10

Анонимен

преди 2 години

А ако имаме само сертификат без тест, пак ли ще има карантина при влизане?

9

До 8

преди 2 години

Не важи за бг граждани. Ако нямат един от двата документа или и двата, подлежат на карантина, от която могат да се освободят с пср тест минимум 72 часа след пристигането.

8

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да обясни, моля ви. Българските граждани също ли трябва да представят сертификат и тест или това важи само за чуждестранни граждани, които влизат в България. Някой да уточни, моля ви.

7

Анонимен

преди 2 години

"В Англия отпадат всички ограничения края на месеца. И това е благодарение на ваксините."-------------Да не стане като с Белгия, Дания, Франция... :D Ако ще падат за последно, ще е благодарение на това, че вируса се изчерпа, смешните ти ваксини не играят роля. В противен случай нямаше да съм тук да ти пиша след като преминах през цялата пандемия без грам ваксина.

6

Анонимен

преди 2 години

В Англия отпадат всички ограничения края на месеца. И това е благодарение на ваксините. Вие още се чудете дали, ама как и т н. Като не искате чужди туристи има много други държави в които да се ходи. Помяната продължава. А само да отбележа. Нали много кадри имаше от коалицията не могат да заменят Цацаров още, незнаели милите. Киро да зима пример от ББ и като върви пеш да хване някои акъл да му даде или направо да го наема.

5

Анонимен

преди 2 години

Сербезова е напълно празноглава пааатица. Дано ердо и скръцне със зъби. Интересно що точно PCR иска а не антигенен. Ще се пълнят гушите на наши фирми

4

НеРазбрал

преди 2 години

Поредната тъпотия на умниците, седящи зад бюрата. Съсипват страната ни умишлено, друго няма какво да кажа за такива гениални решения. Предлагам, тези, измислили това да получат обратното на Оскар, както има Златна малинка, за несполучливи филми, да присъждат награди за глупости. Нашите управници бая награди ще спечелят тогава.

3

Анализатор

преди 2 години

Ограниченията при пътуване са меко казано неоправдани. Все едно да ти забранят да влезеш в горяща сграда с клечка кибрит в джоба.

2

Гадняр

преди 2 години

И с какво тази мярка ще спре разпространението на вируса? Той е навсякъде в момента. Темата за многократно набодените граждани на Израел даже няма нужда да я подхващам.

1

АнонимеН

преди 2 години

ЕВРЕИТЕ НАБЪРЗО ЩЕ СИ ПРИПОМНЯТ КАК СА ГИ ТРЕТИРАЛИ ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА :D