до общи приказки и конспирации. Затова сме на този хал и сме рекордьори по смъртност от Ковид, а България се превръща в Ковид гето.

455

Хората в рисковите

преди 2 години

групи да се ваксинират!!! Още ли вярвате, че тези препарати имат качествата и действието на ваксини.? Ами вервввайте си,не ми пречите.