20

Анонимен

преди 2 години

Нещат доктори, щото ше трябва да делят лесната печалба. Да не са луди.

19

Анонимен

преди 2 години

С 10% повече ще точат. Минимум.

18

Анонимен

преди 2 години

а медицинския персонал и него ли го увеличавате с 10%....

17

Анонимен

преди 2 години

Абе направо ги редете тия легла в Арена Армеец и хвърляйте болните там на самотек. Важно е да се отчита че всичко е тип топ, а това че народа ще фалира системата не е важно. Лекарства да се продават. Да редиме легла без лекари. Да учат на чиновете децата, но без учители. Мислех че ББ не се справя, мислех че Кацаров е дива калинка, но тия сегашните направо са тотално неадекватни.

16

СМЕХ....

преди 2 години

АБЕ, ЛЕГЛА ИМА...... ДОКТОРИ НЕМА..... ХАХАХААА..... КОЙТО ИСКАМОЖЕ ДА ДОЙДЕ И ДА СИ ПОЛЕЖИ..... НА ТЕАААНА....!!

15

Брадвата

преди 2 години

1200 дава НЗОК за едно легло. Храната на един пациент струва 2 лева на ден. Отоплението лев и двайсе. Една банка Браун да му пуснат струва лев и седемдесет още с иглата и системата. Антибиотик и разни витаминки - 6-7 лева на ден. Умножете това по 7 (щото толкова дни "лекуват") и ще разберете защо общинските болници примират от кеф - вкарват пътници и ги изкарват в цинкови кутии. Всички са доволни??! Като гледам Юрданка ква е ухилена, все едно е видяла баце си по хавлия

14

Анонимен

преди 2 години

В България е доказано поне от 100 години - грип, скарлатина, хепатит, всички вирусни заболявания. Затваряш училищата - прекъсваш пандемията. Държиш ги отворени, не можеш да овладееш положението. Понеже аз съм на доста години, това са ми спомените от детството. Сега поне имат инструмент за алтернатива, поне частична - дистанционно. На времето грипни, дървени ваканции по 2-3 седмици и никакво "наваксване на материала".

13

Анонимен

преди 2 години

Айде пак с тия легла. И какво от това? Като всички в 1 семейство са болни те затварят всички по трасето. Това са класа на детето в училище, учители, които са му преподавали, също и колегите в 2те работни места на родителите. Едно болно дете, заразяващо родителите си може да затвори 20 възрастни и 25 деца. За всичко това се взимат болнични, отпуски, спира се производствен процес. Кой ще възстанови тия загуби за НОИ и работодателите? Леглата са най-малкия проблем, неграмотници!

12

Анонимен

преди 2 години

Аха.. значи по новия план ще се следят брой легла, а за да не стугаме 89те процента на леглата, дай да ги увеличим и тях. Страхотно просто.

11

Анонимен

преди 2 години

Легла има, но дали персоналът на интензивните отделения има физическата възможност да се справи с 80% заетост от Ковид болни в критично състояние?

10

Анонимен

преди 2 години

Браво на г-на Фандъкова. Еди от най-добрите управляващи в новата ни история, винаги поставя народа на първо място и взима необходимите решения и предприема адекватни действия преди да е настъпила криза и по този начин я предотвратява. Благодарение на нея и екипа и, които преведоха гражданите на столицата през най-тежката епидемия в историята ни и перфектната ваксинационна и разяснителна кампания в столицата няма да има никакви мерки, децата ни ще ходят щастливи на училище, всичко ще работи.

9

Анонимен

преди 2 години

По-добре да вземат да намалят количеството антибиотици, с които "лекуват" горките доверили се на пропадналата ни здравна система пациенти...

8

Анонимен

преди 2 години

Снимките, които публикуват, категорично не са случайни. Чудя се каква е целта на тая неуместно ухилена снимка. Може би всички да ни обземе радост от решенията на управляващите?!

7

Анонимен

преди 2 години

Каква усмихтата кметица си имате шопите, явно ви бъзика нещо учителката по руски :)))

6

Анонимен

преди 2 години

И като увеличихте леглата, решихте всички проблеми ли? Защо учениците са присъствено? Защо няма заповед фирмите с персонал в големи офиси да минат поне 50 % задължително на работа от вкъщи? Защо си затваряте очите за реалната обстановка? И ще ги пускате във ваканция след две седмици - за какво - да обикалят по молове и барчета ли?

5

Анонимен

преди 2 години

Как се е усмихнала вещицата радва се ще може да усвои и малко % еесурси

4

Големи мерки

преди 2 години

Само сайт за онлайн резервации на легла не са направили още

3

Анонимен

преди 2 години

Още някое свободно място за консултант няма ли да се отвори? Айде да взема на работа и другите Ковид плашила и оракули, които са окупирали телевизиите от сутрин до вечер, че дано си отдъхнем малко от тях

2

Анонимен

преди 2 години

В зала Арена Армеец ли ще ги наредят?

1

Анонимен

преди 2 години

Че в провинцията нямат ли легла че ги карат в София ?