494

Върбан

преди 2 години

И милион да ги измислите няма да се набода. Смешници.

493

От библията

преди 2 години

"Слепец слепеца ако води - и двамата ще паднат в ямата. Мат.15:14"- Не се оставяте ваксърите начело с вожда им Кунчев да ви водят - ще паднете в ямата!!!

492

555

преди 2 години

Ако искате да видите и чуете с превод изказването на Люк Монтание на митинга отидете на "THE BULGARIAN TIMES" и от падащото меню-горе ляво, изберете видео. Българския народ и най-вече българските медици осъдени несправедливо на смърт в Либия преди години, трябва да са благодарни на този велик учен-вирусолог,който имаше принос в освобождаването им.

491

Анонимен

преди 2 години

Когато се опитваме да пазим слабите така отнемаме от силните и това не се харесва на Бог. Всеки знае приказката "Пази боже сляпо да прогледа". Бог затова някои ги е направил слаби защото са зли и ако получат власт ще стане страшно.

490

Анонимен

преди 2 години

До До 541/547 "Там има предостатъчно умрели след ваксината и никой не е доказал, че не са умрели заради ваксината." Не си наясно какво е ВАЕРС: в ПЪРВИТЕ недостатъци на въпросната са посочени 1) Генерално ВАЕРС не може да каже, дали ваксина е предизвикала даден проблем и 2) Хората (да индивиди дори без медицинско образование) често докладват случаи, в които липсват детайли или има откровени грешки. Само тези две неща са достатъчни, за да ти кажат всичко, което трябва да знаеш за ВАЕРС.

489

До 550

преди 2 години

До Абе хора?Смени хапчетата пич...

488

до 550

преди 2 години

Страхотен коментар, браво! Точно това се прави - върви се срещу природата и затова се получават тези световни катастрофи и пандемии! Това е един вид прочистване и наказание от Бог затова че се върви срещу него и хората се опитват да променят това което той им е дал и отредил!

487

Абе хора?

преди 2 години

Преди векове и хилядолетия как са оцелявали хората според вас? Не е имало ваксини по времето на Римляните, Египет по времето на фараоните. Това си е природа и селекция някои хора с некачествени гени и ниско социално положение е много ясно и напълно естествено да умират по-рано от други. Сега вървим срещу природата особено и тези инвитро центрове за хора които са наказани от природата и от Бога да нямат деца въпреки това вердните технологии позволят на лошите гени да се множат и предават това е у

486

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 539 "Антиваксърите скоро ще *** по стълбите на болниците и по коридорите и ще мрънкат как докторите ги убили. Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри! Справка- статистика по смърност от КОВИД. Умният борец Гай Баньос е пръв!" Супер смешно е как хората, които рИват за това как ги лъжат, да "не виждат" смъртността от Ковид в България. Буквално си извръщат главата на другата страна, за да продължат с антиваксърските глллупости.

485

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са за импотентни старци и лелки - хипохондpици

484

До 541

преди 2 години

Много добре ти казах как - VAERS. Там има предостатъчно умрели след ваксината и никой не е доказал, че не са умрели заради ваксината. Но пак казвам - не аз трябва да доказвам, че ваксината е опасна. Ти ми кажи, като тука седиш и тръбиш, че е безопастна, къде е статистиката каква е вероятността да умре човек от ваксината. Нали сам каза, че има 4 милиарда дози сложени. Къде е!

483

1

преди 2 години

Имаш също така сравнителни данни от смъртността и хоспитализациите от предните вълни, където ЯСНО се виждат тенденциите в полза на употребата на ваксини. Разбира се, при силно ваксинираните държави, които по правило не могат да достигнат и 1/4 от смъртността наблюдавана преди да има ваксини. Броя на поставените в световен мащаб васкини е УМОПОМРАЧИТЕЛЕН - навсякъде без сериозни инфрмации за тежки последици от употребата им.

482

Анонимен

преди 2 години

Брей, над 500 коментара! Много "работливи" ваксатроловете днес :)

481

Анонимен

преди 2 години

След 10 дни масирана антиваксърско бомбандиране ала Новак Джокович на наивното българско народонаселение по всички възможни медии днес най-сетне има затишие. Много ми липсват безконечните репортажи на специалните пратеници на btv в ресторанта на Джокович в Белград. След такива *** кампании след това пада голямо чудене на мастити български академици и професори защо България е на първо място в света по смъртност от Ковид.

480

Чики Рики Ваксан

преди 2 години

До 539 такива като тебе *** хипохонрици и наркомани бодящи се само с инжекции и вкарващи си всякакви неща и течности в телата. Може и да си особен вид сексуален вид жендър.

479

Анонимен

преди 2 години

Замълчете антиваксърски лъжци. Не лъжете хората с отровните си теории, защото дори и вие не вярвате в тях, а е много лесно да ви изловят и един ден лично да отговаряте пред съда за влошеното здраве на нацията. Липсва само още малко натиск към законодателството. Нещастници.

478

1

преди 2 години

До До 533/537 "Не случайно ти не можа да ми отговориш на тоя въпрос - защото тази информация я няма никъде." Как тогава знаеш, че цената е "висока", ако твърдиш, че такава информация няма никъде? От друга страна има данни от клиничните изпитания, които не са установили никакви сериозни опасни ефекти. Дори когато спираха АЗ заради съсиреци това беше за НИЩОЖЕН брой случаи. Много по-малко, от наблюдаваните съсиреци от сериозно разболели се, срещу което пазят ваксините.

477

Шунда Бадура

преди 2 години

АМА що за лъжа? Какво начало на епидемия и какъв рекорд е това? Ами никакъв и освен това говорим за нов вариант на вирус с различни свойства тоест това си е поредната нова епидемия от начало докато не дойде поредният нов вариант.

476

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите скоро ще *** по стълбите на болниците и по коридорите и ще мрънкат как докторите ги убили. Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри! Справка- статистика по смърност от КОВИД. Умният борец Гай Баньос е пръв! Смело напред! Иначе антиваксърите ги видяхме колко са смели пред Парламента. 200 души. Останалите- форумни звезди и мрънкачи.

475

Шменти Капели

преди 2 години

Най-важното КОЛКО от всички тези 9996 ще са на домашно лечение и ще го карат като настинка с хрема? Като НЕ са спешни и НЕ са тежко болни НЯМА какво ДА НИ ПРАВЯТ ГЪРМЯЩИ НОВИНИ.