102

Анонимен

преди 2 години

Невероятна пpocтотия и невежство има в България. Да се твърди, че хората умирали от ваксини при положение, че са приложени над 9 Милиарда КОВИД ваксини, това говори за тотална липса на елементарна логика и образование.

101

Дъно

преди 2 години

Мафията с бели престилки , периодично тряба да си получава заслуженото , тежки нокаути !!! Държат се с пациентите като с боklуци , гледат ги като ходещи банкови сметки !!! В частните клиники също те гледат като ходещ кеш ...но получаваш топ отношение и обслужване , внимание най-вече !!!

100

Анонимен

преди 2 години

Той се е ваксинирал, защото работодателят му казал, че ще го уволни, ако не го направи . Значи е било принудително, рекет!Кой е за съд?

99

Мисля си...

преди 2 години

Представете си, че ви предстои важна стомашната операция и лекарят ви кара да се ваксинирате преди това, макар че нямате симптоми на ковид. Вие отказвате, предвид реалното ви заболяване. Как може някой да е сигурен, че докато е в анестезия, хирургът или асистентът няма да ви постави ваксина и после може изобщо да не се събудите....Мен лично тази мисъл ме парализира от страх .

98

Съжалявам да го кажа

преди 2 години

Но някои лекари да не кажа болшеството останали е България , не стават за нищо !!! Арогантни и безскрупулни , заслужават си шамарите !!! Давам пример , водя възрастния ми дядо на рутинен преглед и заверяване на рецепта при Джи-пи-то , и тоя нагляр ни остави на 1:20мин да го чакаме , докато демонстративно си пиеше кафе с колежките , вътре на топло !!! Точно десет минути отне да си извърши задълженията , но висяхме на почти -10 градуса пред кабинета му !!! Абсолютен ***

97

Лекар

преди 2 години

104, пак питам, ваксинацията не беше ли доброволна

96

Анонимен

преди 2 години

Защо нищо не споменават за истинската причина, довела до тази агресия?!А тя е че пациент умира след поставена ваксина и близките му са дошли да търсят обяснение от доктора.Такива случаи за в бъдеще ще стават все повече, бъдете сигурни. Като няма адекватно съдебно правосъдие за пострадалите, хората минават към саморазправа

95

Бай Ставри

преди 2 години

До Агресията Чакам антиваксърите агресори!

94

Лекар

преди 2 години

95 и чий да го диря в отделението бе, да си рискувам живота заради вас ли бе

93

Анонимен

преди 2 години

Нека лекарите лекуват, а не да търгуват пациентите си... Ами те определено са го лекували щом е бил с 5 сърдечни операции и пейсмейкър, само че Бог е този който решава.

92

Анонимен

преди 2 години

В крайна сметка от ваксината ли е умрял 49 годишния? Специалистите, съдебните лекари какво решиха? Ковид ли?....Задай въпрос относно начина на живот на починалия! Да стигнеш до 5 сърдечни операции трябва да си живял доста на "едро" или си имал някакви здравословни проблеми още от детството. Не съдя починалия, ни най малко, просто гледам да извлека някаква поука.

91

Агресията

преди 2 години

не бива да бъде оправдавана, но спрямо пациентите в момента се извършва още по-голяма агресия, изнудване и заплахи..Такава е политиката на МЗ и Правителството..Ако това не спре, много скоро ще има още подобни случаи....Нека лекарите лекуват, а не да търгуват пациентите си...

90

Анонимен

преди 2 години

И ако след аутопсията случайно се окаже, че е от ваксината, ЛС ще предприемат ли някакви действия, или не ги интересува причината за смъртта?

89

Анонимен

преди 2 години

Лекарят пак спами, а не е в отделението по време на пандемия. После що имало умрели...... Ами най вече от ума си патим всички! Който сгафи пати, а по плиткоумния гледа да хвърли вината някъде другаде. Кой ли би могъл да заблуди?!?!?!

88

Анонимен

преди 2 години

Затвор за тоя нагъл тип. Аз на мястото на лекаря щях да си събера нещата и да се махна от това село. Да видим кой ще ги лекува. Тоя нахалник да им помага.

87

Анонимен

преди 2 години

Лекарят пак спами, а не е в отделението по време на пандемия. После що имало умрели.

86

Коза ностра

преди 2 години

Те са от Чикаго и са пратени от мафията! Отдавна са вдигнали мерника на Ново село Русенско-там е живота.

85

Анонимен

преди 2 години

В крайна сметка от ваксината ли е умрял 49 годишния? Специалистите, съдебните лекари какво решиха? Ковид ли?.....Дайте им шанс, нека извършат аутопсията. Човекът, Бог да го прости, по принцип е бил много уязвим с и без ваксината!

84

Анонимен

преди 2 години

Никоя ваксина не се поставя без информираното съгласие на пациента.Пример:Виновен ли е хирургът който прави всичко възможно ,но пациентът не оживява.Не,не е.Трудно е да го преглътнем.А за Ковид ваксинацията лекарите следват упътванията на ЕМА.

83

Лекар

преди 2 години

86, а харчим си ги, не ни мисли