12

Анонимен

преди 2 години

ПП завоалирано прокарват ИК. Явно са много загрижени за правата на евругеювете. Де да бяха толкова загрижени и за правата на Българите!

11

наблюдателен

преди 2 години

Проблемът е, че тези най-горе могат да говорят колкото си искат, но закона (не) го прилагат други. А на тях им е през........

10

Анонимен

преди 2 години

Поредната антибългарска инициатива на подмяната!

9

Анонимен

преди 2 години

Мирише на Истамбулска конвенция от ПП се чудят как по яко да настъпят мотиката.

8

Анонимен

преди 2 години

голяма борба със 100 километра в час на едно место

7

Анонимен

преди 2 години

Домашното насилие е част от всеобщото насилие, което ни залива последните 30-тина години.Решението е просто - спазват се законите, и вместо насилените да се извеждат извън домовете и да се чудят какво да ги правят и къде да ги приютяват, гонят насилникът, отнемат му правата за достъп до семейното жилище, вкарват го в затвора, ако много наглее и готово. Сега всеки наглец си разиграва коня, както си иска. Еле ако има пари и власт, очите на всички стават широко затворени.

6

Варненец

преди 2 години

Не на перверзната ИК!

5

Драго

преди 2 години

До колкото знам, така заволирано като формулировка, мислят да приемат Истанбулската конвеция и третия пол.

4

Това е интродукция,

преди 2 години

поетапна подготовка на общественото мнение за промотиране въпиющата необходимост от приемане на Истанбулската конвенция.Ще се говори колко е нараснало домашното насилие,как са необходими нови методи и средства за обуздаването и справянето с него,как "модерният свят"е направил необходимата нормативна база,която ние тъмните балкански субекти поради ментални ограничения и средновековно мислене отхвърлихме на ниво Конституционен съд и Народно събрание,но още не е късно да се поправим.

3

володя

преди 2 години

Домашното насилие трябва строго да се регламентира. Според мен, до три шамара седмично и един хубав бой на половин година трябва да се броят като национални обичай и национална култура!

2

Анонимен

преди 2 години

Една от задачите на Кирчо е Истанбулската конвенция. Нали затова ни го "избраха"? За да слушка и да изпълни задачките, които шефовете му поставят.

1

Анонимен

преди 2 години

Жената като в САЩ ли ще бъде човек с ***?Питам