116

Анонимен

преди 2 години

Македонецът гледа и се усмихва под мустак, Киро пърха като калинка и се обяснява като на интервю за работа като офис-асистент.

115

Анонимен

преди 2 години

Много ми харесва как мило му викат пЕтков. Много точно, като на глезено дете, прекалило със сладкото.

114

Сител телевизия

преди 2 години

Гледам по македонската телевизия Сител какви глyпocти каканиже... Да правим малко постиженийце, още едно постиженийце, още едно постиженийце, да сме били прочели учебниците и подобни къси съединения на двойкар, когото госпожата е вдигнала за изпитване. Срам, срам.

113

Анонимен

преди 2 години

КИРЧО ВНИМАВАЙ КАКВО ХОРТУВАШ СО МАКЕТО, ДА НЕ СЕ НАЛАГА СЛЕД ТОВА ДА ДЯЛКАМЕ С ТОПОРЧЕТО!!!

112

Барба Ганьо

преди 2 години

Чий ще го дър*ви Кире в област Македония ??? Какво ни е полезна тази измислена държавица ??? Щом Големият Бял Брат нареди , Киретата тичкат ....

111

Булгаристан

преди 2 години

Какъв премиер може да е този секундер,мазен,зализан шмекер?!

110

Анонимен

преди 2 години

Поръчали са си Кико и той като един келнер се е литнал само по дънки и натръгнато саке да не изпусне клиентите.

109

Учуден

преди 2 години

Толкова ли не останаха читави българи,че избрахте тоз сбъркан канадец да прави за смях и без това разрушената до основите ни българска държавност?!Ако трябва да го оприлича на фонът на Борисов тоя *** е като да сравняваш измисления Криско с Митко Щерев?!Допуснахте едно червено,продажно л,айно да надроби поредните международни и всякакви попари,дето ще ги сърбат и внуците ни заедно с дълговете,които ще им остави тоз озъбен поплювко, некадърник??!!

108

шопендар

преди 2 години

ако макетата искат нещо от нас-ЗАЩО НИЕ ИМ ХОДИМЕ НА КРАКА,не трябва ли те да са на нашият праг с молбата в ръка.

107

Анонимен

преди 2 години

И каква ще я свърши яловото Кирчо в северо-македонията? Най-много да си предложи бакалските услуги за НАШИ инвестиции в тяхна инфраструктура и техен бизнес, за НАША сметка. Обра и фалира НАШИЯ среден и малък бизнес, ошушка пенсионерите до голо, Европа не отпуска пари на КОМУ...*** и отдавна рече на мУУ-ньото да се разкара, пък муньовците взимат заеми и ги лапат на поразия, бюджетът е от Бойковите "мазнинки" и ние караме на техните изпарения. Вън, мунчовци, марш обратно в Славяново!

106

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Чий ще го дири в най-бедната , най-нестабилната ни съседка?Нулева е ползата за България от нея.Спрете да им давате гражданство и им сложете визи. И се огледайте от коя по-богата и по-голяма съседна страна ще имаме полза. Тези скоро Албания и Косово ще ги погълнат и макетата ще бъдат малцинство в албано-шиптарския конгломерат.

105

Просто Киро

преди 2 години

Стига с тия дреболии за цените и инфлацията в България . Важно е да бутаме макетата и да ги направим европейци...не стига че ви осигурихме "промяна" а все сте недоволни !

104

Маке от Северот

преди 2 години

Татария ке падне!!

103

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте паляци?!Радвате ли се на промяната в здравния и финансовият ви статус?Да?Ами трябва да благодарите на МЕН и на КИРЕТО!Стараем се да ви мятаме във върбите!Кирето го усуква по Килифарски,пърдон канадски.Нищо не му разбиркате от мученето.Това няма значение,макар,че вие не го знаете!Той гони една цел,да се накрадем до гушите,да изчегъртаме ГЕРБ и Геша и максимално бързо да ви върнем любимите черепи,мустаци,бобоци и так дале.Сърбят ви ръцете да търкате билети макар гладни и замръзнали,ДА?

102

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо се сърдим на Кирчо и Кокорчо, като туморът всъщност е яловият им бащица мОньо Юмручков-Превратаджията? Отрежете тумора и метастазите сами ще изчезнат - елементарно, уважаеми Уотсън, нали?

101

Анонимен

преди 2 години

Кирчо Муньовски да си гледа китайския морковен прах в "пробиотика" на сладкарката и да си го продава в Канадата, може да си вземе под мишница и Ленка Бориславова, и ментора си Муни, и Кокорчото си заедно с любовниците им *** и Спецова - белким и ние си поотдъхнем от ялова ПРОПАГАНДА и сметките за газа, тока и храната. Друуум, hit the road, кръвопийци!

100

Анонимен

преди 2 години

ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ СИ ИМА ПРАВИТЕЛСТВО НА КОНЦИ

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 Георги Димитров спасява чрез Сталин България от тотално разделяне след ВСВ. Ако беше останал Симеон, губим не само Македония но и Добруджа и Родопа до стара планина. Обещава на Тито някакви съмнителни македонци които обаче пак си остават в България. И винаги е казвал, че македонците са от бг произход. Сеха какво каза Захариева също.Всичко друго ако не се съгласи с Тито означава война с цяла Югославия, а и с Гърция и Румъния са на тяхна страна и няма друг изход за Димитров.

98

Анонимен

преди 2 години

За къде толко се е разбързалНа мекетата им бяха нужни цели 20г за да спорят със Гърците и накрая си смениха името на държавата, А ние ще ги признаем за една седмица

97

Разбирам

преди 2 години

Радев е в играта. Киро е едно от палетата му.Крайния бенефициент е Радев.