67

Анонимен

преди 5 месеца

Абе Ние да не сме иран или северна корея кви санкцииТези заради македония са готови да ни довьршатНикакво клякане пред македония

66

Анонимен

преди 5 месеца

ЛЕЛЕЕЕ АЗ ПЪК ИСКАМ САНКЦИИ ЗА САЩ ЗА НЕПЛАТЕНИ НАЕМИ ЗА БАЗИТЕ С ГОДИНИ ЗА НЕДОСТАВЕНИ САМОЛЕТИ ПЪК ПЛАТЕНИ И КОЙ ЗНАЕ ОЩЕ КВО НИ ГЕПНАХА ПОЛИТИЦИТЕ КРИЯТ

65

Анонимен

преди 5 месеца

Янките да си махат базите. Мустафа да си заминава.

64

Пян_Гъ

преди 5 месеца

До Анонимен 66: Слаб (2) по логика и реторика. Осъзнаваш ли какво всъщност казваш? 1-о, не съм русофил - прочети пак. 2-о, "фолклорна фантастика" държава не пази (от колонизатори) - трябва армия! 3-о, изобщо не става дума за ракети от типа на Смерч... но трябва да изнасям цяла лекция. Това ни е нивото, за съжаление. Ком.унизмът и чалгата докараха нацията да масово затъпяване. Жалко...

63

Анонимен

преди 5 месеца

Периферията със затихващи функции май забравя, че е колония! Наложете санкции!!! Незабавно! Да видят кой командва!

62

Пян_Гъ

преди 5 месеца

До Анонимен 60: С дълбоко съжаление признавам, че си абсолютно прав. Може да съм представител на тяхната история и култура, но няма как - истината си истина. Трябва да търсим елегантен начин за измъкване от ЕС/НАТО, но не за да се озовем в прегръдките на Путин. Не и докато защитава Сърбия и РСМ за сметка на България. Трябва да лавираме и да сме много внимателни. Харвардите обаче това не го могат.

61

Анонимен

преди 5 месеца

Тез по-добре да си гледат своята кочинка че е на прага на гражданска война.

60

Анонимен

преди 5 месеца

До 64Сигурно си чувал какво стана с китайската армия на руската граница... Ходи комисия от Пекин - нищо не откриха... Прави си сметката... ))))Цялата ви русофилия е фолклорна фантастика!Въобще не става въпрос за цяла китайска армия ,а най-много за полк.Унищожени са с ракети подобни на ,,Смерч".Сигурен съм ,че не знаеш причината за конфликта!!!А,той за остров на р.Амур ,който Путин подари на китайците преди 15тина година!Демек ,китайците през 60 те год.са били прави!

59

Кънчо

преди 5 месеца

До Мдаа Е как да не се подаваме като си назначиха слуга-проводник на интересите им на тази територия - Киряка, дето незнайно що ще ходи до РСМ без покана и първи...човек би си казал, че той е на зор страната му да влиза в ЕС.. Понякога си мисля, че наш Кирчо е нает да свърши определени неща, щото на всички е ясно че това правителство няма да изкар цял мандат и той бърза да си свърши работата от рано...нали е отличник

58

Пян_Гъ

преди 5 месеца

До do 49: Ако ти връчат повиквателна за Източния фронт с/у Русия, топлите ти чувства към САЩ МОМЕНТАЛНО ЩЕ СЕ ИЗПАРЯТ. Сигурно си чувал какво стана с китайската армия на руската граница... Ходи комисия от Пекин - нищо не откриха... Прави си сметката... Че то иначе Русия отдавна нямаше да я има. Близко е до ума. Казвам го, при положение че в момента - с това отношение на Путин и елита там - изобщо не съм им фен.

57

Анонимен

преди 5 месеца

До 55*** поправи си процентите. Русофилите сте 20%,предимно стари хора от селата и семействата на червените олигарси))))Колега ,за съжаление не Сте прав ,има доста заблудени и от по-младите поколения!Може би след още 30 год.България ще се очисти от тази болест,довела ни толкова злини .

56

Един Българин

преди 5 месеца

До Dongi-то Ако наистина решат да се репчат на правата страна това ще е резултата и причината ще е АВТОГОЛ на американците!!! А те със сигурност знаят кой е творение на комунизма и коя е държавата , която не си е сменила името в Европа (последната).

55

Анонимен

преди 5 месеца

Американците пак ли се опитват да си врат гагата там, където не им е работа, и никой не ги е питал за мнение?

54

Анонимен

преди 5 месеца

България е англосаксонска колония, а англосаксонците се отнасят така към колониите. Не им ли изпълняваш поръчките, почват да те унищожават жестоко. Целта на САЩ е да няма българи. Те мразят българите, православието, кирилицата и българския език. Те искат нас да ни няма, но искат нашата територия, защото е на стратегическо място. САЩ не се интересуват от историческата истина. Ама въобще не им пука, дали македонците са българи. Тяхната цел е изсмукване на ресурси и крадене.

53

анонимен

преди 5 месеца

Малко сте на брой русофилчета. За една седмица можем да ви смачкаме и да освободим родината от вас предатели на България.

52

Dongi-то

преди 5 месеца

Скоро май ще посрещаме братушките с хляб и сол по стар български обичай!

51

ЕВРОСКЕПТИК

преди 5 месеца

Бих посъветвал Кирил Петков да покани руски миротворци в България.За нула време ще избият лошите мисли на Янки-те спрямо нас!

50

do 49

преди 5 месеца

*** поправи си процентите. Русофилите сте 20%,предимно стари хора от селата и семействата на червените олигарси.

49

Анонимен

преди 5 месеца

На американски санкции трябва да се отговори с удар под кръста. Добре че наблизо са двата най-големи дразнители за Вашингтон.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Чакай бе,нали Америка са наши братя,а макетата тепърва ще им стават! Тая от ЦРУ кака Мусака не обяснява ли на дъртия памперс тия неща? То на краварин вяра да нямаш,тъй че като нищо ще ни праснат отзад,в гръб имам предвид!!!