40

аз

преди 2 години

Ако Кирчо се потдаде на такъв шантаж това ще е падеието му

39

Анонимен

преди 2 години

Абе каде отидоха приказките за - ерлоатлантическите ценности демокрацията кво стана сегаСанкции

38

Анонимен

преди 2 години

Де контрасанкции и строеж на нова газова връзка с Русия, и закупуване на руско ПВО де!

37

ха-ха

преди 2 години

До Анонимендо35Моли се Кабаева пак да не забременее!Предният път поискала крем,ама Путин недочул и и подарил Крим.Сега ако поиска каляска и...изгоре Аляска.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 Добра идея, но едва ли император Путин ще дойде на крака при такива дребни риби като Кирчо или Радев!

35

ДДРОнег

преди 2 години

И в САЩ, както и в България и други страни, винаги има разни радикални *** политици, които се изказват неподготвени, най-често подплатени от трети страни ... В случая е тази кл.тени !___Е, за щастие в САЩ има доста коригиращи механизми, чрез които се пречи на глупците да вземат решения !___е, ако САЩ имат голям интерес, политически или икономически, ще натиснат против Истината, демокрацията, справедливостта, човешките права и прочие !!!

34

Анонимен

преди 2 години

Наложете ни санкции и веднага каним Путин на посещение да обсъдим някои енергийни проекти.

33

Ванга

преди 2 години

Ще се появят нови непознати болести на мозака след като епидемията отмине

32

Анонимен

преди 2 години

Американски конгресмен, в случая, крайнодясна републиканка. Намърдал се в някаква комисия и... Плещи, купува си избиратели... Кой ли я слуша...

31

Хм

преди 2 години

Оня ден македонската редакция на Свободна Европа(собственост на американското правителство и ЦРУ) говореше за македонско малцинство в България.Днес искат санкции,щото не е на тяхното.Освен това САЩ категорично отказаха да ни защитят от Турция.Демек-с такива съюзници нямаме нужда от врагове,направо...

30

Анонимен

преди 2 години

"Аз пък си мисля, че сщ трябва да върнат няколко щата, като се почне от Аляска дадена за 100 г, които изтекоха" _______________ Първо, четете....не коментари, а история. Купени са. Руснаците нямат парички и си продават земята. Тоест, тя не е руска. Продават си колонията Аляска, барабар с неизбежното от тях местно население.

29

Анонимен

преди 2 години

От едната страна имаме официално изказване на американски конгресмен, а от другата страна- отричането на "запознати със ситуацията".

28

до 30

преди 2 години

Пич,Америка днес си пренаписва историята и маха цели епохи и личности,че за Бг ли ще я боли.Нямат шанс нашите ,ама хич.Това е болезнена тема за Америка.Америка не е по историята,тя гледа само днес и сега.

27

Анонимен

преди 2 години

Българинът да спре да пие, пуши, да работи, да не завижда и повечко да се къпе. Тогава ще е сит, богат и здрав

26

Тероризъм в България

преди 2 години

В България се Екзекутират Българи от Пернишки милиции и оперативни близки до директора Борисов!Унищожават Българи само от ДАНС и МВР незнаят!

25

Анонимен

преди 2 години

Боли ме фара за тяхното мнение. Както е казано, няма вечни приятели,а интереси. Да не си врат гагата, където не трябва. За тези североцървули само игнор

24

БГ

преди 2 години

Ще загуби населението на България още десетки години в безвремие на борби между великите сили. И обикновения българин ще е гладен, беден, мизерен, болен и т.н.

23

Анонимен

преди 2 години

Обмисля се и ще се приложи нов тип Магнитски за историците от двете страни.И в София и Скопие ще бъдат принудени да напуснат титовистите и живковистите в историческата наука.Няма да бъда допуснати и в медиите.Шовинистичните изблици на Марков,Павлов,Илчев,Матанов , Топалови Овчаров са забелязани и ще ги санкционират.Колегите им от Скопие от Титово време -също.

22

Една

преди 2 години

бърза справка показва, че конгресът на САЩ има 535 членове...Това какво бил/а, казал/а някой/я е без значение!

21

Вьзмутен

преди 2 години

Байден е помислил кирчо за путин и ни бьрка с русияДеменцията не прощава