21

Уат

преди 2 години

На кой му пука за шиваната Ане Франк УДФ

20

Анонимен

преди 2 години

19, не знам защо реши, че съм мъж и че се казвам Веселин. И не знам защо смяташ, че ако ти напиша, че съм Веселин, това ще е истина. Доста елементарно от твоя страна.Това, че евреите ядат човешко и до ден днешен, го знаят дори тайните служби вече, дори не е особена новина.Израсъл/ла съм с евреин. Имах колега евреин. Познавах много близо 4-5 евреи и съм им се нагледал/а и наслушал/а на глупостите. Дори си спомням как учителката ми по немски в НЕГ ни каза :"DIE FRESSEN LEUTE." Толкова от мен.

19

Шах с пешката

преди 2 години

18 а не е ли време да си зададем и един друг въпрос, защо "висококултурния немски народ" има толкова много психично болни хора? Хитлер и компания са само върха на айсберга. В Германия и до днес първи братовчеди се съвукупляват и правят деца. Знаете ли, че днес същият този немски народ е издигнал на пиедестал индийците. Колкото по-чистокръвен индиец, толкова по-желан брачен партньор. И го правят съзнателно. Цели научни изследвания имат на тая тема. Да им се начудиш.

18

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Една друга еврейка обаче солче моис кордова сестра на давид моис кордова и милен моис кордова и леля на евродепутата радан кънев е била разстреляна заради извършване на терористични актове у нас заедно с други комунисти. Днес евреите у нас я почитат като жертва на холокоста т.е. комунистическа терористка страна мъченик...

17

Анонимен

преди 2 години

15, само да ти кажа, че пък руснаците като теб ИЗОБЩО не ги смятат за хора. Никъде по света. А след като българите са се размибали с първия холокост, много вероятно е да се разминат и с всеки следващ. :)

16

Весо

преди 2 години

Дневника е фалшификат. Доказаха, че е писан с мастило произведено след 1945 година. Четох го като млад и доста бях подведен, щото ми въздейства, а пък то било художествена литература - измислица.

15

Анонимен

преди 2 години

14 Веселине ти ли си? Човек *** се лекувай. Да не те е зарязала някоя еврейка че тая злоба у тебе? Или по-скоро си безумно беден и ги мразиш, защото са набедени за богати? Ти колко евреи познаваш? Лично? Има ли поне един? Забелязала съм, че хората говорят на изуст, когато не познават никого от даден етнос. Чели някакви глупости в нета и вярват. Евреите били яли деца! Сигурно живеят и в къщи на два крака и нощно време жените им летят на метли!

14

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че 80 години след ВСВ е време да прозрем, че не всичко от еврейските вайкания е вярно. Време е да си зададем въпроса "ЗАЩО ВИСОКОКУЛТУРНИЯТ НЕМСКИ НАРОД Е СТИГНАЛ ДО ИДЕИТЕ НА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА?" Време е да спрем да пълним еврейските гуши заради някакво изкуствено създадено чувство за вина. И ЗАЩО ВСИЧКИ УВАЖАВАТ ГЕРМАНИЯ И НЕ ХАРЕСВАТ ИЗРАЕЛ? :)

13

Анонимен

преди 2 години

Този дневник е холивудска креация. Не ни занимавайте с измислени проблеми.

12

Анонимен

преди 2 години

10 само да ти кажа, че на запад смятат българите за полу-хора. Утре ако има движение за нов холокост, ние българите, нашите приятели, деца и внуци ще са в ролята на Ане Франк. Не вярваш ли? *** питай българите в Англия какво беше и още е отношението към тях по време и след Брекзита? Питай ги дали някога са вярвали, че ще стане така!

11

Анонимен

преди 2 години

До плачещата майка:А какво ще кажете за хилядите немски деца, избити и изядени в мазетата на синагогите преди немският народ да прозре къде отиват изчезналите деца?А какво ще кажете за факта, че Хитлер е плод на групово изнасилване от евреи на майка му - прислужница в богато еврейско семейство? А какво ще кажете за целенасочено предизвиканата икономическа криза в Германия между двете световни войни? Това, че евреите го отричат, не означава, че не е истина. Присто развяват Ане Франк за файда.

10

Анонимен

преди 2 години

8 а според твоите теории холокоста съществувал ли е? Костите на хилядите мъртъвци в Полша измислени ли са? Още се откриват в горите им, но сигурно на хората им се привиждат несъществуващи неща? Хора вие осъзнавате ли въобще що за човешко падение е нацизма?

9

Патриот

преди 2 години

Фалшив дневник, на измислен персонаж. Фалшиви ,и продажни медии.

8

Анонимен

преди 2 години

Винаги има гадни хора и предатели, които само за да се сложат на власт имащите са готови да жертват живота и на дете. С Ане биват убити и още 2 деца, криещи се на същия адрес. Колко долен човек трябва да си, че да предадеш дете, знаейки че ще бъде убито?

7

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

ане франк е починала от коремен тиф в болнично отделение, а не е предадена или убита. Предателят не съществува, нещата от дневниците и са предимно измислици... Тя никога не е била в концлагер и защо германците след като мразят евреите толкова изобщо да я настанили в болница?

6

Анонимен

преди 2 години

Плаках с глас, когато четох дневника на това дете. Едно обикновено дете, мечтаещо за всичко онова за което мечтаят и нашите деца. Превърнато в затворник от луди хора, вярващи че човешкото е по-малко заради религия. Толкова истинско, че когато четете думите изписани от молитва на това тъжно момиче, не можете да не си представите че думите ги пише вашето дете и ви идва да смелите всеки нацист и негов привърженик. Обичам те, Ане Франк, където и да си сега, аз една българска майка, те обичам!

5

Анонимен

преди 2 години

На това девойче снимката му я развяват вече 80 години като на секс символ. И някой печели ПАРИ от цялата работа.

4

Анонимен

преди 2 години

Преводът е безобразен... Нищо не разбрах!

3

Анонимен

преди 2 години

Нали според македонците сме фашистки окупатори? Еми, за мен пък сърбите и македонците са еврейски слуги, да не използвам по-гризна дума.

2

Анонимен

преди 2 години

Никога не съм одобрявал Паси,Сиди,Лорер.