60

Анонимен

преди 2 години

Абе Ние да не сме иран или северна корея кви санкцииТези заради македония са готови да ни довьршатНикакво клякане пред македония

59

Анонимен

преди 2 години

ЛЕЛЕЕЕ АЗ ПЪК ИСКАМ САНКЦИИ ЗА САЩ ЗА НЕПЛАТЕНИ НАЕМИ ЗА БАЗИТЕ С ГОДИНИ ЗА НЕДОСТАВЕНИ САМОЛЕТИ ПЪК ПЛАТЕНИ И КОЙ ЗНАЕ ОЩЕ КВО НИ ГЕПНАХА ПОЛИТИЦИТЕ КРИЯТ

58

Анонимен

преди 2 години

Янките да си махат базите. Мустафа да си заминава.

57

Пян_Гъ

преди 2 години

До Анонимен 66: Слаб (2) по логика и реторика. Осъзнаваш ли какво всъщност казваш? 1-о, не съм русофил - прочети пак. 2-о, "фолклорна фантастика" държава не пази (от колонизатори) - трябва армия! 3-о, изобщо не става дума за ракети от типа на Смерч... но трябва да изнасям цяла лекция. Това ни е нивото, за съжаление. Ком.унизмът и чалгата докараха нацията да масово затъпяване. Жалко...

56

Анонимен

преди 2 години

Периферията със затихващи функции май забравя, че е колония! Наложете санкции!!! Незабавно! Да видят кой командва!

55

Пян_Гъ

преди 2 години

До Анонимен 60: С дълбоко съжаление признавам, че си абсолютно прав. Може да съм представител на тяхната история и култура, но няма как - истината си истина. Трябва да търсим елегантен начин за измъкване от ЕС/НАТО, но не за да се озовем в прегръдките на Путин. Не и докато защитава Сърбия и РСМ за сметка на България. Трябва да лавираме и да сме много внимателни. Харвардите обаче това не го могат.

54

Анонимен

преди 2 години

Тез по-добре да си гледат своята кочинка че е на прага на гражданска война.

53

Анонимен

преди 2 години

До 64Сигурно си чувал какво стана с китайската армия на руската граница... Ходи комисия от Пекин - нищо не откриха... Прави си сметката... ))))Цялата ви русофилия е фолклорна фантастика!Въобще не става въпрос за цяла китайска армия ,а най-много за полк.Унищожени са с ракети подобни на ,,Смерч".Сигурен съм ,че не знаеш причината за конфликта!!!А,той за остров на р.Амур ,който Путин подари на китайците преди 15тина година!Демек ,китайците през 60 те год.са били прави!

52

Кънчо

преди 2 години

До Мдаа Е как да не се подаваме като си назначиха слуга-проводник на интересите им на тази територия - Киряка, дето незнайно що ще ходи до РСМ без покана и първи...човек би си казал, че той е на зор страната му да влиза в ЕС.. Понякога си мисля, че наш Кирчо е нает да свърши определени неща, щото на всички е ясно че това правителство няма да изкар цял мандат и той бърза да си свърши работата от рано...нали е отличник

51

Пян_Гъ

преди 2 години

До do 49: Ако ти връчат повиквателна за Източния фронт с/у Русия, топлите ти чувства към САЩ МОМЕНТАЛНО ЩЕ СЕ ИЗПАРЯТ. Сигурно си чувал какво стана с китайската армия на руската граница... Ходи комисия от Пекин - нищо не откриха... Прави си сметката... Че то иначе Русия отдавна нямаше да я има. Близко е до ума. Казвам го, при положение че в момента - с това отношение на Путин и елита там - изобщо не съм им фен.

50

Анонимен

преди 2 години

До 55*** поправи си процентите. Русофилите сте 20%,предимно стари хора от селата и семействата на червените олигарси))))Колега ,за съжаление не Сте прав ,има доста заблудени и от по-младите поколения!Може би след още 30 год.България ще се очисти от тази болест,довела ни толкова злини .

49

Един Българин

преди 2 години

До Dongi-то Ако наистина решат да се репчат на правата страна това ще е резултата и причината ще е АВТОГОЛ на американците!!! А те със сигурност знаят кой е творение на комунизма и коя е държавата , която не си е сменила името в Европа (последната).

48

Анонимен

преди 2 години

Американците пак ли се опитват да си врат гагата там, където не им е работа, и никой не ги е питал за мнение?

47

Анонимен

преди 2 години

България е англосаксонска колония, а англосаксонците се отнасят така към колониите. Не им ли изпълняваш поръчките, почват да те унищожават жестоко. Целта на САЩ е да няма българи. Те мразят българите, православието, кирилицата и българския език. Те искат нас да ни няма, но искат нашата територия, защото е на стратегическо място. САЩ не се интересуват от историческата истина. Ама въобще не им пука, дали македонците са българи. Тяхната цел е изсмукване на ресурси и крадене.

46

анонимен

преди 2 години

Малко сте на брой русофилчета. За една седмица можем да ви смачкаме и да освободим родината от вас предатели на България.

45

do 49

преди 2 години

*** поправи си процентите. Русофилите сте 20%,предимно стари хора от селата и семействата на червените олигарси.

44

Анонимен

преди 2 години

На американски санкции трябва да се отговори с удар под кръста. Добре че наблизо са двата най-големи дразнители за Вашингтон.

43

Мдаа

преди 2 години

Важно е да не се подаваме на шантажа на - сащ за македония

42

Анонимен

преди 2 години

Що бе, наложете ни санкции. Поне да се официализира антибългарската политика която се води от страна на САЩ и не 80% от българите да ви мразят, а 99% (винаги ще ги има онези 1% на хранилката ви).

41

Анонимен

преди 2 години

САЩ не са единственият ядрен геополитически гигант, пред който сме се навеждали. Да си налагат санкции.