122

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте паляци!Как е промяната?Слушкате ли,папкате ли?Греете ли ръчички на радиаторът?НЕ?!И що?Нали за туй гласувахте?!От сити и на топличко при Банкянеца,на студ и глад при МЕН и Кирето,а и останалите ***,дурковци!Аз така ни наричам.Не че ги имаме,но заради златните машинки!Те са моето златно килимче,дето ви го дръпнах под крачетата,та да мога да ви продължа с промяната!А тя ще бъде,на студено,на гладно,но ще ви върна Черепа да си търкате билетчета.Гладни и замръзнали,но щастливо обнадеждени

121

Анонимен

преди 2 години

Щом има пари за Кико, има надежда.

120

A3

преди 2 години

predatel

119

Капина

преди 2 години

За ляпацалото, просто Киро, няма нерешени проблеми. Друг е въпроса, че ляпацалото дори не познава проблемите, но винаги е готов да ги "реши"... Киро, внимавай!!!!

118

Анонимен

преди 2 години

освен конструктивен диалог, анализи и работни групи някакви други терминологии няма ли да се използват

117

Анонимен

преди 2 години

Мили македонци, молим ви, дръжте си го СКЪПИЯ Кико у вас. Халал да ви е.

116

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ДА РЕВЕТЕ ВИЕ СИ ГО ИЗБРАХТЕ.

115

Сатир

преди 2 години

"ще има конструктивен, диалогичен подход занапред с Република Северна Македония." Кире, кое ще е това конструктивното? Да не се окаже, че е плява вместо конструкция. Вземи пример от гърците. Не им позволиха да се гаврят с Александър Македонски и пътем им смениха името.

114

Анонимен

преди 2 години

Киро ще извърши предателство равно на това на Георги Димитров

113

Анонимен

преди 2 години

в македония още си пеят я съм югославенка на лепа брена

112

Додо

преди 2 години

Шут, чиито шеги са за наша сметка.

111

ПРЕДЕЛНО ЯСНО!

преди 2 години

ПОСЕЩЕНИЕ ПО ЗАПОВЕД НА КРЕМЪЛ И ПРЕДАТЕЛСТВО.

110

До 130

преди 2 години

Има бе! Гледай кви ги върши Надето от Балбунар (Кубрат).

109

хан Крум

преди 2 години

Кирето е абсолютно същия комсомолец като Жан Виденов! Каквото пипне се развля. А бе от къде ги изравяме все такива? Тоз "учил" на запад, оня - на изток. Няма ли местни кадри в тази държава?

108

Анонимен

преди 2 години

не е наивен този , така му нареждат , как се озовахме с тия в това блато , това правителство е на мошетата , те дадоха пари , а там като дадеш искаш 10 пъти повече

107

Анонимен

преди 2 години

Пак тръгнахме да се събуваме гащите Кире.

106

Анонимен

преди 2 години

Абе да нямаме само едни министри на външните работи, които да ни уреждат взаимоотношенията със седни държави и съседни континенти? И то не в наш интерес. Вътрешни проблеми, нямаме ли си? Ай се стегнете у кръсто или изчезвайте завинаги в коронавирусната мъгла.

105

Алооо

преди 2 години

кире, къде си тръгнал бе, държавата е тоталка, ти си тръгнал да се занимаваш с другите.Комуналните сметки се вдигат, има режим на тока в някой населени места заради високата цена на тока, 500 хил. служители не са получили ваучери за храна, защото не сте си свършили работата и това само за 2 месеца мандат. Представям си ако са 2г. или пълен мандат, не знам, вие май сте по-зле и от боко.На макетата им тегли една и докато се гаврят с България и да има осъдени за това никакви преговори и точка.

104

Euroslayer !!!

преди 2 години

Ха ха ха!До некакъв превъртел националист,бре!Не само,че ще отмените ветото ами и право Дунавско хоро ще ттропате,бре!И не-не "граничите"със себе си и не сте граничили никога,бре!А до 2030г.ще бъдете претопени от ромеи и османци!!!А сега сте най-бързо топящото се племе в Света,бре!!!Ха ха ха!

103

България над всичко

преди 2 години

За истинските българи Мизия, Тракия и Македония са само географски понятия..........България граничи със себе си..........българските царе са управлявали Влашко, сегашна Сърбия .............компромис с БГ-история няма да има!!!Днешните политици да внимават с картинката!!!Не на Македония в ЕС!!!Докато им дойде акъла в дебелите глави........ дървени глави!!!