60

Анонимен

преди 2 години

Леглата не лекуват, но проблемът е, че у нас и лекарите не лекуват! Кога ще променят протокола за лечение? Кога ще направят една проверка на приетите с ковид дали наистина са имали ковид и дали са имали нужда от болнично лечение или са приети само за точене на касата? Кога ще направят проверка починалите с/от ковид дали наистина са имали ковид? Всичко това е едно голямо източване на пари, представено под благовидната маска на загриженост за здравето на хората!

59

malart

преди 2 години

Точи от здравната каса колко можеш!

58

До 62:

преди 2 години

Проблемът в здравеопазването бе създаден от правителството на Костов, което направи лекарите търговци и въведе в системата излишните Лични Лекари, които по време на КОВИД пандемията се скриха. През последните 12 години здравеопазването заедно с всичко друго бе ползвано само за грабене на пари. Така и дойдохме до това положение.

57

Ще Увеличават ли?

преди 2 години

Още бройки за гробове и гробища да има.

56

Алооо

преди 2 години

Даскалице селска, леглата не лекуват, а лекарите. Проблема в здравеопазването е близо от 15 години и казваха ,че един ден няма да има кой да ни лекува. Ей го това време дойде, ама вие 10 години краднахте и си гледахте кефа, па българина да м ре там какво ви дреме, я да стълбите, я на по чакалните, все тая е за вас. И вие и следващите и по следващите няма да направите нищо, защото не ви пука за България.

55

Анонимен

преди 2 години

Демек от училище на легло.

54

Анонимен

преди 2 години

Ново мерки ли? Ех, че съм блокиран във фейсбук, щях да и напиша една цяла библия от псувни на тая торблана

53

АБЕ , ДА ПОПИТАМЕ:

преди 2 години

ЩОМ ЛЕГЛА ВЕЧЕ ИМА ---- А , СВОБОДНИ ГРОБНИ МЕСТА ЗА АНТИВАКСЪРИ , ОБЩИНАТА ОСИГУРИЛА ЛИ Е ...??!

52

Анонимен

преди 2 години

Тоест, ковидните бг смърти са силно надписвани. Никой нищо не проверява. Куче влачи рейс. Смъртите поради ваксини се пишат, че са от ковид 19 или там ксквото име му изберат.. не се изнесе никой да е умрял от вакса в РБ. А по света е другояче.

51

Анонимен

преди 2 години

Е това ли са мерките-легла? Още няколко дни и няма да ходи никой на работа и на училище, защото всички ще са болни или под карантина, тогава ще ви питам за какви легла става въпрос въобще като блокира цялата държава и на практика това ще е локдаун. От Тиквата и мерките уж нямаше по-голямо дъно, но сега май копаем още по-дълбоко!

50

Анонимен

преди 2 години

Защо децата са в училище още? Да попитам, от РЗИ защо се правят на ударени и не правят проверки там? Всички са без маски

49

Анонимен

преди 2 години

Петков искаше да затваря спрямо леглата, но така никога няма и сички ште се заразят и училишта и децки ште се испразнят.

48

Анонимен

преди 2 години

, У ирар хора, болни от НЕковид, но вероятно кротки носители на вируса. А тесовете пък сабедни точни... Зависи какво ще ти пожелаят. Тук е страната на неограничените възможности. Все пак овреме ср дъпикядаха с надписеюваниятана в чувалите, че БГ мо еше да нарасне до поне 20 млн, както се бяха юрнали в началото. Отчитат вече смирено максимална фира в рамките на математиката. Матемтатиците добре ср трудят.

47

Анонимен

преди 2 години

Да за привелигированите управляващи и техните близки има легла, безплатно лечение и грижи, защото така е редно, докато същото трудно може да се каже за обикновеният човек, който е оставен на произвола на съдбата да събира капачки за бъдеще или да умира по къщите си!

46

Анонимен

преди 2 години

Не стана с делтата, сега пробват с омикрона да създадат хаос. А бе льольовци, на китайския цирк не се хванахме през 2019, омикрона ли ше ни измами? Кл.оуни.

45

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че там някъде има интензивни легла, които никой досега не е знаел, но те са там. На хартия са там.

44

До 48

преди 2 години

Брутално празна ти е главата на теб. Бие на кухо.

43

Анонимен

преди 2 години

Директорите крият положителните резултати, както и отсъстващите ученици. Това по указание отгоре... Не писмено разбира се. Обаче ефектът е на лице - бодри рапорти как нашите деца са най- безопасните и здрави деца в света! Министър Денков - герой на либералното управление....

42

Анонимен

преди 2 години

Предстоят няколко седмици на брутална зараза, запълване на болниците, изтощен медицински персонал и най-вече на много, много смърт. Ще се опитат всички сухи съчки да си хвърлят на кладата на заразата с надеждата това да е последната вълна. дали тази надежда ще се оправдае не е сигурно...

41

ееееее

преди 2 години

Аман от ваксинираните, напълниха болниците.