42

НИМРОД

преди 2 години

ДВАМА СЕ БИЯТ , НО ЗА КАКВО Е ИЗВЪН ТЕМАТА НА СТАТИЯТА!!НЕЩО ЗА ТОВА, ЧЕ ЧОВЕК ВАКСИНИРАН С ЯНСЕН Е ПОЧИНАЛ?!!НЯМА И НЯМА ДА ИМА. КИРЧО, нещо за тази компрометирана ваксина довела до смъртта на човек !???ИЛИ ПРЕДИ ДА ГО БОЦНАТ ТОЙ ВЕЧЕ Е ПОДПИСАЛ ДЕКЛАРАЦИЯ , ЧЕ СЕ ПРЕВРЪЩА В ОПИТНО ЗАЙЧЕ В РЪЦЕТЕ НА ТЕЗИ ФАШИСТИ НА КОИТО БИ ЗАВИДЕЛ И ДОКТОР МЕНГЕЛЕ.

41

КРАС

преди 2 години

ЗАЩО В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ НИКОЙ НЕ БИЕ ЛЕКАРИТЕ , А У НАС ТОВА СЕ Е ПРЕВЪРНАЛО В ПРАКТИКА?!! ОТГОВОРА Е ПРОСТИЧЪК - 1/У нас няма ЛЕКАРИ, 2/Има търговци на човешко здраве. 3/Това, че някой бие търговец означава, че търговеца го габари

40

задържаха

преди 2 години

един Българин...А десетките ..........дето бият Бърза помощ,лекарите в Пирогов защо не са задържани?Ми щото НЕ СА българи...

39

Анонимен

преди 2 години

Както се казва, в конкретния казус това което трябва да се изясни не е дали човекът е починал от ваксината, а дали е подписвал нещо, при положение че не са му дали никакви листовки?---------------------------------------------------------------------Защо да не трябва да се изясни дали е починал от ваксината? - и после да бъден съден или производителя или лекаря че го е карал да се ваксинира, а пък човекът да е имал съпътстващи заболявания, несъвместими с ваксината

38

Анонимен

преди 2 години

До ДианаПо принцип не е този начинът, но почвам да си мисля че много от нашите лекари именно това заслужават - профилактично. Като цяло са страхливци и като им се случи нещо подобно, следващият път няма да наглеят и рекетират, а ще се държат нормално с пациентите си.

37

българин

преди 2 години

Абсолютно прав е в случая Венцеслав Ангелов! Абсолютно е прав, то всичките факти са налице!Принуждават хората да се ваксинират, и ги карат да подписват декларация, че са информирани, когато всъщност не са!Уж отскоро ги отмениха тези декларации, но дали в конкретния случай починалият е подписвал нещо?Както се казва, в конкретния казус това което трябва да се изясни не е дали човекът е починал от ваксината, а дали е подписвал нещо, при положение че не са му дали никакви листовки?

36

Кочо

преди 2 години

Тепърва ще ескалират подобни реакции. Докато принуждават и подвеждат хората да са опитни бозайници, докато за пострадалрите и умрелите в тази ва к си вакханалия яма възмездие, така ще е и по-зле дори.

35

Диана

преди 2 години

Сложно време! И лекарите трябва да са по-внимателни, по-отговорни...Но и не е този начинът да се реагира ефективно - трябва да има други пътища за справяне с подобни проблеми, както и друг подход, отношение на лекарите изобщо...Други закони, друга култура, отношение..Дали ще доживеем политиката ни да започне да си гледа работата, а не да се занимава със себе си?!..Сигурно това е невъзможно да се случи докато БСП е в политиката - тя се занимава само с другите и докато не ги съсипе няма да се спре

34

Ваксините убиват

преди 2 години

Всеки да си преценя сам.

33

Читател

преди 2 години

До АнонименОт всичко казано се вижда, че не мислите Вие, който сте написали тази глупост.

32

Анонимен

преди 2 години

това ако се беше случило тук жална му майка на тоя ненормалник , но какво да се прави с една дума - България .

31

В.

преди 2 години

И аз щях да питам. Хващат се за хулиганската проява, а не разследват убийство. Толкова по въпроса за отговорността на хората, на които е дадено да разпэлагат с живота ни.

30

Анонимен

преди 2 години

Май,че докторчето е надвил.Чикагото ще търчи да си вади медицинско

29

Коце възрожденеца

преди 2 години

Тоя шикагото го взимам в партията.На мястото на Гунчева,че много ни излага.

28

Анонимен

преди 2 години

Представям си колко много хора са умрели от "голямото дупчене" ама само тия са имали смелостта да ИЗКРЕЩЯТ.

27

Анонимен

преди 2 години

Значи ако получиш сърдечен арест когато си заразен с Ковид значи си умрял от ковид но ако получиш сърдечен арест вследствие на ваксината си умрял от сърдечни проблеми. Хубава статистика, няма що.

26

Предлагам,

преди 2 години

такива,като тоя-"Чикагото",да бъдат лишавани от лечение от личен лекар или друг такъва общопрактикуващ по-наредбите и разпоредбите на здравната каса!!!Такива,като него,само в частни кабинети или болници,които нямат договори с НЗК,по-техните ценоразписи на едро и дребно,и както е на запад,докато предварително не платиш преглед,процедура,операция или манипулация,не те пипат,бутат или барат без да ги интерисува жив ли си,умрял ли си!!!Бил кандидат за президент-поредният селски бег,а не човек!?!?!?

25

Анонимен

преди 2 години

Дупчат хората с експериментални коктейли а после що ги бият............ХА-ХА-ХА

24

Анонимен

преди 2 години

Е, видяхме тоя доктор как ги лекува..Чикагото поне няма да ги ваксинира.

23

Анонимен

преди 2 години

И въобще, всичките такива с *** прякори трябва да бъдат отстрелвани превантивно. Чикаговци, Черепи, Тикви...