102

Абе

преди 2 години

Ти внимавай,.....че... !

101

Ай сиктир

преди 2 години

Вместо да решава проблемите създава нови

100

Пенделай

преди 2 години

Връщай се че хора умират по улиците

99

Анонимен

преди 2 години

мyH40 дали е знаел колко е зле Кирчо или и той се е усетил чак сега и свика оня умрел съвет?

98

Анонимен

преди 2 години

Голямо разочарование е тоя премиер

97

Анонимен

преди 2 години

Всички комунисти на гювеч

96

Анонимен

преди 2 години

До Никотин Нямате никъв проблем. Грци сте и оставяте Гоце Делев, азбуката и бг царете на мира. 30 години спорите и за Македония или Северна македония а ето че сте Гърция. Македонски язик се оказа грцки.

95

Никотин

преди 2 години

До АнонименГрци сме бе има ли проблем!? Земете си ги сите херои што ги сакате, од 8000 ПХ до ден денешен сите се *** готово, само оставете не на мира и подалеку од нас

94

и те така

преди 2 години

сладкодумния кирчу разтяга локуми , чакайте изненади .

93

ти луд ли си бе

преди 2 години

гьотферрррен харвардски !!! ти жив македонец някога виждал ли си !? с тези подли и лъжливи тваррри ли ще правиш бизнес бе буннннак !?

92

Анонимен

преди 2 години

До володя Макетите трябва да решат какви са окончателно българи, сърби или гърци. Ако решат да са македонци, тогава нямат средновековна история Гоце Делчев и др. а имат само античка грцка история, т.е. пак стават грци. АКо са срби, тогава пак не са македонци и нямат античка история а тогава и сърбите ще трябва да се откажат от нашата история преди ЕС което ще е полесно.

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Ако идат при гърците езика им става гръцки а не македонски. А ако при сърбите за какво избягаха от сърбите през 1991 г. и за какво им беше тази пародия със независимост и македонска нация като са сърби. И в двата случая македонизима се обесмисля и България печели. Губим Македония завинаги, но ние и сега ги губим ако се независими са извън Бълария по Ниоскоия договор и сме ги загубили 1919 г.

90

96 е ултра дебил

преди 2 години

96: ти не си ***, ти си ултра ***. Забрави да споменеш големия кожен чип който си слагаш в

89

Анонимен

преди 2 години

Много съм раздвоен - Кирил Петков сигурно е свестен пич в реалния живот и би бил добър приятел... Но начело на България просто не го виждам, засега не съм впечатлен от нищо.

88

Fax from Kazan

преди 2 години

Тези диалози за само потритване на топката, на всеки му е ясно, че скоро ще клекнем пред EU и ще позволим на СМ да влезе.

87

Анонимен

преди 2 години

До98Тъпия български инат само тласка ментетата още по-силно в обятията на Белград.))))По вероятно е да станат провинция на Гърция, нали елините от столетия лансират идеята за славофонни гърци в Македония!!!Така северномакедонците отново ще имат право да се наричат наследници на Сашо Педера и да кръщават улици, летища, стадиони и магистрали на него и баща му Филип. Това за тех не е малко,а сърбите имат само регионалният цар Душан.

86

Щирлиц

преди 2 години

Ще преговарят за това,в кой ден другарите,които ни спуснаха от Козяк,ще предадат България.

85

Анонимен

преди 2 години

Явно скоростна отсечка за влакове са намисли София-Скопие с 400 км/час за 1 час ще движат търговския обмен,който в днешно време са търговските срещи инак товара стоката за 3 часа в камиони с прицепи,че то какво има толкоз да се кара между едни и същи ширини,като може да съди по амбалажа пластмасов пакетиран в бали за горене или горски трупи за дървесина на обратно за пълен курс да няма празно дето се вика де е Киро на керия.

84

Cuddy M.D.

преди 2 години

Българи, ще допуснем ли поредното национално предателство?

83

володя

преди 2 години

Тъпия български инат само тласка ментетата още по-силно в обятията на Белград. Следствие от тая гениална политика, РСМ ще стане част от Сърбия и ще влязат в ЕС след 5-6 години, а ние ще си останем с пръст в ....